Life through my phone

Aloin tänään muokkailemaan muutamia puhelimessa olleita kuvia ja huomasin, että siitä on pieni ikuisuus kun oon jakanut näitä teille! Samalla päätin, että otan nyt tavoitteeksi tehdä tällaisen postauksen vähintään kerran kuukaudessa  Varsinkin, kun kesällä tulee kuvailtua entistä enemmän niin näitä myös kertyy tasaisesti jaettavaksi. Tässä nyt kokoelma viime viikkoina puhelimeen tallentuneista hetkistä ja tekemisistä:

Lisää löytyy Instagramista nimimerkillä @saijis

redken hiustuotteet

1. Tässä tunnelmia perjantain Biorionin kanssa vietetystä hemmotteluillasta. Meidän lisäksi paikalla oli myös videokuvaaja, joten pääsette pian näkemään lisää materiaalia illasta. 2. Pikku hymypoika heräämässä iloisena päikkäreiltä pupuviltin alta 3. Matkalla lapsimessuille ja tästä kuvasta tulikin mieleen, että täytyy esitellä teille pian meidän ostokset! 4. Kahvitreffit Julian ja Camillan kanssa. Hassu sattuma, että jokainen meistä otti laten mutta kaikki otti eri maulla :p

kesäkukat

Viikonloppuna käytiin shoppailemassa kesäkukkia – pienen etsinnän jälkeen löytyi just sellaiset, joita olin ajatellutkin!

louis vuitton kalenteri

1. Ensimmäiset kahvittelut terassilla tämän vuoden puolella ja tietysti lempparikahvilassa. Kesällä tulee juotua yhtä paljon kahvia, mutta tykkään varsinkin kahviloissa valita aina jääkahvin. 2. Oli pakko ikuistaa kuva meidän kodista, kun sinne paistoi niin kivasti aurinko vielä myöhään illalla. 3. Uusi viikko ja to do-listan kirjoittamista uuteen vaaleanpunaiseen vihkoon. Ja kyllä, valitsin vihon vain sen värin peruteella :D 4. Meidän pieni kesämies, joka nauttii siitä kun joku ”kävelyttää”. Alkaa muutenkin tuo liikkuminen kiinnostaa sen verran, että sitä ei yhtään tiedä koska hän ottaa ensimmäisen askeleen itse.

kotipizza lankkupizza

Kirjaimellisesti pizzaperjantai, kylmää Pepsi Maxia ja jääkiekkoa = parasta!

kirsikkkk

1. Olin niin innoissani, kun löydettiin täältä Seinäjoelta kirsikkapuita ja pakkohan niitä oli päästä heti kuvaamaan. 2. Lounaaksi lempparisalaattia eli kana-caesaria! 3. Perjantaina siellä kampaajalla värjättiin mun tyvi, siistittiin latvoja ja hieman kevennettiin etummaisia hiuksia lyhyemmiksi. 4. Sain napattua ostoskoriin Marimekon ystävämyynneistä tuon ihanan purkin, josta tuli meidän uusi säilytyspurkki kahville.

valkoinen puu kahvila

Kysyin hetki sitten Instagramissa, että kummanko sä valitset mielummin – suolaisen vai makean? Todella moni kallistui makean puoleen ja täytyy myöntää, että itsekin valitsen sen useammin :p

instagram arvonta

1. Kesäkosmetiikkaa – muutama entuudestaan tuntematon juttu testiin ja loput luottotuotteita. 2. Vitsit en muistanutkaan, miten kiva on käyttää sandaaleja ja shortseja!! Viime kesänä niitä tuli käytettyä todella vähän raskauden takia. Tuntuu, että käytin vain muutamaa tiettyä mekkoa ja yksiä kenkiä :D 3. Äitienpäivän lounaalla Talriikki-nimisessä ravintolassa. Pääruuaksi otin kanaa ja jälkkäriksi jäätelöä kinuskikastikkeella, namm. 4. Rauhalliset aamut on nykyään paljon harvinaisempia kuin esimerkiksi vuosi sitten ja siitä syystä niitä nykyään myös arvostaa entistä enemmän.

marimekon astiat

Parasta, kun astiakaapissa (tai no tässä tapauksessa laatikossa) on jokaisella tavaralla oma paikkansa. Tiskikoneen tyhjääminen onnistuu niin näppärästi, kun tietää mihinkä mikäkin tulee!


12 Responses to “Life through my phone”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä nuo shortsit? :)

 2. Tosi kivoja kuvia! :)

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihania kuvia ja tärkeitä pieniä hetkiä!:)Paljon myös pieniä kesäisiä juttuja sielläkin; sandaaleja, aurinkoa, kukkia ja terasseja.
  Samoin olen itse niin nauttinut tästä lämmöstä, syönyt terassilla ja puistossa jätskiä, ihana, ihana lämpö ja aurinko ja parasta että vielä koko kesä edessä!:)

  Kivaa, toivottavasti aurinkoista viikonjatkoa!
  Ida
  http://wwww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Voi sä sen sanoit hyvin :) Ihanaa, kun oot myös nauttinut! Tämä on kyllä parasta aikaa, kun koko kesä on vasta edessä. Kiitos ja samaa myös sinne <3 xx

 4. Avatar Helmi sanoo:

  Moi! Kivoja ja raikkaita kuvia! Mistä seinäjoelta oot löytänyt kirsikkapuita? Olis ihana löytää :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon Helmi <3 Niitä löytyy periaatteessa Bilteman "pihasta" siitä reunalta nurmikkoalueelta :)

 5. Avatar Rr sanoo:

  Oo mikä ja mistä tuo pitsa on?! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Kotipizzan Parmankinkku-lankkupizza – niin hyvää, että suosittelen testaamaan :p

 6. Avatar Cami sanoo:

  Kääk, ikävä noita kahvitreffejä <3 Jos teillä on suunnitelmia tulla kesällä Helsinkiin niin ilmoitelkaahan itsestänne :) Ois ihana nähdä pitkästä aikaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä! Jooo ilmoitellaan <3 Oltaisiin tultu hetki sitten, mutta ei sitten saatu aikatauluja yhteen. Mutta toivotaan, että pian :p

Kommentoi