Jalat kesäkuntoon + arvonta

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa

kylpyhuone sisustus

footner tuotteet

Miten ihanaa, kun kesä lähestyy ja lenkkarit saa vaihtaa sandaaleihin tai hyvällä tuurilla paljaisiin jalkoihin. En varmaankaan ole ainoa, joka kokee pientä painetta tästä koska rehellisesti sanottuna jalkojen hyvinvointia tulee laiminlyötyä joka talvi. Mikähän ihme siinä on, että jalkojen ulkonäöstä ja hyvinvoinnista tinkii ensimmäisenä? Yksinkertaisesti johtuu siitä, että a) niitä ei kukaan sen kummemmin katsele talven aikana sekä b) ei tee mieli maksaa arvokkaista jalkahoidoista itseään kipeäksi…

Mutta koska se kesä silti lähestyy ja jotain on tehtävä niin ei silti hätää, nimittäin mulla on sulle ratkaisu. Footnerin kuorintasukat! Olin aikaisemmin kuullut kuorintasukista ja muun muassa mun äiti on hehkuttanut näitä, mutta mua itseä vähän ”pelotti” testata näitä. Näin mielessäni kauhukuvia kokonaan kuoriutuneesta ihosta. Haha, näin jälkikäteen naurattaa nämä mielikuvat koska nyt voisin käyttää näitä vaikka heti uudelleen.

kuorintasukat apteekki

kuorintasukat

Footner kuorintasukat on nopea, mutta erityisesti helppo valinta jos haluat päästä eroon kuivista, kovettuneista ja halkeilevista jalkapohjista. Kuorintasukat toimii niin, että niistä leikataan muovinen yläosa pois, puetaan jalkaan ja suljetaan edessä olevalla teipillä. Tämän jälkeen päälle voi pukea omat sukat tai vaikka aamutossut, jos haluat liikkua. Vaikutusaika on tunti, jonka jälkeen jalat suihkutetaan puhtaasti kaikesta geelistä.

IDKUVA

footner

Kuorintasukkien vaikuttava aine on AHA-hapot ja tämän vuoksi sukkia ei kannata pitää yliaikaa vaan tunti on juuri sopiva! Vaikutus alkaa välittömästi, mutta 5-10 päivän päästä ihon kovettumat ja kuollut solukko alkaa irrota. Oli omalla tavallaan siistiä huomata, miten isovarpaan alla tyyliin vuosia ollut kovettunut iho alkoi kuoriutua pois niin, että sen näki ihan omin silmin :D Tuli heti niin iloinen fiilis, kun huomasi miten ne oikeasti t-o-i-m-i-i!

Jos sulla on joku tärkeä meno, jossa haluat jalkojen olevan loistokunnossa niin suosittelen aloittamaan hoidon vähintään paria viikkoa ennen. Hoidon saa tarvittaessa myös uusia, jos tuntuu ettei kaikki kovettumat vielä irronnut. Tämän saa tehdä kolmen viikon päästä ensimmäisestä kerrasta. Näitä kuorintasukkia on saatavilla apteekeista!

aamutakit naiset

kuorintasukat jaloille

Toinen Footnerin mielenkiintoinen tuote on Footner CoolActive Massager, joka on suunniteltu lievittämään väsyneiden jalkojen yleisimpiä oireita. Kuten turvotusta, kuumotusta ja painontunnetta. Footner CoolActive Massager sisältää metallisen hierontakuulan ja ihoa viilentävää, kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaahtoa. Tällä hierotaan hellävaraisesti koko jalkaterää, jolloin vaahdon viilentävä vaikutus alkaa välittömästi. 2-5 minuuttia kestävässä hieronnassa jalkojen lämpötilaa alenee keskimäärin 24% eli 8 astetta.

footner coolactive

Saan arpoa kahdelle onnekkaalle Footner-tuotepakkaukset, joista molemmat sisältää niin Footner-kuorintasukat kuin CoolActive Massagerin. Osallistua voit kommentoimalla:

Kaipaako sun jalat hemmottelua kesäksi? Vai onko ne kenties jo kesäkunnossa?

Aikaa osallistua on tasan viikk eli 23.5 asti. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät täältä. Paljon tsemppiä kaikille arvontaan!


118 Responses to “Jalat kesäkuntoon + arvonta”

 1. Jasmina sanoo:

  Kaipaisivat ehdottomasti hemmottelua! Jalkojen hoidon jostain syystä aina unohtaa..

 2. Niina sanoo:

  Kaipaa hemmottelua! Noi kuorintasukat varsinkin kuulostaa mielenkiintoisilta, joten haluaisin ehdottomasti testiin..

 3. Marine sanoo:

  Kyllä omat jalat kaipaisivat ehdottomasti pientä hoitoa näin kesän kynnyksellä. Lakat on melkein aina kynsissä mutta muuten tulee epäsäännöllisesti hoidettua jalkoja.

 4. Rose sanoo:

  Todellakin kaipaisi, juoksijan jalat eivät koskaan ole kaunis näky… 😂

 5. Villavalkea sanoo:

  Todellakin kaipaa! Pienten lasten kanssa kun on 24/7, ei tule omaan hyvinvointiin uhrattua aikaa… Jalat on ihan karmeassa kunnossa :D

 6. Annika K sanoo:

  Kaipaa hemmottelua!

 7. Jennina sanoo:

  Ehdottomasti olis noi kuorintasukat tarpeen. Töissä oon aina koko päivän jalkojen päällä ja tämän vuoksi kovettumia tullut. Myös tää viilentävä geeli kuulostaa hyvältä työpäivän jälkeen.

 8. Kati sanoo:

  Kun ihon kuoriutuminen alkaa, se on ihan karseeta katseltavaa. Ja niitä nahan palasia on joka paikassa :D

 9. Heidi Helander sanoo:

  Mulla on kovettumat jaloissa ja ne kaipaa hemmottelua talven jäljiltä :)

 10. Maxiina sanoo:

  Uudet kesäkengät kaipaisivat kaveriksi kauniit kesäjalat, joten ehdottomasti menisi nämä tuotteet kokeiluun!

 11. Jasmin sanoo:

  Luulin että jalkani olisivat ollut talven jäljiltä kunnossa mutta terassilla ollessani paljain varpain totuus paljastui :D

 12. A sanoo:

  Ehdottomasti kaipaisi hemmottelua! Ikinä en ole jalkojani hemmotellut joten nyt olisi korkea aika, häät on myös tulossa elokuussa joten viimeistään siihen mennessä olisi kiva saada jalatkin kuntoon! :)

  Iloista kevättä Saija!

 13. Taru sanoo:

  Todellakin kaipaa!
  Pitkään odotettu reissu tulossa jossa tuo cooling juttu tulisi varmasti käyttöön:)

 14. Maiju sanoo:

  Voi, kaipaa ja kovasti, tulee käveltyä paljon, varsinkin reissatessa :)
  Tuo massager on kyllä pakko testata!

 15. Laura sanoo:

  Juuri eillen iltana mietin että pitäisi ostaa tämmöiset kuorintasukat. Töissä kävelen paljon päivän mittaan ja jalat ansaitsevat kunnon hoitoa. Myös tuo viilentävä tuote kuulostaa kiinnostavalta!

 16. Eija sanoo:

  Kaipaa hemmottelua. Kuorintasukille olisi käyttöä :)

 17. Janina sanoo:

  Kyllä kaipaisivat ehdottomasti hoitoa kesällä! Oon jotenkin epäröinyt testata noita kuorintasukkia, mutta tämän julkaisun jälkeen aion ehdottomasti kokeilla!

 18. Vilma sanoo:

  Todellakin kaipaa! Olen seisomatyössä eli jalkojen päällä ollaan ainakin se 8h 😀 olisi huippua päästä testaamaan tuotteita!

 19. Janina sanoo:

  Kaipaisi todellakin hemmottelua! Vauvaperheessä omien jalkojen hoito taitaa olla viimeinen asia mikä on mielessä ja näin kesän kynnyksellä vähän jopa hävettää kaivaa sandaalit esiin…

 20. Ilona sanoo:

  Jalat on kuivat korput talven jäljiltä ja kaipais hoitoo ennen kesän juhlia👠👠

 21. Essi sanoo:

  Jalat ovat niin huonossa kunnossa talven ja raskauden jäljiltä. Tämä 2 pienen lapsen äiti kaipaisi saada jalat kesäkuntoon 😂

 22. Nelli sanoo:

  Ostin äidille äitienpäivälahjaksi nämä ja olis ihana päästä itsekin kokeilemaan, liian harvoin tulee jalkoja hoidettua :)

 23. Tuulispää sanoo:

  Ei todellakaan ole jalat kesäkunnossa! Kovettumia kantapäissä talven jäljiltä, joten hemmottelua kaivattaisiin :)

 24. Anette sanoo:

  Ehdottomasti jalat kaipaisi hemmottelua! Paljon hyvää oon lukenu kuorinta sukista joten haluaisin myös itse päästä näitä testaamaan! :)

 25. SardeliiniJ sanoo:

  Kyllä jalat ois kuorinnan tarpeessa!!

 26. Sarianna sanoo:

  Todellakin kaipaavat. Tosi kuivat ja nopeaa kuivuvat uudelleen vaikka yrittäisi hoitaa😁

 27. Heinik sanoo:

  Mun jalat kaipais kipeästi hemmottelua, jotta sandaalikeleillä viitsisi oikeasti pitää sandaaleja :D

 28. Masentuneen äiti sanoo:

  Oi, nämä olisi kuin minulle tehty. Syön kipuun suuren määrän lääkkeitä vuorokaudessa. Ja iho kuivuu siitä lääkemäärästä kovasti. Jalat ovat niin kovettumia täynnä, koska en jaksa huolehtia väsyneenä enää itsenstäni enempää.

  Tämä olisi helpotus ja piristys, jos edes jalat olisivat kunnossa.

  Ihanaa kesää sinulle!

 29. Moonika sanoo:

  Ehdottomasti tarvitsisivat! :) Olen halunnut jo kauan testata kuorintasukkia.

 30. Jutta sanoo:

  Takana onnellinen raskaus, edessä ihanien sandaalien täyteinen kesä mutta alhaalla KUIVAT JA TURVONNEET JALAT.
  Jalkani kaipaavat ehdottomasti tätä hemmottelua.

 31. Susie sanoo:

  Ehdottomasti tarvitsisivat :)

 32. JennaO sanoo:

  Jalkani ovat rehellisesti sanottuna aivan karmeassa kunnossa! :D Ne todellakin kaipaavat hemmottelua, muuten en kehtaa tallustella ihmisten ilmoille sandaaleissa saati sitten paljain jaloin!

 33. Viivi sanoo:

  Kyllä! Jalat kaipaavat hemmottelua ja tällä hetkellä ovat vielä kaukana kesäkunnosta😅

 34. Jonsku sanoo:

  Jalat ovat kuivat koppurat talven jälkeen, ei sandaali kelpoiset joten mukana!

 35. Tiina sanoo:

  Jalkani todella kaipaisi tätä. En ole ennen kokeillut ja olen utelias kokeilemaan toimiiko myös omiin jalkoihin.

 36. Lillil sanoo:

  Todellakin kaipaa! Työssäni joudun paljon kävelemään, joten jalat oikein huutavat hemmottelua itselleen :).

 37. Liisa sanoo:

  Olen kokeillut toisen merkin kuorintasukkia ja ne kyllä toimivat. Kuorintasukat tulisivat ehdottomasti tarpeeseen taas näin kesäaikaan!

 38. Laura V sanoo:

  Todellakin kaipaa hemmottelua ja kuorintasukkia olisi kiva ensikertalaisena päästä kokeilemaan.

 39. Nancy sanoo:

  Nämä tulisi todellakin tarpeeseen 😀

 40. Miia sanoo:

  Kyllä kaipaa :)

 41. Hann sanoo:

  Todellakin kaipaa, aivan järkyttävä karheus :D

 42. Salli sanoo:

  Kyllähän jalat on talven jälkeen kuivat ja kaipaa hoitoa.

 43. Malla sanoo:

  Kyllä tarvitsee 😍

 44. Jonna sanoo:

  Jalat todellakin kaipaisi hoitoa ja hemmottelua! Olleet koko syksyn ja talven melko huonossa kunnossa, mutten laiskuuttani ole niitä hoitanut. Nyt kesää kohden kaipaisi sileitä ja kauniita jalkoja, jotta voisi ylpeänä tallustella nurmikolla paljain jaloin. Mukana arvonnassa siis! 💗

 45. Essi sanoo:

  Todella kaipaa! Vaikka oon ympäri vuoden harrastuksen takia paljain jaloin, ei niistä silti tuu pidettyä kovin kummoisesti huolta. Haluaisin todella nähä voiko näistä mun koppurajaloista tulla oikeesti hienot! Just harrastusporukassa aina vertaillaan kellä on ällöimmät jalat ja eniten kovettumia, aika kärkeen pääsen näillä kintuilla!

 46. Mari sanoo:

  Jalkani kaipaisivat kyllä kuorintaa! :)

 47. Kirsi sanoo:

  Tulisi tarpeeseen!

 48. Katri sanoo:

  Kuorintasukista tullut kokeiltua dermosilia ja salvequickia, eli tätäkin varmasti mieluusti kokeilisin jos tänne osuis! Kaipaa varmasti ennen kesää vielä hoidon :)

 49. Laura sanoo:

  Kaipaa!!! Ei todellakaan oo kesäkunnossa ja sandaalit odottelee vielä kaapissa😀

 50. Kätlin sanoo:

  Kaipaa kyllä hemmottelua! :)

 51. Jenni sanoo:

  Todellakin kaipaa!

 52. Jenna sanoo:

  Kaipaisivat kyllä. :)

 53. Meeri sanoo:

  Kaipaisivat todellakin, olen tosi huono pitämään jaloista huolta joten tätä olisi kiva kokeilla.

 54. Minja sanoo:

  Kaipaavat kovasti! Olleet kuivat ja huonossa kunnossa jo vuosia, toisinaan jaksaa useammin rasvata ja hoitaa..toisinaan taas huonommin, ja sen kyllä huomaa heti.

 55. Roosa sanoo:

  Pitkästä aikaa arvonta joka todella olisi tarpeen! Mun jalat on niin kamalassa kunnossa että jalkapohjia jopa välillä särkee :(

 56. Jassu sanoo:

  Kyllä kaipaisivat hemmottelua ja olisi kiva pääsyä kokeilemaan tuommoisia kuorintasukkia :)

 57. Ehe sanoo:

  Kyllä tulis tarpeeseen. 😃

 58. Jonna sanoo:

  Kyllä kaipaa hemmottelua!

 59. Meri sanoo:

  Tulisi tarpeeseen:)

 60. Katja sanoo:

  Voi kyllä kaipaisi hemmottelua! Kovettumia on ja sitkeästä raspauksesta ja kosteutuksesta huolimatta en tunnu pääsevän niistä eroon :D

 61. Merja sanoo:

  Nyt on kesäkunnossa.Just muutama viikko sitten käytin tuollaiset kuorintasukat ja voi hirvee sitä irtoavan ihon määrää.Vähän inhottavaa kyllä kun nahanpalasia löytyy pitkin lattioita ja jopa pesukoneesta tulleista sukista nurjalta puolelta.Tehokasta kyllä ja aion jatkossakin käyttää.

 62. Irkku sanoo:

  K-Y-L-L-Ä kaipaavat 🙈

 63. Anna sanoo:

  Kyllä kaipaavat pitkän talven jälkeen.

 64. Jenna sanoo:

  Ehdottomasti kaipaisi hemmottelua, talven jäljiltä aika huonossa kunnossa.

 65. Airi sanoo:

  Kyllä jalkani kaipaa hemmottelua, ja näistä olenkin lukenut mutten ole ostanut. Kuivat ja karkeat kantapäät ovat.

 66. Laura sanoo:

  Sekä minun, että miehen jalat kaipaavat hemmottelua ja hoitoa. Itsellä pitäis tuo jalkojen hoito olla aikalailla prioriteettina nykyään, varsinkin kesällä, koska tykkään olla paljailla jaloilla varsinkin maalla! Pitääpä tsekkailla nää tuotteet, jos vaikka saisi kunnolla kesäkuntoon omat jalat =)

 67. Linnea sanoo:

  Kaipaa ehdottomasti hemmottelua!

 68. henriikkav sanoo:

  Mun jalat ei T-O-D-E-L-L-A-K-A-A-N ole kesäkunnossa :D vielä..

  Tommosia kuorivia sukkia oon kokeillut ja ne auttaakin aika paljon, tosin pahimpiin kovettumiin ei tahdo auttaa muu kuin moottorisaha :D

 69. Minna sanoo:

  Kaipaa todellakin! Olis huippua kokeilla :D

 70. RiikkaE sanoo:

  Kaipaavat kyllä, kesäkunnosta ollaan vielä kaukana. Jalkojen hoitoon tulee kyllä kiinnitettyä liian vähän huomiota

 71. Helena sanoo:

  Ehdottomasti! Teen seisomatyötä eli jalat tosi kovilla, ja se jalkojen rasvailu unohtuu aika usein:D

 72. Greta sanoo:

  Jalat ei tosiaan ole kesäkunnossa! Havahduin asiaan nyt kun viikonlopuksi oli luvattu melkein helteitä, joten jalkatuotteet tulisivat tarpeeseen.

 73. Emilia sanoo:

  Tulisi tarpeeseen!

 74. Anuliini sanoo:

  Nautin jalkojen rasvauksesta, joten ne on kunnossa läpi vuoden. Miehelle sen sijaan olisi tarpeen ;)

 75. Saara sanoo:

  Kyllä kiitos, arvonnassa mukana. Näitä olisi mielenkiintoista kokeilla ja saada loppu raskauteen uudet jalat ☺️

 76. MarjaKoo sanoo:

  Kesäkuntoon on pitkä matka. Nuo sukat olisi iso apu

 77. Jensku sanoo:

  Ehdottomasti jalkani kaipaavat hemmottelua ja jotain muuta kun perus raspia, niin kyllästynyt siihen olen! Etenkin näin raskaus aikana alkaa kohta tulee masu eteen :D

 78. Sari sanoo:

  Kaipaa todellakin! Ei ole talven aikana tullut rasvailtua jalkoja kuin muutaman hassun kerran.

 79. Pauliina.K sanoo:

  Kyllä kaipaavat! Talven jäljiltä kantapäät ovat kovat, joten palkinto tekisi terää :)

 80. Outi sanoo:

  Kävin juuri hierojalla ja siellä piti ottaa sukat pois….
  Toivottavasti hänelle ei jäänyt mitään traumoja…..🙄

 81. Pamela sanoo:

  Todellakin kaipaa!jalat jää jostain syystä aina vaille hoitoa.

 82. Eeva T sanoo:

  Kyllä kaipaavat. Perinteinen äitienpäivälahja eli Jalkahoitolahjakortti sai mennä romukoppaan, kun se vaihtui yllätysostosreissuun tyttärien kanssa nimimerkillä pappa betalar. Tälläista tilaisuutta ei voinut jättää käyttämättä, joten nyt kärsitään todella halkeilevista kantapäistä 😂

 83. Maiju sanoo:

  Kyllä kaipaisivat, varsinkin kun on atooppinen iho niin jalat ovat useasti huonossa kunnossa vaikka niitä hoitaisi..

 84. Hemppe sanoo:

  Ehdottomasti kaipaa! Vähän laiminlyön jalkojen hoitoa yleensäkin, pitäisi alkaa taas pitää niistä parempaa huolta <3

 85. Hissu sanoo:

  pitää ihan kokeilla,kuulostaa sen verran hyvältä.

 86. Noora sanoo:

  Jalkani kaipaisivat hemmottelua. 🤗

 87. Ninni sanoo:

  Kyllä ehdottomasti kaipaisi hemmottelua,kuorintasukkia on tullut aikaisemmin kokeiltua mutta tuo coolactive massager olisi kiva päästä myös testaamaan! ☀️

 88. Katja sanoo:

  Ehdottomasti kaipaa!

 89. Henna sanoo:

  Kaipaisi ehdottomasti! Olisi kiva saada jalat kuosiin kun kesän juhlat ja korkkaripäivät lähestyy! :)

 90. AnskuL sanoo:

  Kyllä kaipaa!

 91. Soile sanoo:

  Todellakin kaipaa!

 92. Henna Holappa sanoo:

  Kaipaisivat kyllä, liian harvoin tulee hoidettua.

 93. Suvi sanoo:

  Jalat kaipaisi todella hemmottelua ja hoitoa! Ne on päässeet itselläkin talven aikana melko kuiviksi korpuiksi 😅

 94. ninni sanoo:

  Kaipaa! jalat kesäkuntoon =)

 95. Saija sanoo:

  Todellakin kaipaa hemmottelua, ei ole tullut kesäksi tehtyä vielä oikein mitään. :D

 96. Pipa sanoo:

  Todellakin kaipaa!

 97. Lotta sanoo:

  Juokseminen ja talvi näkyvät jaloissa, joten ne kaipaisivat ehdottomasti hemmottelua!

 98. Katja sanoo:

  Kaipaa eh-dot-to-mas-ti! Tää ois hyvä tapa saada jalat kesäkuntoon :)

 99. Kiia sanoo:

  Kyllä kaipaisi hemmottelua! :)

 100. Sennu sanoo:

  Juuri eilen totesin, miten jalkojenhoito on päässyt unohtumaan talven aikana. Kantapäät ovat kuivat ja halkeilevat ja päkiöissäkin on kovettumia. Eli tää paketti tulisi todella tarpeeseen!

 101. Hanna sanoo:

  Erityisesti tuo väsyneille jaloille oleva tuote kiinnostaisi ja jalkahoito olisi kiva plus asia.

 102. Lill sanoo:

  Reilu viikko sitten naapuri näytti jalkojaan,kun oli käyttänyt kuorintasukkia ja oi miten siistit jalat oli,vaikka vielä vähän nahkaa irtoili.Tästä innostuin ja googlettelin kuorintasukkia,mutten niitä vielä ostanut.Eli nyt on hyvä palkinto arvonnassa,joka tosissaan olisi täysin tarpeeseen.

 103. Veera sanoo:

  Kaipaa ehdottomasti hemmottelua! Talven jäljiltä huonossa kunnossa ja kesällä tulossa juhlia.

 104. Petri sanoo:

  Jalkani kaipaa juuri näitä tuotteita. Nopea ja helppo hoito.

 105. Mara sanoo:

  Todellakin kaipaavat! Minulla on aina ollut ongelmalliset jalat. :( Aina saa olla rasvaamassa ja raspaamassa.

 106. Heidi sanoo:

  No kaipais tosiaankin😃

 107. Wilhelmina sanoo:

  Kaipais todellakin, turvakengissä mennään töissä ja jalat on sen mukaiset.. 🤭😅

 108. Maiju sanoo:

  Pidän kyllä nykyään hyvin huolta myös jaloista, eli noi tuotteet tulis kyllä käyttöön :)

 109. Hanna sanoo:

  Kyllä kaipais!

 110. Kip sanoo:

  kyllä tosiaan kaipaisi kuorintaa!🙈

 111. Tuuli sanoo:

  Kynnet muistan pitää kunnossa ja pirteästi lakattuna, muuten jalat kyllä kaipaa tehotoimia.

 112. klaara sanoo:

  Kyllä jalkani kaipaavat nyt hemmottelua, ennen ei oikeastaan voi laittaa sandaaleja jalkaan.

 113. Masa sanoo:

  Diabeetikkona nuo rasvat kävisi varmaan myös miehelle. Naiselleni antaisin osan.

 114. Ida sanoo:

  Todellakin olisi jalat hemmottelun tarpeessa!

 115. NK sanoo:

  Tulisi tarpeeseen :)

 116. Memmu sanoo:

  Kyllä jalat kaipaa hoitoa läpi koko vuoden. Näitä kuorintasukkia en ole vielä testannutkaan :)

 117. Nea sanoo:

  Kaipaa! :)

 118. Hannnnnna sanoo:

  Kyllä kaipaisivat hemmottelua :)

Kommentoi