Nemon 3-vuotissynttärit

Eilen oli hieman spesiaalimpi päivä, kun juhlittiin meidän karvavauvan 3-vuotissynttäreitä  Käsittämätöntä, että siitä on jo kolme vuotta kun Nemo tuli meille. Muistan varmasti ikuisesti sen ensimmäisen päivän, kun vaan istuin sen pedin vieressä ja tuijotin, kun se nukkui :D Jos pitäisi sanoa elämän ajalta paras ostos niin kyllä olisi ehdottomasti Nemo!

koiran jäätelö

IDKUVA

Ostettiin Nemolle synttäreiden kunniaksi ensimmäinen oma jäätelö. Kiva, kun koirille on tullut tällaisia omia jätskipurkkeja – näistä saa helteidenkin aikaan kivaa viilennystä! Ensin Nemo haisteli, että mitäs ihmettä tämä on ja sitten, kun aloitettiin kuvaamaan niin jäätelö ei enää kiinnostanutkaan. Sen mielestä oli kivempaa poseerata kameran edessä… Selvästi tottunut kuvailuun :D Mutta sitten pienen houkuttelun jälkeen alkoi jäätelökin maistua. 

hugo and celine koiran jäätelö

chihuahua pk

Saan aina välillä kyselyitä Nemon tämän hetkisestä voinnista ja ajattelin nyt tässä samassa kertoa kuulumisia epilepsiaan liittyen. Nemon nykyiset lääkkeet on toiminut todella hyvin! Näihin kuukausiin on mahtunut muutama kohtaus, mutta nekin on ollut lähes huomaamattomia ja lyhyitä. On ollut ihana huomata, että pikkuinen ei enää kärsi juuri lainkaan koko sairaudesta. Toivotaan, että tilanne myös pysyy tällaisena :)


2 Responses to “Nemon 3-vuotissynttärit”

  1. Avatar Nena Sofia sanoo:

    Voi ihana Nemo! <3 Paljon onnea :)

    Pitääpä käydä etsimässä tuollaista jäätelöä meidänkin Nadialle, jos se vaikka ilahduttaisi helteillä.

    • Saija Saija sanoo:

      Nemo kiittää onnitteluista <3 Suosittelen! Tällainen jäätelö ilahduttaa varmasti kuumana päivänä :p

Kommentoi