Beach fashion inspiration

– sisältää mainoslinkkejä –

beach trends

Uimapuku | Aurinkolasit (alessa) | Sandaalit | Hattu | Laukku | Hiuspinnit | Juomateline | Kaftaani | Korvakorut | Bikiniliivit (alessa) | Bikinihousut (alessa)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Juhannus alkaa olla jälleen tältä vuodelta taputeltuna. Meidän pidennetty viikonloppu sujui kaikin puolin rauhallisissa merkeissä. Herkuteltiin, katsottiin leffoja ja sarjoja, oltiin Tatun isällä isolla porukalla grillailemassa ja saunomassa, nukuttiin päikkäreitä ja vain oltiin. Tippaakaan ei tullut otettua alkoholia, joten olo on ihanan levännyt ja freesi. Tällaiset rauhalliset juhannukset on kyllä enemmän mun mieleen ja nyt on myös akut ladattu uuteen viikkoon!

Katselin säätietoja ja ensi viikon muutamaa sadepäivää lukuunottamatta hellettä on luvattu – tarkoituksena olisi pian päästä nauttimaan lämmöstä myös uimarannalle. Innostuin listaamaan kollaasiin vähän inspistä rantapukeutumiseen! Mä tykkään ehkä enemmän uimapuvuista, mutta nuo pilkulliset bikinit on kyllä niin kauniit. Tuollaista kaftaania en omista, mutta se olisi varmasti näppärä heittää uimapuvun päälle, kun lähtee pois rannalta. Olkinen hattu ja laukku löytyy – ne on tosi kivoja muutenkin arjessa, mutta erityisesti rannalla. Erilaiset korut kruunaa vielä kokonaisuudet. Tuollaiset flamingo-uimapatjat ja juomatelineet on niin söpöjä, että mielelläni ottaisin myös ne mukaan rannalle 😀

Ootteko te jo ehtinyt käydä tänä kesänä rannalla?

No Comments
 • ida ihana
  Posted at 11:21h, 24 kesäkuun Vastaa

  Oi, miten ihania kesäjuttuja!:) Ihanaa, kun Suomessakin on nyt oikeasti sellaiset ilmat, että voi ostaa kaikkia ranta- ja kesäjuttuja!<3 Noi sandaalit on supersöpöt, ja nuo simpukankuorihiuspinnit samoin!
  Kiitos inspiraatiosta ja kivoja kesäpäiviä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 12:01h, 24 kesäkuun Vastaa

   Sanos muuta! Nyt täytyy nauttia tästä ihanasta ajasta täysillä 🙂 Mä kans tykkään tosi paljon noista sandaaleista – niin suloiset! Kiva kuulla, että tästä sain inspiraatiota. Kiitos paljon ja samoin sinne :)<3

 • Annika
  Posted at 11:36h, 24 kesäkuun Vastaa

  Kerran oon käynyt kunnolla ja tänne oli nyt luvattu aika kylmää ilmaa :/
  Ois kyllä ihanat nuo bikinit!

  • Saija
   Posted at 12:07h, 24 kesäkuun Vastaa

   Voi eikä :/ Toivotaan, että sinne palaa pian lämpöiset kelit. Nuo bikinit on kyllä niin kauniit 🙂 <3

 • Petra
  Posted at 09:27h, 26 kesäkuun Vastaa

  21 kertaa olen ehtinyt tänä kesänä omassa rannassa pulahtaa. Lisäksi pari kertaa olen nauttinut auringosta laiturilla kirjaa lukiessa.
  Ihanaa, kun on kesä!

  • Saija
   Posted at 09:58h, 28 kesäkuun Vastaa

   Nyt oon kateellinen! Ihanaa, että pääset nauttimaan omasta rannasta <3 Tuo olisi unelma. Ihanaa kesän jatkoa sinne :)!

Post A Comment