April 2019 favorites

Toukokuun alku ja kesä niin lähellä jo  Vaikka pihalla ei tällä hetkellä siltä näytäkään :D Ollaan oltu tänään vaan kotona ja aina ikkunasta ulos katsoessa on näkynyt vain pelkkää lumisadetta, blääh… Mutta eiköhän se tästä vielä iloksi muutu! Tänään oon kuvannut teille viime kuulta kertyneitä suosikkeja, joissa on mukana yllättävän erilaisia juttuja ja ainoastaan yksi kosmetiikkatuote.

– sisältää mainoslinkkejä –

pinkki puku

Pinkki puku – KappAhl

Kuten erääseen IN & OUT-postaukseen listasin niin mun mielestä pinkit puvut on niin kivannäköisiä. Ajattelin käyttää tätä kokonaisuutta keväällä/kesällä yhdistettynä valkoisiin tennareihin. Ja miksei se myös menisi juhlavemmissa tilaisuuksissa myös korkojen kanssa. Mulle istuu todella harvat tällaiset suorat housut, mutta nämä tuntui päällä yhtä mukavilta kuin lemppariolohousut enkä nyt liioittele yhtään!

power bank

Power bank – täältä

Mä en lähde kotoa yhtään mihinkään ilman power bankkia, koska mun tuurilla puhelimen akku loppuu just silloin kun ei saisi :D Mä tykkään käyttää näitä myös kotona, jos akku on loppumassa ja oon sellaisessa paikassa, missä ei ole pistorasiaa lähettyvillä. Tämä huulipunan muotoinen power bank on kaunein, minkä oon koskaan nähnyt. Kokonsa puolesta näppärä kantaa mukana laukussa ja tätä jos jotain kelpaa myös pitää esillä!

tuoreet mansikat

Tuoreet mansikat

Tähän aikaan vuodesta saa iloita kaupan hedelmähyllyllä, kun sinne alkaa ilmestyä tuoreita mansikoita. Eikä mitä tahansa tuoreita mansikoita vaan sellaisia, jotka maistuu joltain :D Toki ulkomaalaisia nämä ovat, mutta kyllä näitä mielellään syö aamupuuron ja smoothien seassa odotellessa suomalaisia mansikoita.

helmi hiuspinni

Helmiäinen hiuspinni – täältä

Tästä hiuspinnistä kirjoittelin jo aikaisemmin, mutta se on ollut sen verran ahkerassa käytössä ostamisesta saakka, että päätin listata sen vielä suosikkeihin mukaan. Tykkään käyttää tätä ihan vaan suorien hiusten kanssa sellaisenaan. Mä en innostu monen pinnin yhdistelmistä, mutta yksinään tämä on todella nätin näköinen.

hakola lempi hylly

Hylly – täältä

Viime kuulla tuli viimeisteltyä sisustusta oikein urakalla ja tällä kuulla saattekin nähdä materiaalia tähän liittyen. Yksi kivoimmista viimeistelyistä oli tämän Hakolan Lempi-hyllyn laitto seinälle. Tämä hylly on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis, etten malttanut olla ostamatta sitä  Kauniin ulkonäön lisäksi on myös kiva samalla tukea suomalaista yritystä. 

batiste kuivashampoo

Kuivashampoo* – Batiste

Mä oon alkanut käyttämään kuivashampoota apuna erilaisten kampausten teossa. Esimerkiksi nutturaan ja ponnariin saa nopeasti volyymia tämän avulla! Mä tykkään käyttää tätä Batisten Blush-nimistä versiota, jossa on ihanan raikas tuoksu. Joskus aikoinaan ostin tätä vain pelkän pakkauksen perusteella, mutta sisältö on vakuuttanut mut ensimmäisestä testauskerrasta asti.


6 Responses to “April 2019 favorites”

 1. Avatar Elina sanoo:

  Ihania suosikkeja <3 Näistä tulee ittelle ainakin hyvin inspiraatiota! ja halusin vielä mainostaa että tuo Hakolan hyllyhän on vielä hyvinkin läheltä! Jurvalainen yritys, joka on menestynyt ja laajentunut :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Elina <3 Tuli niin hyvä mieli, jun luin sun saavan inspiraatiota! Hei mä itse asiassa vähän aikaa sitten sain tietää, että merkki on Jurvasta. Mahtavaa työtä ovat kyllä tehneet :)!

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Mansikat ja muut tuoreet marjat on ehdottomasti yksi kesän paras juttu!:) Itse en ole vielä uskaltanut mansikoita tänä keväänä maistuu, kun olen pelännyt että ne isot ensimmäiset espanjalaiset möhkäleet olisivat kuitenkin pettymys omiin odotuksiini nähden :D mutta ehkä mä nyt uskallan!;)

  Tuo vaaleanpunainen puku on muuten vaan niin ihana, ja helmihiuspinni on mun tän kesän must-hankintalistalla! :)

  Ihanaa viikonlopunjatkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä :p Kannattaa maistaa! Ja ottaa sellainen pakkaus, jossa on melko normaalin kokoisia mansikoita. Ne on ainakin ollut nyt tosi maukkaita. Ihana kuulla sun pitävän niistä :) Suosittelen lämpimästi tuollaista hiuspinniä – niin kätevä ja kauniin näköinen. Kiitos sulle ja sitä samaa myös sinne <3

 3. Avatar Apua! sanoo:

  Hei! En tiedä onko vähän tyhmä kysymys mutta pidän tyylistäsi paljon niin ajattelin tulla kysymään vinkkiä, mitä pukisit päällesi häihin:)? Toiveena hääparilla on rennon kesäinen mutta juhlava😊 Olisi kiva kuulla myös postaus sinulta jossa esittelet tyylejä kesän juhliin, mitkö miellyttävät sinun silmää :)

  Kiitos paljon!

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on tosi kiva idea :) Mielelläni tekisin kesän juhliin liittyvän inspispostauksen. Kiitos paljon toiveestasi ja ihanaa kuulla, että pidät mun tyylistä. Tällainen palaute ilahduttaa niin paljon <3

Kommentoi