Maaliskuun suosikkilista

Jälleen on yksi kuukausi vierähtänyt lähemmäksi mun kesää! Tai no tällä hetkellä pihalle katsoessa ei ehkä tunnu siltä, mutta onneksi kalenteri näyttää toista. Eiköhän nuo lumet pian sada ja päästään kunnolla nauttimaan keväästä  Me ollaan lähdössä pääsiäisenä Ukkohallaan, joten siellä saa mun puolesta olla niin paljon lunta kuin vain mahdollista, mutta täällä sen sijaan voisi jo alkaa vaikka se kesä ;-) Kuukauden vaihtuminen tietää jälleen suosikkien listaamista ja tällä kertaa mukana on tällaisia juttuja:

– sisältää mainoslinkkejä –

vamsko lenkkarit

Lenkkarit* – täältä

No olisihan se ihan hullua, jos en hehkuttaisi lenkkareita tässä julkaisussa!! Koska päästiin kuitenkin viime kuulla parikin kertaa nauttimaan sellaisista keleistä, että nämä sai laittaa jalkaan ilman likaantumisen pelkoa. Tykkään niin paljon tällaisista lenkkareista, joissa on käytetty paria eri väriä sekaisin. Nämä kuvassa näkyvät on niin ulkonäkönsä kuin mukavuutensa vuoksi mun ehdottomat lempparit.

huulten kuorinta

Huulien kuorintavoide* – Physicians Formula

Moni muistaa kuoria kasvot ja kropan tasaisin väliajoin, mutta välillä se tekee hyvää myös huulille. Kuorimalla ne imee kosteutta enemmän itseensä, joten jos kärsit rohtuneista huulista niin testaa tätä Physician Formulan Organic Rose Oil Lip Polish-kuorintavoidetta. Pakkauksessa tulee mukana kätevä ”lusikka”, jolla saa kaivettua tuotetta sotkematta kynsien alusia.

IDKUVA

Vaaleanpunainen aamutakki – H&M

Tuntuu, että tämä aamutakki on eksynyt mun päälle useammin kuin mikään muu vaate. Käytännössä asuin tässä koko maaliskuun :D Saa nähdä, koska sitä erehtyy lähtemään tämä päällä koiran kanssa ulos. Haha, mutta tämä on ollut vain niin näppärä vetää yökkäreiden päälle heti, kun herää.

peitevoide

Peitevoide* – Yves Saint Laurent

Viime kuulla (okei, myös tällä kuulla) on ollut tarvetta hieman peitellä tummia silmänalusia huonosti nukuttujen öiden jälkeen ja siihen hommaan paras tuote on ollut tämä YSL:n All Hours Concealer. Tämä on tosi peittävä, mutta ei jää iholle kuitenkaan liian paksusti esille!

kultaiset korvakorut

Leopardiset korut: nappikorvikset täältä | roikkuvat täältä

Leokuosia näkyy nyt joka paikassa ja mun käytössä sitä voi bongailla niin vaatteista kuin korviksista! Viime kuun käytetyimmät versiot on nuo nappikorvikset. Uusimpina kokoelmaan saapui nuo roikkuvat, jossa on kultainen yläosa ja leopardinen alaosa. Näitä on kiva käyttää silloin, kun muu asu on simppeli – esimerkiksi kokomustien lookkien kanssa!

nivea suihkugeeli

Suihkugeeli* – Nivea

Nivealta on tullut tänä keväänä vaikka mitä ihania uutuustuotteita. Mä ihastuin erityisesti tähän suihkugeeliin, jossa on inkivääriä ja basilikaa. Erikoinen yhdistelmä vai mitä! Mutta jos haluaa kotiin vähän edes spa-tunnelmaa niin tällä sitä todellakin saa. Tuoksu on samaan aikaan tosi raikas, mutta lempeä.

*tuotteet saatu


4 Comments
 • Avatar
  Ida ihana
  Posted at 07:01h, 11 huhtikuun Vastaa

  Täällä yksi vaaleanpunaisen rakastaja, joka myös osti vaaleanpunaiset tennarit sävy sävyyn kevättrenssisä kanssa!;) kuvia pääset katsomaan blogistani:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa
  Ihanat ovat siis myös nuo sinunkin lenkkareissa -samoin tuo vaaleanpunainen aamutakki tohveleineen :)

  Aurinkoista kevättä ja väri-iloa!
  Ida

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:26h, 11 huhtikuun Vastaa

   Oi kuulostaa ihanalta! Täytyy käydä kurkkaamassa :) Vaaleanpunainen on kyllä aivan ihana väri ja toimii kaikenlaisissa vaatteissa/asusteissa. Kiitos ja samoin sinne <3 xx

 • Avatar
  Cami
  Posted at 10:03h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mä tilasin myös parit tennarit Vamskosta, toiset tietysti vaaleanpunaisena ja toiset mustat ”citylenkkarit” :) Toi Hennesin aamutakki on myös ihana <3 Mulla on vähän samantyylinen, mutta yllätysyllätys: tummansinisenä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:17h, 11 huhtikuun Vastaa

   Sun tilaamaat kengät kuulostaa hyvältä :) Molemmat on varmasti tosi kivat kevääseen! Se on kyllä aivan ihana aamutakki, niin mukava päällä <3

Post A Comment