Terassin uusi ruokailuryhmä

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

puutarhakalusteet veke

kukkalaatikko

Kivaa maanantaita kaikille  Toivottavasti kaikilla on onnistunut viikonloppu takana! Meidän viikonloppu oli melko juhlapainotteinen, sillä käytiin niin valmistujaisissa kuin synttäreillä. Juhlien lisäksi tuli vietettyä aikaa meidän takaterassilla. Siitä onkin näiden viikkojen aikana muodostunut aikamoinen kesäolohuone! Aamukahvit, Danielin leikkihetki, äänikirjojen kuuntelu, illan grillailut, kavereiden kanssa istuskelu – kaikki nämä tapahtuu nykyään terassilla 😀 Toki Suomen kesä on niin lyhyt, että miksi ihmeessä siitä ei nauttisi nyt oikein kunnolla.

Kuten viime viikolla lupailin niin esittelen teille nyt meidän terassin uuden ruokailuryhmän! Tämä ruokapöytä ja tuolit on selkeästi kiinnostanut monia teitä, koska aina kun ne on vilahtanut mun Instagram-storyssa niin direct on täyttynyt viesteistä. Kaikkia on kiinnostanut, että mistä tämän setin löytää ja vastaus on Veke.fi. Osa varmaan muistaa, kun viime kesänä esittelin teille Vekeltä löytyneet täydelliset ruokapöydän tuolit (postaus löytyy täältä). Ollaan oltu niihin älyttömän tyytyväisiä ja koska mä tykkään, että sama sisustustyyli pysyy koko asunnossa niin halusin samaa sävyä olevat tuolit myös meidän lasitetulle terassille.

puutarhatuolit veke

Seattle tuoli käsinojilla sisä- ja ulkokäyttöön

seattle tuoli

Etsintä tuotti tulosta nopeasti, nimittäin Veken puutarhatuoleista löytyi just eikä melkein kriteerit täyttävät tuolit! Kyseessä on Seattle-nimiset tuolit, joissa on metalliset jalat ja muovinen istuinosa. Näitä on myynnissä kolmessa eri värissä ja niistä nämä valkoiset oli täydellinen valinta meidän terassille. Kaikki vieraat, jotka meillä on näissä ehtinyt istua, on kehunut näiden mukavuutta. Ryhdikkäät, mutta silti tarpeeksi rennot pidemmäksi ajaksi hengailuun. Nämä tuolit muuten soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön!

musta puutarhapöytä

Outfit Peter puutarhapöytä

puutarhapöytä

Kun tuolit olivat löytyneet niin enää täytyi etsiä sopiva pöytä. Veken puutarhapöydistä löytyi muutamakin eri varteenotettava vaihtoehto, mutta päädyttiin tähän ihanan ajattomaan mustaan pöytään. Tässä on käytetty materiaalina metallia ja polywoodia. Jälkimmäinen on puun näköistä, helppohoitoista materiaalia. Ja sitä se todella on! Meilläkin pöytä likaantuu lähes päivittäin syödessä yms. ja sen vuoksi onkin kiva, että pöytä on nopealla pyyhkäisyllä täysin puhdas!

ruokailuryhmä terassille

terassin sisustus

Nyt meillä on toisessa päässä terassia ruokailupuoli, josta löytyy tämä ruokailuryhmä sekä grilli. Keskellä on Danielin keinu ja vähän kukkia. Toisessa päässä taas hengailupuoli, josta löytyy riipputuoli ja sohva. Ai että, mä tykkään Mutta mitäs mieltä te ootte meidän terassista tai tästä ruokailuryhmästä? 


No Comments
 • Annika
  Posted at 16:20h, 17 kesäkuun Vastaa

  Aivan ihana terassi!:)

  • Saija
   Posted at 17:05h, 17 kesäkuun Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän, kiitos paljon :)!

 • heli
  Posted at 22:47h, 17 kesäkuun Vastaa

  Kivalta näyttää! Ja toi sohvakin näyttää hyvältä, saako kysyä mistä se on ? 😊

  • Saija
   Posted at 07:31h, 18 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti! Sohva on ostettu Kodin1-verkkokaupasta 🙂

 • Hanna
  Posted at 14:58h, 19 kesäkuun Vastaa

  Todella ihana ruokaryhmä! Ja ylipäätään koko terassi. Mullakin koki parveke kevyen updaten, sillä kävin hakemassa parit uudet kalusteet ja päätin pistää isomman pöydän myyntiin. Se on sinne yksinkertaisesti liian massiivinen ja ei sitä tule koskaan käytettyä, joten kiertoon ja parempaan kotiin vain 🙂

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • Saija
   Posted at 15:35h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon Hanna 🙂 Kuulostaa hyvältä, pieni muutos tekee kyllä jo niin ihmeitä! Varsinkin jonkun yksittäisen huonekalun vaihto voi muuttaa koko tilan ilmeen aivan uudenlaiseksi 🙂

 • Ilona Hokkanen
  Posted at 21:29h, 25 kesäkuun Vastaa

  Sulla on ihana sisustustyyli😊
  Mistä oot löytänyt mustan kastelukannun?
  Se on niin söpö😊

  • Saija
   Posted at 15:05h, 26 kesäkuun Vastaa

   Ihana kuulla tällainen palaute :)<3 Se on H&M:ltä ostettu hetki sitten. Munkin mielestä se on älyttömän söpö 🙂

Post A Comment