Startanneen kesän kuvapäiväkirja

Mä oon pyrkinyt nyt räpsimään puhelimen sijaan enemmän kuvia kameralla ja kesän ”kuvasaldon” keräys onkin lähtenyt jo hyvin käyntiin. Niinpä päätin nyt jakaa teille tällaisen random kuvapäiväkirjan kuulumisten kera. Toivottavasti pidätte – kaikkien spesiaalien postausten välissä on kiva kirjoitella vähän rennommistakin jutuista!

Viime aikoina oon… iloinnut Suomen jääkiekon maailmanmestaruudesta ja tietysti katsellut kultajuhlia | Puhunut äitin kanssa maratoni-puheluita | Ollut ihanan pienen tytön ristiäisissä | Kahvitellut monien kavereiden kanssa – kuulumisten vaihtaminen kahvikupin äärellä ilahduttaa joka kerta | Yrittänyt totutella elämään ilman ripsienpidennyksiä (arvatkaa, montako kertaa oon meinannut unohtaa pestä ripsarit pois??) | Vastapainoksi myös pyrkinyt pitämään meikittömiä päiviä | Löytänyt uusia kokeilemisen arvoisia reseptejä | Selannut joka ilta mahdollisia kesän matkakohteita sekä…

kukkamekko

Palannut käyttämään luottoyhdistelmää suoraan viime kesältä – kietaisumallinen kukkamekko, punaiset sandaalit sekä tilava olkinen laukku. Joskus jotkut yhdistelmät vain toimii niin hyvin, että niihin palaa uudelleen ja uudelleen.

marimekko myymälät

Löytänyt kotiin muutaman muutosta asti etsinnässä olleen jutun. Mulla on pää täynnä erilaisia ideoita kesän sisustuspostauksiin ja videoihin, joten toivottavasti ne kiinnostaa mahdollisimman monia teistä :)

grillireseptit

Herkutellut grilliruualla ja tajunnut, että on se oma grilli vaan ihan paras juttu. Mun lempiherkkuja on vuodesta toiseen täytetyt herkkusienet sekä maissit!

kirsikkapuut

Kuvaillut paljon erilaisia kukkia. Normaalisti en ota luontokuvia, mutta näin kesän kynnyksellä sitä innostuu kummasti niistäkin. Onhan nämä kirsikkapuut nyt olleet niin kauniita, että pakkohan niistä oli ottaa monta muistoa. Ja kirjaimellisesti muistoa, koska nyt puut ei näytä enää tältä…

punainen takki

Jacket – HERE (on sale!) | Top – HERE | Skirt – HERE (on sale!) gifts/adlinks

Yrittänyt pukeutua mahdollisimman usein mekkoihin, hameisiin tai shortseihin. Tämä takki sopii kyllä niin kivasti yhteen pilkullisen hameen kanssa. Kietaisumalliset vaatteet on selkeästi mun mieleen, koska tämäkin hame on sellainen!

vila mekko

Saanut Vilalta ihanan äitienpäivälahjan. Vaaleanpunainen paketti sisälsi kauniin mustavalkoisen raitamekon, jossa on huppu. Sekä Avonin meikkejä!

Onpas kello jo paljon, tätä näpytellessä katosi aivan ajantaju. Nyt kone kiinni, pesemään ne ripsarit pois ja nukkumaan, hyvää yötä sinne ruudun toiselle puolelle!


4 Comments
 • Avatar
  ida ihana
  Posted at 07:12h, 30 toukokuun Vastaa

  Siis aivan ihana toi mekko!!:) Sisustusjutut todella kiinnostaa, odotan niitä innolla!:) Me on innostuttu nyt superpaljon meidän viherkasvista, ja päivitettiin olohuoneen sisustusta vähän uusilla sisustustauluilla. Siitä lisää blogissa
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/sisustimme-pienta-piristysta-kotiimme-ja-desenion-julisteiden-alekoodi-teille

  Kiitos kesäisestä postauksesta ja oikein mukavaa torstaivapaata sinne!<3
  Ida

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:10h, 30 toukokuun Vastaa

   Mä kans tykkään tuosta mekosta älyttömästi :) Oi ihana kuulla, että sisustusjutut kiinnostaa – niitä on nimittäin niin kiva toteutella. Täytyy käydä kurkkaamassa teidän olohuoneen päivitys! Kiitos sulle paljon ja samoin myös sinne <3

 • Avatar
  Cami
  Posted at 09:38h, 30 toukokuun Vastaa

  Mäkään en kauheasti luontoa yleensä kuvaa, mutta kirsikankukat on kyllä nykyään sellaisia must-juttuja, että niitä pitää käydä kuvaamassa. Samoin Helsingissä Haagan alppiruusupuistossa on alkanut kukinta ja täytyisi sinnekin lähteä! :)

  Mulla ei ole kauheasti kesämekkoja, mutta pitäisi ehkä parilla mekolla täydentää vaatekaappia <3 Just tuollainen kietaisumallinen voisi olla hyvä! Ihana, kun kesä tulee <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:25h, 02 kesäkuun Vastaa

   Ne on kyllä niin kauniita, että niitä kuvaa oikein mielellään :) Joo oonkin katsonut, että siellä alppiruusupuistossa on myös upean näköistä. Suosittelen lämpimästi tällaista kietaisumallia, tämä on jotenkin tosi näppärä :) Varsinkin, jos menee rannalle niin helppo riisua ja pukea. Sanos muuta, ihan parasta kun koko kesä on vasta edessä <3

Post A Comment