Ensimmäinen äitienpäivä

marimekko lahjapaperi

äitienpäiväkortti

Kirjoitin tasan vuosi sitten näin:

”En malta odottaa, että pääsen itse pian kokemaan äitiyden. Se on varmasti elämän yksiä hienoimpia asioita”

Oon saanut jo yhdeksän kuukauden ajan olla äiti ja koko tämä aika on todistanut, että äitinä oleminen on vielä paljon enemmän kuin osasin odottaa Pienet sormet, jotka tarttuu sun sormista kiinni. Pienet silmät, jotka katsoo sun silmiin. Pienet kädet olkapäillä antamassa halia sulle. Siihen kiteytyy niin paljon rakkautta, iloa ja onnellisuutta. Äidiksi tuleminen on ollut mun elämän hienoin asia.

proteiinipannukakut

vauva

marimekko

Tänään on tosiaan mun ensimmäinen äitienpäivä ja se sai aamulla aika kivan startin, kun kaikki perheen ”pojat” tuli herättämään mut. Okei, Nemo oli vielä sängyssä mun kanssa makoilemassa mutta kyllä sekin tuli nuolemaan kättä onnentoivotuksena, haha. Nousin ja keittiössä odotti ihana aamupalakattaus, lahjapaketti, ihana kortti sekä edellisenä päivänä jo saatu kukkakimppu. Oli ihana aloittaa päivä herkuttelemalla suosikkiaamupalalla!

äitienpäivä kortit

proteiinipannukakut

Muuten päivään on kuulut lounasta ensin Tatun puolen kanssa ja sitten kakkukahvit mun puolen kanssa. Nyt katsotaan vielä hetki jotain sarjaa ja sitten ajoissa nukkumaan. Ihanaa äitienpäivää vielä kaikille upeille äideille siellä ruudun toisella puolella Toivottavasti teillä on ollut ikimuistoinen päivä. Hyvää yötä, xx.


8 Responses to “Ensimmäinen äitienpäivä”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mitä paketista paljastui?

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Oi, varmasti ikimuistoinen ja onnentäytteinen päivä!:)
  Hyvää mieltä koko viikoksi toivottaa Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Avatar Cami sanoo:

  Ihanaa ensimmäistä äitienpäivää <3 Meidän päivään kuului pääosin oleilua oman perheen kesken ja otettiin tietysti Eveliinan kanssa päiväunet :) Iltasella käytiin vielä kävelyllä Roihuvuoren kirsikkapuistossa ottamassa vaaleanpunaisia yhteiskuvia prinsessan kanssa ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon ja kivat äitienpäivät sinnekin näin vähän myöhässä <3 Teidän äitienpäivän tekemiset kuulostaa hyvältä! Kirsikkapuiden luona kelpaakin kuvailla :p

 4. Hyvää ekaa äitienpäivää näin jälkikäteen <3.

Kommentoi