Uusi puhelin – iPhone XS Max

– sisältää mainoslinkkejä –

apple

Pienen pohdinnan jälkeen päätin päivittää puhelimeni uudempaan ja mun valinta oli iPhone XS Max kultaisen värisenä ja 64 gt muistilla. Ja näin reilun viikon käytön jälkeen oon aika myyty! Puhelin on ihanan nopealiikkeinen käyttää, akku kestää ja kamerakin vaikuttaa muutamien kuvien jälkeen hyvältä. Kokonsa puolesta tämä on samaa luokkaa edellinen iPhone 7 Plussani kanssa, mutta suurimpana erona on keskinäppäimen puuttuminen. Se vaatikin aluksi hieman opettelua, mutta nyt viikon jälkeen en enää edes muista kuinka se vanha toimi :D Äkkiä sitä tottuu!

iphone xs max

richmond finch

Puhelimen kuoret* – täältä (alessa)

Uusi puhelin vaatii tietysti suojausta, joten ostin siihen samalla panssarilasin ja se asennettiinkin puhelimeen heti paikan päällä. Lisäksi vähän ennen kuin edes ostin puhelimen niin postissa saapui paketti Richmond & Finchiltä ja sieltä paljastui muun muassa pari suojakuorta. Mä oon jotenkin tosi arka käyttämään puhelinta ilman panssilasia ja suojakuorta. Ilman niitä mun tuurilla puhelin menisi varmasti heti rikki, heh.

latausasema iphone

Latausasema* – täältä (alessa)

Tässä puhelimessa toimii myös langaton lataus, joten tällainen latausasema sille on ihan ehdoton. Parasta, kun voi asentaa aseman vaikka työpöydän reunalle ja aina, kun akku näyttää olevan lopussa niin voi vaan laskea puhelimen sen päälle. Niin kätevää!

IDKUVA

En voisi olla tyytyväisempi valintaan – Apple on ollut mun luottomerkki puhelimien suhteen jo vuosien ajan Mitäs pidätte tästä mun uudesta puhelimesta?


6 Responses to “Uusi puhelin – iPhone XS Max”

 1. Avatar Annika sanoo:

  Varmasti hyvä puhelin! Mulla on tällä hetkellä huawein puhelin ja aiemmin on ollut samsungin, kumpikin merkki on ollut ihan hyviä. Applea ei oo tullu vielä kokeiltua:)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon kyllä ollut niin tyytyväinen tähän <3 Mullakin on ollut joskus nuorempana Samsung, mutta Huaweita en ole koskaan kokeillut. Oon kuullut niistä kuitenkin paljon hyvää palautetta :)!

 2. Avatar Cami sanoo:

  Mun puhelin menee myös vaihtoon ja seiskan tilalle tulee iPhone 8. Olin vähän pettynyt, kun firmalta ei just nyt saanutkaan tilata XR-mallia ja muuten olisin ottanut tietysti sen xD Noh, on kuitenkin vähän parempi malli ja tässä seiskassa akku on niin finaalissa, että puhelimen saa ladata kaksi kertaa päivässä! Harkitsin myös 8+ mallin ottamista, kun siinä olisi ollut muotokuva-toiminnallisuus, mutta totesin kumminkin että njääh.

  Jos firmassa ei olisi iPhone-pakkoa, ottaisin kyllä muutoin ehdottomasti Huawei p30 Pron. Siinä jos missä on bloggarille täydellinen puhelin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sulla on kans puhelimen vaihto tiedossa :) Uuteen on kyllä niin ihana vaihtaa, varsinkin jos edellisen kanssa on ollut ongelmia. Akku on kyllä sellainen, että jos se ei kestä niin koko puhelinta on vaikea käyttää… Mä en ole Huawein puhelimia koskaan kokeillut, mutta Tatulla on sellainen ja se on ainakin tykännyt siitä :)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Ostitko ton osamaksulla? Aika tyyris.

  • Saija Saija sanoo:

   En vaan säästöillä. Joo onhan se melko arvokas, mutta toivottavasti jokaisen pennin arvoinen :)

Kommentoi