Beige jumpsuit + white sneakers

Heissan  Toivottavasti teillä kaikilla oli oikein onnistunut pääsiäinen. Meidän oma ei mennyt ihan niin kuin suunniteltiin ja jouduttiinkin palata reissusta aikaisemmin kotiin. Tuli sitten pääsiäisenä oltua samalla hieman poissa somesta, mutta nyt pikkuhiljaa takaisin kiinni arkeen ja rutiineihin. Onneksi sentään sää oli mitä parhain lähes koko pääsiäisen ajan! Ensimmäistä kertaa tuli sellainen fiilis, että vitsit kesähän on ihan pian täällä. Ja tämä mun fiilis näkyy myös näistä kuvista, jotka räpsittiin eilen… Nimittäin puin päälle haalarin, jossa on puolipitkät hihat ja liikuin jopa ilman takkia. Toki sen verran muistissa on vielä nuo kylmät ilmat, että otin sentään takin autoon mukaan.

IDKUVA

musta olkalaukku

jumpsuit

nike air force

beige haalari

daniel wellington

Jumpsuit* – Lindex | Shoes* – HERE | Bag* – Lindex (*gift/adlink)

Tälle viikolle ei ole tiedossa mitään kavereiden treffailua ihmeellisempää ja se on mun mielestä nyt erityisen jees. Danielille on tulossa ylös eteen hammas ja se on valvottanut sitä nyt reilun viikon ajan…  Ja siinä samalla tietysti myös mua. Joten jos jotain tällä viikolla voisi tehdä niin nukkua näitä univelkoja pois, heh. Täytyy vain pitää peukut pystyssä, että hammas tulee pian läpi. Ajattelin myös toteutella muutaman luonnoksiin jääneen postauksen julkaisukuntoon. Mutta nyt suuntaan terassille nauttimaan kahvia – siihen paistaa nyt suoraan aurinko ja lämpöä taitaa olla jo reilut 20 astetta! Terassin lasitukset ja musta matto vielä nostaa lämpötilaa lisää, mutta se ei haittaa vaan päinvastoin ;-)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, nauttikaa tästä säästä 

PS. Koodilla ”SAIJA15” saatte -15% alennusta Junkyadilta yli 50€ tilauksista (ei koske aletuotteita).


6 Responses to “Beige jumpsuit + white sneakers”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Voi miten harmi, ettei teidän pääsiäinen mennytkään niin kuin olitte suunnitelleet.. Toi jumpsuitti on kyllä ihan mielettömän kiva ja sopii sulle hirmu hyvin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä, on kyllä harmi :( Kiitos paljon Suvi! Mä kans tykkään siitä tosi paljon niin mallinsa kuin värinsä puolesta :)

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Voi vitsit, kuinka mäkin nautin näistä säistä!:) Ja asu näyttää hyvältä :)

  Mukavaa ja rentouttavaa viikkoa! Välillä on just hyvä, ettei ole sen kummempaa ohjelmaa. Toivottavasti saat nukuttua.

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   On kyllä niin ihanaa, kun on lämmin ja aurinko paistaa :) Kiitos hirmuisesti! Oon saanut onneksi paremmin nukuttua ja se näkyykin heti omassa energissa :)

 3. Avatar Katri sanoo:

  Onpa kiva toi asu ja ihana pikkulaukku!

Kommentoi