Keskiviikon kysymyslista

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Ehdottomasti mun ensimmäinen äitienpäivä Se jää varmasti ikuisesti mieleen! Oli kiva herätä valmiiseen aamupalapöytään ja nauttia oman pikkuperheen seurasta. Olin ostanut mun omalle äidille lahjan ja hän oli myös halunnut ilahduttaa mua ensimmäisenä äitienpäivänä ostamalla mulle kukkakimpun. Ihana ajatus!

Arvosana viime viikolle?

Varmaan joku 9+. Oli tosi onnistunut viikko muuten, mutta muutamina öinä Daniel herätteli tunnin välein ja en tietystikään siinä välissä ehtinyt nukahtamaan uudelleen… Joten väsymys oli hyvin läsnä. Onneksi nyt tämä viikko on näyttänyt vähän lupaavammalta.

IDKUVA

mustavalkoiset raitahousut

Miltä näytät tänään?

Mulla on päällä alusvaatteet, urheilutrikoot ja t-paita. Normaalisti hengailen kotona ilman meikkiä, mutta Iris kävi äsken kahvilla joten vähän laittauduin edes vähän. Hiukset on kyllä edelleen samaisella sotkunutturalla, johon ne aamulla laitoin. Omassa ulkonäössä on nyt vähän totuttelemista, kun oon luopumassa ripsienpidennyksistä. Niitä on nyt muutama jäljellä, koska annan niiden tippua luonnollisesti pois, mutta täytyy sanoa ettei pari pitkää pidennystä omien ripsien joukossa näytä kovin hyvältä :D

Päivän suunnitelmat?

Iris lähti hetki sitten, joten mä avasin koneen ja hoidan tässä pari juttua sillä aikaa, kun Daniel nukkuu päikkäreitä. Myöhemmin kuvaan muutamat kuvat ja illalla täytyy myös käydä ruokakaupassa, postissa ja ärrällä lähettämässä yksi Zadaa-paketti. Haluaisin myös ennen nukkumaan menoa käydä saunassa!

Mitä odotat tältä viikolta?

Aurinkoista säätä koko loppuviikoksi! Siinä tärkein toive, joka toivottavasti toteutuu Myös hemmotteluhetkeä kampaajalla, äidin kanssa yhteistä shoppailupäivää (tai meen makutuomariksi etsimään hänelle kenkiä), ulkoilua ja tietysti MM jääkiekon otteluita. Kuinka moni teistä tykkää katsoa MM-kisoja?

mustat hiukset

vaaleanpunainen toppi

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Perus kotiruokaa ja viikonloppuna varmaan käydään ulkona syömässä. Voi myös olla, että innostutaan joku päivä grillaamaan!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Käydä uudella vaatehöyrystimellä kaikki ryppyiset vaatteet läpi :D Oon kaivannut tätä laitetta elämääni niin kauan! Haluan myös juoda aamukahvit etuterassilla ja aloittaa lukemaan uutta kirjaa.

Päivän ilonaihe?

Puhdas koti (mun mielestä siistiin kotiin herääminen saa päivän alkamaan paremmin), kahvitteluhetki ystävän kanssa ja jääkaapissa valmiina odottava lounas.

raitahousut asu

raitahousut

Denim jacket* – HERE | Top* – HERE | Pants* – HERE | Shoes – H&M (*gift/adlink)


8 Responses to “Keskiviikon kysymyslista”

 1. Avatar Krista sanoo:

  Moikka! :) Kiinnostaisi tietää noista sinun ripsienpidennyksistä, miksi olet luopumassa ja ovatko omat ripsesi kärsineet ollenkaan? Olen miettinyt omistakin ripsienpidennyksistä luopumista, mutta asia on vasta harkinnassa… :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mä haluan pitkästä aikaa kokeilla olla ilman:) Mä en ole myöskään pitkään aikaan pitänyt niistä taukoa, joten ajattelin nyt pitää ja katsoa, että tuleeko niitä heti ikävä :D Ripsien tekijä on ainakin sanonut, että mun omat ripset on hyvässä kunnossa ja uskon kans itse niin, mutta vielä en osaa paremmin sanoa kun näitä pidennyksiä on vähän vielä jäljellä. Mutta voisin tehdä tästä aiheesta oman postauksen sitten, kun oon hetken ollut ilman :)!

 2. Avatar Annika sanoo:

  Ompa ihana asu!:) Ja jääkiekon mm-kisoja tykkään kattoa, toivottavasti Suomi pärjää hyvin.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Annika :) Jee kiva juttu, että löytyy muitakin MM-kisoista kiinnostuneita! Mä kans toivon, että päästään mitaleille :p

 3. Avatar Meri sanoo:

  Ihanat housut:)

 4. Avatar Katri sanoo:

  Aivan ihana asu! Noita housuja meen vakoilemaan.

Kommentoi