Kesäinen tyttöjen ilta

Heissan  Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut viikonloppu! En varmaan ole ainoa, joka nautti tuosta ihanasta lämmöstä ja auringonpaisteesta? Ja onneksi nautin, koska tälle viikolle ei ole luvattu ainakaan tänne päin Suomea yhtä lämmintä keliä… Viikonloppuna ei kuitenkaan ehditty rannalle asti, mutta hengailtiin sitäkin enemmän meidän terassilla. Me muun muassa kasattiin uusi ruokailuryhmä ja pienellä muutoksella koko terassin ilme uudistui – kirjoittelen teille lisää tästä myöhemmin, joten pysykää kuulolla!

marimekko tarjotin

IDKUVA

Dress – HERE (on sale!) /adlink

grillivinkit

terassin sisustus

iittala essence lasit

Me päästiin heti testaamaan ruokailuryhmää, kun päätettiin Iriksen kanssa pitää tyttöjen ilta. Yritettiin muistella, että koska viimeksi oltaisiin sellainen pidetty yhdessä ja tajuttiin, että on siitä ainakin reilut kolme vuotta :D Olikin tosi kiva järjestää tällainen ilta heti näin kesän alkuun. Ja hei nyt saa jo yliviivata yhden kohdan bucket listalta!


17 Responses to “Kesäinen tyttöjen ilta”

 1. Avatar Emski sanoo:

  Uusi ruokailuryhmä näyttää tosi hyvältä! 😎

  Paljonkl teillä maksoi terassin lasitus? Meillä ehkä suunnilleen saman kokoinen terassi ja nyt yli kk odotettu rakennuttajan hoitamaa lasitustarjousta, mutta ei kuulu… vähän siis osaisi odottaa hinta haitaria, että onko kyse kahdesta tonnista vai esim kuudesta:S

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Ollaan kans niin tyytyväisiä siihen! Mä tarkistin vielä sähköposteista niin meillä lasitukset maksoi 2950€ ja tosiaan terassi on koko asunnon levyinen. Lasituksiin ei kuulunut lukkoja, joten ostettiin ne vielä ja niillä oli hintaa 60€. Toivottavasti tästä oli apua ja pidän peukut pystyssä, että saatte pian lasitarjouksen :)

 2. Avatar Cami sanoo:

  Ompas siellä yksi hot mama <3 Toi teidän terassi on kyllä ihana! :) Me mietittiin meidän terassille markiisia, mutta ei ainakaan vielä hankittu sitä, kun hankittiin jo ilmalämpöpumppu täksi kesäksi. Se onkin ollut ihan best, kun sisällä oli viime kesänäkin meilkein koko ajan +30 eli ihan liikaa :S

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos ihana <3 Tykkään kans niin paljon tästä terassista ja sen huomaa, kun täällä tulee vietettyä paljon aikaa joka päivä :p Huh, miten kuuma! Kyllä siinä sitten jo ilmalämpöpumppua tarviikin. Se onkin varmasti kiva, kun ei sitten tarvitse mitään erillisiä tuulettimia viritellä :)

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Oi, kuulostaa ihanalta hetkeltä!:) Noi marimekon astiat on muuten musta tosi kauniit!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä kivaa ja ihanaa, kun sattui vielä niin hyvä sää :) Mä oon sun kanssa samaa mieltä, nuo on niin kivoja ja ajattomia <3

 4. Avatar Kati sanoo:

  Mistä otitte terassin lasitukset?
  Näytät todella kauniilta ja silmäsi tulee kauniisti esiin ilman ripsenpidennyksiä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Muistaakseni se oli Seinäjoen Lasipalvelu-niminen yritys :) Voi kiitos paljon, kylläpäs piristi tällainen palaute <3 Oon ollut itsekin niin tyytyväinen tähän luonnollisempaan luokkiin :)

 5. Avatar Pöö sanoo:

  Hei, oliko sulla aiemmin vaaleanruskea tukka? Se sopis sulle tosi hyvin. Hyvää kesää!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oli joskus muutama vuosi sitten :) Niinkö! Jotenkin mä tunnen tämän tumman enemmän ”mun jutuksi”, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos mieli muuttuu. Kiitos paljon ja samoin sinne :)

 6. Avatar Maisa sanoo:

  Mitä kameraa ja objektiivia käytät blogissa? 🙂

 7. Avatar Karoliina sanoo:

  Heii vieläkö iris kirjottaa blogia tai igtä? Oli nii mukava seurata hänenki juttujaan, aikanaan löysin sinun kautta hänet. Molemmat ihan lemppariblogeja!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ainakaan tällä hetkellä kirjoita, mutta Instagramista hänet löytää @irishattara-nimimerkillä :) Jos hän joskus innostuu vielä kirjoittelemaan niin lupaan vinkata asiasta täälläkin. Ihana kuulla, että oot tykännyt meidän blogeista <3 :)

 8. Avatar Nea sanoo:

  Oliko tuo viini hyvää? Vissiin roseeviini? 😊

 9. […] YES! Vietettiin kiva ilta Iriksen kanssa ja kirjoittelin siitä myös oman postauksen. […]

Kommentoi