Ennennäkemättömät ruskeat housut

off shoulder pusero

kultainen rannekoru

IDKUVA

nike air force

ruskeat housut

kesä trendit 2019

Shirt* – House of Brandon (sold out) | Pants* – HERE (on sale!)  | Shoes* – HERE | Bracelet – Marc by Marc Jacobs | Earrings – HERE | Sunnies – H&M (*gift/adlink)

Energistä alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Täällä on viikko aloitettu hyvillä mielin, koska viikonlopusta jäi niin kiva fiilis. On sanomattakin selvää, että näin lämpöinen ensimmäinen kesäviikonloppu saa mielen energiseksi ja iloiseksi! Oli kiva tehdä kaikkia kunnon kesäjuttuja, kuten esimerkiksi grillailla, käydä torilla jätskillä, ottaa pienesti aurinkoa, nauttia kesävaatteista…

Ja pakko oli tietysti ikuistaa myös kameralle vuoden ensimmäinen kerta off shoulder-puserossaShortseja en vielä uskaltanut laittaa jalkaan, vaikka moni muu näytti kulkevan jo niissäkin. Niiden sijaan puin jalkaan ruskeat housut enkä vain ensimmäistä kertaa tänä vuonna vaan ensimmäistä kertaa ikinä! En nimittäin muista omistaneeni yksiäkään ruskeita housuja :D Jotkut ruskeaan taittavat farkut mulla on muistaakseni ollut, mutta ne oli tosi tummat, joten en nyt laske niitä tähän mukaan. Mutta nämä pöksyt on kyllä sen verran kivannäköiset, että en yhtään paheksu ruskeaa sävyä. Rennot, mutta tyylikkäät!

Vai mitäs mieltä te ootte? Tykkäättekö näistä ruskeista housuista?

11 Responses to “Ennennäkemättömät ruskeat housut”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana paita 😍 mistä?

 2. Avatar Tyylimanuaali sanoo:

  Rupesin itsekin miettimään, millaiset ruskeat housut minulla on ollut. Joudun toteamaan, että eipä minullakaan ole koskaan ollut ruskeita housuja. Nuo sopivat hyvin kevääseen/kesään.

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin jännä, että ruskeita housuja ei ole juuri aikaisemmin ollut! Mutta kiva, että nyt on tullut joitain malleja :) Oon sun kanssa samaa mieltä, nämä ovat kyllä tosi kivat kevääseen ja kesään :p<3

 3. Avatar Eija sanoo:

  Hei ja mahtavaa vappua
  Upeat ruskeat housut mistä???

 4. Avatar Cami sanoo:

  Yllättävän hyvin toimii tuo ruskea väri, joskin en itse lämpene noille raidoille sivussa. Jos housut olisivat yksiväriset niin olisivat enemmän mun mieleen :) Mäkin olen jo pitkään etsinyt hieman tuota ruskeampia farkkuja, mutta mistään ei vaan tunnu löytyvän? Oon haaveillut ruskeista farkuista siitä lähtien, kun Melania Trump sellaisissa saapui Suomeen :D Siinä on mun style inspo!

  Meinaan siis tarkemmin tätä asua: https://www.is.fi/viihde/art-2000005757559.html

  • Saija Saija sanoo:

   Ruskea on kyllä kaunis väri :) Harmi, että sä et pidä raidoista! Mun mielestä ne taas sopii noihin housuihin älyttömän hyvin. Katsoin, että nuo Melanian housut on nahkaa. Ootko kokeillut googlettaa ruskeita nahkahousuja vai haluatko nimenomaan farkut? Luulisi, että ruskeita nahkahousuja ainakin löytyisi :)

   • Avatar Cami sanoo:

    Joo ne on nahkaa, mutta itse en ikinä pukisi nahkahousuja päälleni, joten farkut nimenomaan etsinnässä :) tai no saa olla muutkin kuin farkut kunhan olisi pillit eikä nahkaa materiaalina :)

    • Saija Saija sanoo:

     Voi toivotaan, että jostain löytyy! Tuntuu, että ruskeita housuja on kaikissa muissa materiaaleissa kuin farkkuna :/

 5. […] 1. Ennennäkemättömät pöksyt (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi