Ensimmäinen äitienpäivä

marimekko lahjapaperi

äitienpäiväkortti

Kirjoitin tasan vuosi sitten näin:

”En malta odottaa, että pääsen itse pian kokemaan äitiyden. Se on varmasti elämän yksiä hienoimpia asioita”

Oon saanut jo yhdeksän kuukauden ajan olla äiti ja koko tämä aika on todistanut, että äitinä oleminen on vielä paljon enemmän kuin osasin odottaa Pienet sormet, jotka tarttuu sun sormista kiinni. Pienet silmät, jotka katsoo sun silmiin. Pienet kädet olkapäillä antamassa halia sulle. Siihen kiteytyy niin paljon rakkautta, iloa ja onnellisuutta. Äidiksi tuleminen on ollut mun elämän hienoin asia.

proteiinipannukakut

vauva

marimekko

Tänään on tosiaan mun ensimmäinen äitienpäivä ja se sai aamulla aika kivan startin, kun kaikki perheen ”pojat” tuli herättämään mut. Okei, Nemo oli vielä sängyssä mun kanssa makoilemassa mutta kyllä sekin tuli nuolemaan kättä onnentoivotuksena, haha. Nousin ja keittiössä odotti ihana aamupalakattaus, lahjapaketti, ihana kortti sekä edellisenä päivänä jo saatu kukkakimppu. Oli ihana aloittaa päivä herkuttelemalla suosikkiaamupalalla!

äitienpäivä kortit

proteiinipannukakut

Muuten päivään on kuulut lounasta ensin Tatun puolen kanssa ja sitten kakkukahvit mun puolen kanssa. Nyt katsotaan vielä hetki jotain sarjaa ja sitten ajoissa nukkumaan. Ihanaa äitienpäivää vielä kaikille upeille äideille siellä ruudun toisella puolella Toivottavasti teillä on ollut ikimuistoinen päivä. Hyvää yötä, xx.


8 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 06:51h, 13 toukokuu Vastaa

  Mitä paketista paljastui?

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:55h, 13 toukokuu Vastaa

   Mun kauan haaveilema vaatehöyrystin :)

 • Avatar
  ida ihana
  Posted at 12:15h, 13 toukokuu Vastaa

  Oi, varmasti ikimuistoinen ja onnentäytteinen päivä!:)
  Hyvää mieltä koko viikoksi toivottaa Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:10h, 14 toukokuu Vastaa

   Sitä se kyllä oli :) Kiitos sulle paljon ja samaa myös sinne <3

 • Avatar
  Cami
  Posted at 12:26h, 13 toukokuu Vastaa

  Ihanaa ensimmäistä äitienpäivää <3 Meidän päivään kuului pääosin oleilua oman perheen kesken ja otettiin tietysti Eveliinan kanssa päiväunet :) Iltasella käytiin vielä kävelyllä Roihuvuoren kirsikkapuistossa ottamassa vaaleanpunaisia yhteiskuvia prinsessan kanssa ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:11h, 14 toukokuu Vastaa

   Kiitos paljon ja kivat äitienpäivät sinnekin näin vähän myöhässä <3 Teidän äitienpäivän tekemiset kuulostaa hyvältä! Kirsikkapuiden luona kelpaakin kuvailla :p

 • Avatar
  Tiina/Fit Fat Mama
  Posted at 13:53h, 16 toukokuu Vastaa

  Hyvää ekaa äitienpäivää näin jälkikäteen <3.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:47h, 17 toukokuu Vastaa

   Voi vitsit kiitos paljon ihana :) <3

Post A Comment