Kesäasu (vielä) takin kanssa

IDKUVA

naisten takit

punainen takki

Heissan  Toivottavasti teillä on ollut kiva alkuviikko! Mun viikko on ollut älyttömän kiireinen ja huomaan sen itse siitä, että A) en ole ehtinyt avata konetta kuin juuri ja juuri laskujen maksun ajaksi. B) oon päivistä aivan sekaisin, tuntuu kuin tänään olisi vasta tiistai, sen verran tukkaputkella on vedettyä :D Onneksi tehtävälista on nyt siinä mallissa, että aion pyhittää tämän päivän vain tuosta säästä nauttimiselle. Kello ei ole edes vielä yhdeksää ja ulkona on jo reilut parikymmentä astetta lämmintä. Ai että!

kesäsandaalit

punainen takki

pilkullinen hame

Jacket* – HERE (on sale!) | Top* – HERE | Skirt* – HERE | Shoes & Sunnies – H&M (*gift/adlink)

Nyt loppuviikosta tuskin tarvitsee takkia, mutta muuten tälle asulle on erittäin paljon käyttöä. Oon aivan koukussa tuon mustavalkoisen pilkullisen hameen ja valkoisen yksinkertaisen topin yhdistelmään – toimii tilanteissa kuin tilanteissa. Ja simppeliin lookkiin saa kivasti väriä takin sijaan myös kengillä. Nuo punaiset sandaalit on varmaan jo kolme vuotta vanhat, mutta edelleen ne on ensimmäiset kesäkengät, jotka kaivan esille!

Nyt mä toivottelen teille kivaa kesäpäivää ♥ Nauttikaa!


10 Responses to “Kesäasu (vielä) takin kanssa”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Ihana kesähame <3 Mullakin on ostoslistalla nyt ainakin pari kesämekkoa ja tänäänkin puin pitkästä aikaa mekon töihin :) Ihana myös, kun Even sai jo heti aamusta viedä päiväkotiin pelkässä t-paidassa ja lämpö on muutenkin <3 <3 <3 Onneksi meille asennettiin myös ilmalämpöpumppu eilen, niin herrakin pystyy elelemään rauhassa sisällä :'D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos <3 Oi kuulostaa hyvältä! Ihanaa, kun nyt on niin hyvät kelit että pystyy pitää kaikkia kivoja kesämekkoja :) Meillä kans Tatu haaveilee tuosta ilmalämpöpumpusta :D Saa nähdä eksyykö sellainen vielä meille, haha. Onhan se kyllä varmasti loistava, kun ei tarvi sisällä kärsiä kuumuudesta :p

 2. Avatar Satu sanoo:

  Onpas kivan värikäs kesäkokonaisuus <3

 3. Avatar Tyylimanuaali sanoo:

  Mä niin tykkään tuosta punaisen ja mustan yhdistelmästä.

 4. Avatar Inka sanoo:

  Ihan täydellinen hame <3

 5. Avatar Eveliina sanoo:

  Ihana asu! :) ja kyllä totta tosiaan on ollut lämmintä ja eilen tuntui et liiankin lämmintä :’D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle Eveliina :) On kyllä ollut tosi lämmin! Sisällä ainakin liian kuuma :-D

Kommentoi