IN & OUT // Beigeä farkkua, helmilaukku, maljakko…

Kesäkuun toinen eli eilen sitten alkoi virallisesti kauan odotettu KESÄ Kuulin, että ensi viikoksi on tulossa kunnon helleaalto ja sehän sopii 😉 Tässä vaiheessa on muutenkin kiva todeta, että vuoden paras aika on vasta alkumetreillä. Tämä vuodenaika näkyy myös tässä uudessa IN & OUT-postauksessa, johon on päässyt mukaan muun muassa muutamia kesävaatteita!

– sisältää mainoslinkkejä –

IDKUVA

Pilkulliset uimapuvut

Mä oon viimeiset pari vuotta tykännyt pääsääntöisesti käyttää vain uimapukuja. Toki välillä on kiva laittaa bikinit, mutta tunnen oloni mukavemmaksi uimapuvussa ja onhan ne nyt tosi nätin näköisiä! Esimerkiksi nämä mustavalkoiset pilkulliset uimapuvut on tosi söpöjä. Kuva 1 & 2.

cooee maljakko

Cooee Designin Pillar-maljakko

Harvemmin sitä tulee mihinkään maljakkoon ihastuttua, mutta tätä kohtaan ihastus syttyi heti ensinäkemältä ♥ Selailen Instagramissa paljon erilaisia sisustuskuvia ja siellä tähän maljakkoon on viime viikkoina saanut törmätä lähes päivittäin! Meiltä löytyy kyseisen merkin iso pyöreä maljakko mustana ja se on ollut todella kovassa käytössä ruusujen ja tulppaanien kanssa. Tähän taas olisi ihana laittaa esimerkiksi haaveilemiani pampaheiniä tai sitten pidempiä kukkia. Kuva 1 & 2.

beige farkkuhame

Beige farkkuhame

Tämän kesän puhutuin väri on selkeästi beige niin vaaleana kuin tummana ja mä oon tästä ainakin innoissani! Kiva, kun monia vaatteita on alettu tehdä myös tässä värissä. Kuten moni tietää niin mä tykkään joka kesä käyttää farkkuhameita ja nyt niitä on saatavilla beigenä! Tämä on klassisemman näköinen kuin normi farkkuhame ja siitä syystä eri tavalla yhdisteltävissä. Kuva 1 & 2.

narutoppi

Selästä narua olevat topit

En tiedä olisiko näille ollut joku parempi nimitys, mutta nyt on tullut paljon myyntiin toppeja ja puseroita, jotka on siis selästä pelkkää narua ristiin ja rastiin. Mä oon sen verran mukavuudenhaluinen, että ajattelen nämä heti epämukaviksi päällä ja pelkäisin varmaan koko ajan, että tämä aukeaa 😀 Kuva 1 & 2.

kimaltelevat korkkarit

Korkkarit ”timanttinauhoilla”

Mä olin nuorempana sellainen, että mitä enemmän korkkareissa oli bling blingiä niin sen parempi. Nyt taas klassisemmmat versiot voittaa. Oon joskus omistanut korkkarit, joissa on ollut tällaiset kimaltelevat nauhat ja se on ollut joskus kun oon ollut yläasteella. Nyt näitä on taas tullut eri merkeiltä myyntiin ja tällä kertaa sanon, että ei iske. Kuva 1 & 2.

helmilaukut

Helmilaukut

Saattaa olla, että mun mielipide näiden suhteen vielä muuttuu, mutta nyt ne pääsee out-puolelle. Nimittäin helmilaukut! Vaikka näistä on varmasti tehty kestäviä niin silti koen nämä jotenkin epäkäytännöllisiksi. Pelkäisin ainakin, että kestääkö nämä painoa 😀 Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä listatuista jutuista?

No Comments
 • Annikaa
  Posted at 13:21h, 02 kesäkuun Vastaa

  Oon oikeastaan kaikista samaa mieltä! 🙂

  • Saija
   Posted at 16:45h, 02 kesäkuun Vastaa

   Mukava kuulla, että on näistä samanlaiset mielipiteet :)!

 • ida ihana
  Posted at 07:45h, 03 kesäkuun Vastaa

  Mun mielestä toi pilkullinen uimapuku on niin ihana, ja farkkuhame myös!<3 Tänä kesänä mä oon innostunut myös erilaisista hiusjutuista ja -koruista myös 🙂 Tampereen tuliaisinakin löysin ihanan leopardikuvioisen hiusklipsin ja helmillä koristellun pinnin <3
  Kivaa kesäviikkoa!
  Ida
  http://www.lly.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 12:44h, 06 kesäkuun Vastaa

   Ne on kyllä aivan ihania 🙂 Kiva nähdä sun kans pitävän niistä! Tänä kesänä on kyllä pakko saada tuollainen uimapuku. Oi hiusjutut on kyllä aivan parhaita ja varsinkin just kaikki ihanat pinnit 🙂 Kiitos ja samoin sinne <3

 • Suvi
  Posted at 20:27h, 03 kesäkuun Vastaa

  Oon kyllä jokaisesta kohdasta samaa mieltä! Toi uikkari on supersöpö 🙂

  • Saija
   Posted at 14:31h, 05 kesäkuun Vastaa

   Kiva juttu, että ollaan näin samaa mieltä 🙂 Eikö! Se on kyllä älyttömän kaunis <3

 • Nimetön
  Posted at 18:41h, 04 kesäkuun Vastaa

  Ootko tilannut tuon farkkuhameen?

  • Saija
   Posted at 14:32h, 05 kesäkuun Vastaa

   Joo tilasin tuon Ginan oman :)!

 • Eve
  Posted at 19:47h, 04 kesäkuun Vastaa

  Hei mistä bongasit tuon narullisen pilkullisen uimapuvun? Aivan ihana, juuri tuollaisen tarvitsisin pilkkuihin hurahtaneena! <3

  • Saija
   Posted at 14:32h, 05 kesäkuun Vastaa

   Se on H&M:ltä ja ainakin viimeksi, kun katsoin niin netissä näytti ainakin olevan vielä hyvin kokoja jäljellä 🙂 Pilkulliset uimapuvut on kyllä upeita <3

   • Eve
    Posted at 16:15h, 10 kesäkuun Vastaa

    Jes sain vielä tilattua oman koon! Kiitos, kun vastasit! <3

    • Saija
     Posted at 08:10h, 11 kesäkuun Vastaa

     Oi jes, kiva juttu 🙂 Hyvä, että musta oli apua <3 xx

Post A Comment