25 + 25 birthday party

Näin alkuviikosta on hyvä palata ajassa taakse päin maaliskuun viimeiseen viikonloppuun, jolloin juhlittiin Tatun kanssa yhteisiä synttäreitä. Tatu täytti helmikuulla 25-vuotta ja mä saman tuolloin lauantaina, joten päätettiin jo viime vuoden puolella että halutaan järjestää kavereille meidän yhteissynttärit. Ollaan järjestetty viime vuosina tosi vähän mitään juhlia ja muutenkin, kun 25 on edes jonkunlainen ”tasaluku” niin nämä juhlat oli ihan must-juttu  Vaikka oltiin ajoissa suunnittelemassa näitä niin siitä huolimatta meillä oli hankaluuksia löytää juhlatilat. Kaikki mitä oltiin mietitty oli varattu kuukausiksi eteenpäin. Meillä ei ollut edes tiettyä päivää mielessä, jolloin haluttiin järjestää nämä vaan meille olisi käynyt mikä päivä tahansa maaliskuussa. Onneksi Tatu sitten tiesi yhden paikan, jossa hän oli ollut työporukan kanssa ja meidän onneksi se sattui olla vapaa mun syntymäpäivänä!

IDKUVA

saunatilat etelä-pohjanmaa

synttäritarjoilut

musta jumpsuit

synttärikattaus

juhlatilat

Kyseessä oli kattohuoneisto, joka oli suunniteltu noin 18 hengen tilaisuuksiin. Meitä taisi olla yhteensä 15 henkeä, joten tilaa oli kivasti! Kattohuoneistossa oli kaksi terassia, iso sauna, keittiö ja ”kokoustila”, jossa oli iso pöytä tuoleineen. Tuotiin tullessamme mukana hieman koristeita, tarjoiluja ja soundbar musiikin kuuntelua varten. Kävi vielä niin hyvä tuuri, että muutamaa kutsuttua lukuun ottamatta lähes kaikki kaverit pääsi paikalle. Illan aikana pelattiin beer pongia, miehet kävi saunomassa, tanssittiin, naurettiin ja puolen yön jälkeen mentiin vielä hetkeksi baariin jatkamaan iltaa. 

vuokratilat seinäjoki

syntymäpäivä koristeet

beer pong

numeropallot

remix karkit

Harmi, että vieraiden saapumisen jälkeen kuvaaminen unohtui, mutta sehän kertoo vain siitä että meillä on ollut hauskaa ;-) Ja niin kyllä oli Ilta, jonka muistaa varmasti aina.


6 Responses to “25 + 25 birthday party”

 1. Avatar Ida ihana sanoo:

  Onnea teille 50v!🥳 t. Ida

 2. Avatar Sofia sanoo:

  kuulostaapa kivalta! :) myöhäiset onnittelut molemmille <3!

 3. Avatar Camilla sanoo:

  Onnea vielä näin jälkikäteen <3 Ehkä tosiaan vaan hyvä, että kuvaaminen pääsi unohtumaan :) Silloin on varmasti ollut tosi kivaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Camilla <3 Niinpä, se vain kertoo että on keskitytty kavereihin :)!

Kommentoi