Vaatekaappiin kesäksi uutta

Siitä on pitkä, kun oon viimeksi toteuttanut teille esittelyjä uusimmista vaatteista ja asusteista. Näiden perään aina kysellään tasaisin väliajoin ja nyt, kun mulla on kerrankin jotain esiteltävää niin halusin heti tulla tekemään tämän teille. Oon tästä postauksesta ihan fiiliksissäni, koska nämä on myös mun lempipostauksia toteuttaa! Tässä on nyt mukana pääsääntöisesti kaikkia kivoja kesäjuttuja 

– sisältää mainoslinkkejä/*tuotteet saatu –

simpukkakorut

Kaulakoru – Glitter | Kaulakoru riipuksella – Lindex

Simpukkakorut on vienyt mut mennessään – nämä on niin suloisia! Vasemmalla on kaulakoru, jossa on paljon simpukoita ja se on ”tiukempaa” mallia. Oikealla taas on sen vastakohta eli rennompi alempana roikkuva koru, jossa on simpukkainen riipus. Molemmat omalla tavalla niin kivoja ja vasemman puoleinen erityisesti toimii kivasti nyt kesällä ”rantakoruna”.

levis shortsit

Leviksen shortsit* – täältä | Junkyardin shortsit* – täältä

Vaikka mä tykkään tosi paljon farkkushortseista niin siitä huolimatta en ole omistanut kuin parit sellaiset… Niistä vielä toiset on jostain syystä tänä kesänä vyötäröltä liian löysät ja toiset erikoisemmat helmillä koristellut. Arkena on kuitenkin kiva käyttää yksinkertaisia farkkushortseja ja tässä niitä nyt on! Huomaa, että näille on ollut tarvetta koska oon käyttänyt näitä jo niin paljon. Vasemmalla on Leviksen suositut 501 High Rise-shortsit ja oikealla rennommat hieman revityt versiot.

PS. Koodilla ”SAIJA15” saatte -15% alennusta Junkyardilta yli 50€ tilauksista 23.6 asti. Esimerkiksi juuri näistä shortseista!

rayban hexagonal

Aurinkolasit – Ray-Ban (second hand)

Muistatte varmaan, kun hetki sitten listasin nämä Ray-Banin Hexagonal-nimiset aurinkolasit IN & OUT-postaukseen. Olin suunnitellut näiden ostoa, mutta sattumalta ennen kuin ehdin sen tehdä niin ne tuli käytettynä vastaan Zadaassa. Uudenveroisina ja hyvään hintaan – jackpot! Niin ihanan malliset lasit, jotka sopii käytettäväksi kaikenlaisten asujen kanssa.

olkilaukku

Laukku – täältä

Tällaiset olkilaukut on kesän kauneimpia laukkuja, jos multa kysytään. Sopii niin kivasti yhteen kesämekkojen kanssa ja mukaan otettaviksi just esimerkiksi rannalle! Tykkään tästä mallista erityisesti sen pienen koon vuoksi, mutta myös tuon kauniin vaalean ruskean hihnan vuoksi. Otettiin hetki sitten asukuvia tämän laukun kanssa, joten pian näette miltä se näyttää ”in action”.

vila puserot

Pusero* – täältä

Sinisen ja valkoisen yhdistelmä iskee näin kesäisin ja varsinkin pystyraitojen muodossa. Tämä pusero on mun mielestä erityisen kaunis noiden röyhelöiden vuoksi. Puserossa on myös normaalia erikoisemmat olkaimet, jotka tuo olkapäät kivasti esille. Tämä menee monien erilaisten alaosien kanssa, esimerkiksi valkoisten shortsien!

mustat aurinkolasit

Aurinkolasit – Gina Tricot

Toiset aurinkolasit on neliöt! Vitsit mä etsin jo viime kesänä tällaisia, mutta en löytänyt kuin yhdet Guccin omat ja nekin oli joka paikasta loppuunmyyty. Nyt sitten tänä vuonna törmäsin tällaisiin aivan sattumalta Ginan verkkokaupassa ja ne oli just sellaiset, joita oon etsinyt: mustat neliöt kultaisilla yksityiskohdilla ja kaiken lisäksi nämä oli vielä melko edulliset!

adidas shortsit

Leggingsit* – täältä | Shortsit* – täältä (molemmat alessa)

Sitten vähän rennompia juttuja eli muutama Adidaksen alaosa. Multa löytyy entuudestaan yhdet Adidaksen leggarit ja ne on ollut niin mukavat käytössä, että halusin samantyyppiset myös harmaana. Mä käytän tällaisia niin lenkillä kuin kotona ollessani! Shortsit puolestaan on kesän lenkkeilyyn ja miksei myös nämäkin siihen kotona hengailuun :D

Mitäs piditte näistä esittelyistä jutuista? Löytyikö joku erityinen lemppari?

10 Comments
 • Marju
  Posted at 21:22h, 19 kesäkuun Vastaa

  Ihania vaatteita.. Niistä puheenollen kun on niin pinnalla tämä kierrätys, pika muoti yms.kulutus asiat niin olisi kiva tietää miten sinä vaikuttajana teet valintoja kaiken suhteen, miten sinun ostoskäyttäytymiseen vaikuttaa ilmasto asiat, osteletko miten paljon pika muoti vaatteita, kierrrätkö? :)

  • Saija
   Posted at 15:03h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiva, että pidät :) Joo mä kierrätän, suosin lähellä tuotettua ruokaa, välillä vegevaihtoehtoja, oon vähentänyt paljon maitotuotteiden käyttöä, matkustan melko vähän (varsinkin lentäen) ja pyrin myös koko ajan enemmän vähentämään esimerkiksi shoppailua. Ja erityisesti kiinnittämään huomiota siihen, että mahdollinen ostettu vaate miellyttää silmää mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi ajattomia farkkushortseja tuun varmasti käyttämään pitkään. Välillä tulee tietysti trendijuttuja ostettua ja tässä aiheessa niin kuin monissa muissa olisi varmasti vielä parannettavaa, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan :) Oon itse asiassa kirjoitellut aiheesta oman postauksen:

   http://saijis.indiedays.com/2018/10/30/mitaminaolentehnyt/

 • Mira
  Posted at 23:12h, 19 kesäkuun Vastaa

  Mietitkö hankinnoissasi tuotteen kestävyyttä/ajattomuutta vai seuraatko pelkästään trendejä? Huomasin nytkin, että melkein vastaavanlainen korilaukku sulla oli viime kesänä, mutta myit sen pois Zadaassa ja nyt on taas uusi.

  Tarkoitus ei ollut kuulostaa ikävältä, sillä tykkään sun blogista muuten :) Haluisin vaan kuulla sun mielipiteen tästä, koska itse yritän entistä enemmän kiinnittää tällaisiin asioihin huomiota. Olisi kiva, jos voisit tuoda niitä välillä täällä blogissakin esille!

  • Saija
   Posted at 15:24h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kyllä mietin koko ajan enemmän ja enemmän :) Nykyään pyrin siihen, että ostaisin mahdollisimman vähän trendijuttuja ja enemmän ajattomia vaatteita. Tai oikeastaan pyrin siihen, ettei tarvitsisi ostaa yhtään mitään. Se olisi paras vaihtoehto :) Esim. nuo tämän postauksen farkkushortsit menee varmasti pitkään, sen verran kauan on tullut farkkushortseja käytettyä ettei niihin varmaan kyllästy ikinä. Siitä lähtien, kun ilmastonmuutoksesta alettiin puhua niin oon vähentänyt shoppailua huomattavasti. Joskus muutama vuosi sitten niitä tuli täälläkin esiteltyä viikottain, mutta nykyään en edes enää ”käy shoppailemassa” tai kiertele kauppoja. Tietysti aina on parannettavaa niin tässä kuin muussakin asiassa, mutta oon tyytyväinen siihen että koko ajan muutos on ollut parempaan. Voisin tuoda näitä asioita enemmän täällä blogissa esille, kiitos toiveesta ja kommentistasi :) Tässä on yksi aiheesta kirjoittamani postaus:

   http://saijis.indiedays.com/2018/10/30/mitaminaolentehnyt/

 • ida ihana
  Posted at 07:22h, 20 kesäkuun Vastaa

  Kiitos inspiraatiosta! Ihania kesäjuttuja!<3 Itse sain juuri postissa tilaamani ballerinat ja sandaalit, ja voi että voi joskus se materiakin tehdä niiiin iloiseksi!<3
  Noi simpukkakoru on niin supersuloisia, kyllä sellaisen vielä kesäksi haluaisin!:)
  Mukavaa juhannusta!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 15:10h, 20 kesäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, että sait tästä postauksesta inspiraatiota :) Oi kuulostaa hyvältä! Niin kiva, kun nyt saa käyttää kaikkia balleriinoja ja sandaaleita <3 Suosittelen simpukkakoruja, ne on niin suloisia. Mulla oli haaveissa löytää noihin sopiva rannekoru, mutta sellaista ei ole vielä tullut vastaan. Kiitos ja samoin sinne :) xx

 • Cami
  Posted at 10:50h, 20 kesäkuun Vastaa

  Ihania kesäjuttuja! Mulla olisi hirveä himo päästä shoppailemaan, mutta pakko odottaa vielä ensi kuuhun :S Nyt kun olen hoikistunut paljon, niin uusille kesävaatteille ja asusteille on tarvetta! Mun talvella ostamat vaatteet on osa ihan auttamattomasti liian isoja, vaikka se onkin positiivinen juttu omalla tavallaan :D

  • Saija
   Posted at 15:31h, 20 kesäkuun Vastaa

   Huippua, että pidät :) Hei onhan se positiivinen asia! Mahtava juttu, oonkin sun postauksia aiheesta lukenut. Toisaalta huono, kun joutuu ostamaan uusia ja varsinkin jos vanhoissa on joku erityisen kiva vaate, jota ei voikaan enää pitää ja sitä ei saa mistään :/

 • Satsu
  Posted at 14:59h, 21 kesäkuun Vastaa

  Mistä sun tuotteet löytää tuolta zadaa apista? Pidätkö enää blogi kirppareita?

  • Saija
   Posted at 10:02h, 22 kesäkuun Vastaa

   Siellä ei valitettavasti ole mitään käyttäjätilin hakua, että ainoa vaihtoehto on hakea tuore ja löytää mun tili sitä kautta :) Kokeile laittaa hakuun korut ja merkiksi Kalevala koru niin multa löytyy sieltä sormus myynnistä. Keltainen profiilikuva. Ehkä joskus voisin tehdä, jos tulee paljon myytävää. Nyt oon muutamia yksittäisiä juttuja myynyt tuolla Zadaassa :)

Post A Comment