Kesällä 2019 haluaisin…

H-u-o-m-e-n-t-a Mä täällä teen perinteisiä sunnuntain juttuja, kuten hörpin aamukahvia samalla kun näpyttelen konetta. Muistatteko, kun aina ennen mulla oli tapana tehdä jokaiselle vuodenajalle omat bucket listat? Näihin siis listattiin asioita, joita halusin tehdä kyseisen vuodenajan aikana. Ajattelin nyt pitkästä aikaa tehdä tällaisen kesästä vähän sillä meiningillä, että ”mitä haluaisin tehdä”. Ilman sellaista pakko tehdä nämä ja nämä-tyyliä. Jos kaikki ei toteudu niin se ei haittaa, mutta voitaisiin sitten kesän lopussa katsoa, että kuinka monen kohdan saan yliviivata tältä listalta :)!

kesän bucket list

… Käydä jossain huvipuistossa muutaman vuoden tauon jälkeen

… Maistaa Barebellsin uutta Salty Peanut-jäätelöä

… Järjestää kesäaamuna brunssin terassilla

… Vierailla Suomenlinnassa

… Juhlia Danielin 1-vuotissynttäreitä toivottavasti hyvässä säässä

… Viettää mahdollisimman paljon aikaa rannalla

… UIDA! (raskauden takia kävin viime kesänä uimassa yhden ainoan kerran)

kesän to do lista

… Mennä Provinssiin

… Kuvata jonkun kesäisen my day-videon

… Olla edes yksi yö jossain mökillä

… Viettää pitkästä aikaa tyttöjeniltaa

… Vierailla Kouvolassa Asuntomessuilla

… Sekä monissa muissa kaupungeissa katsomassa kavereita tai muuten vaan – esimerkiksi Tampereella, Kokkolassa ja Helsingissä

… Lähteä loppukesästä ulkomaille rantalomalle (kohdetta ei olla vielä päätetty)

IDKUVA

… Viettää Danielin kanssa aikaa leikkipuistoissa

… Järjestää Tatun kanssa piknik meidän vakiopaikassa

… Mennä köysikiipeilemään (viime kerralla oli ainakin jännittävää, mutta kivaa)

… Ottaa paljon ihania kesäkuvia

… Käydä koko perheen kesken Korkeasaaressa

… Leipoa ihania kesäherkkuja

… Lukea kirjoja enemmän kuin viettää aikaa somessa

(kuvat viime kesältä)

Löytyykö teidän toiveista kenties samanlaisia juttuja?

8 Responses to “Kesällä 2019 haluaisin…”

 1. ida ihana sanoo:

  Ihanan inspiroiva postaus!!:) Toukokuu on ihan parasta aikaa, kun on vielä koko kesä edessä, jota voi suunnitella ja odottaa <3 Itse haluaisin ainakin johonkin matkoille, käydä Lintsillä, piknikillä ja Löylyn terassilla :)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon :) Oon niin samaa mieltä! Ihanaa, kun vuoden paras aika on vasta edessä. Sun suunnitelmat kuulostaa kans hyvältä <3 Ja hei munkin listalle voisi kans lisätä tuon Löylyn terassilla käymisen :)

 2. Hemppe sanoo:

  Ei vitsit mä oon ihan kokonaan unohtanut tehdä mun oman kesän bucket listin! Teen yleensä joka vuosi ennen kesää, ja katon kesän jälkeen kuinka monta oon saanu tehtyä. Hyvä kun muistutit! :D En vielä tiedä, mitä omassa listassa olis, mutta ehdottomasti joitakin samoja mitä sultakin löytyy. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva, että musta oli apua :p Nyt äkkiä vaan tekemään oma! Hyvin tässä vielä ehtii, kun kesä on vasta niin alussa. Toivotaan, että molemmat meistä saa mahdollisimman monta kohtaa toteutettua :)<3

 3. Jensku sanoo:

  Meillä on suunnitelmissa jo ensiviikolle korkeasaari reissu :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuulostaa hyvältä! Täytyy kyllä itsekin käydä mahdollisimman pian :) Ihanaa päivää teille sinne <3

 4. […] Me päästiin heti testaamaan ruokailuryhmää, kun päätettiin Iriksen kanssa pitää tyttöjen ilta. Yritettiin muistella, että koska viimeksi oltaisiin sellainen pidetty yhdessä ja tajuttiin, että on siitä ainakin reilut kolme vuotta :D Olikin tosi kiva järjestää tällainen ilta heti näin kesän alkuun. Ja hei nyt saa jo yliviivata yhden kohdan bucket listalta! […]

 5. […] taas saa yliviivata yhden jutun pois kesän bucket-listalta! Nimittäin päätettiin viikonloppuna vihdoin mennä piknikille koko perheen kesken ♥ […]

Kommentoi