Käytetyin asuyhdistelmä nyt

Heii Siitä asti, kun oon teille viimeksi näpytellyt niin oon ollut koko ajan menossa! Ensin viikonloppuna juhlittiin niitä synttäreitä kavereiden kanssa ja heti maanantaina aamulla aikaisin lähdettiin Julian ja Danielin kanssa Helsinkiin viettämään pari kivaa päivää. Tultiin eilen illalla kotiin ja nyt on aika palata jälleen arkeen. Toki tästä aamusta saakka on ollut tukkoinen ja kuumeinen olo… Julialla myös, mutta osattiin tätä vähän pelätäkin. Nimittäin meidän hotellihuone oli niin kylmä, että siellä piti olla aamutossut jalassa 😀 Onneksi saatiin sinne vähän edes säädettyä lisää lämpöä, mutta ei ilmeisesti riittävästi. Nyt paljon vitamiinia ja kuumaa teetä niin ehkä se tästä lähtee.

IDKUVA

leopardinen panta

mustat nahkahousut

musta pusero naiset

kamelitakki naiset

valkoiset lenkkarit

kamelitakki

Jacket – Vero Moda | Shirt* –  House of Brandon (sold out)| Pants* – Bubbleroom | Shoes* – Vamsko/similar HERE | Headband – H&M | Watch – Marc by Marc Jacobs (*gift/adlink)

Nämä kuvat on räpsitty viime viikolla, mutta hyvin samantapaisessa asussa olin myös viikonloppuna ja eilen liikkeellä. Rakastan nahkahousujen ja valkoisten lenkkareiden yhdistelmää! Oon selvästi myös aika koukussa tuohon leopardiseen hiuspantaan, kun sitä on tullut pidettyä lähes joka toinen päivä. Ehkä tänään laitan vaihtelun vuoksi hiukset kiinni, haha.

Nyt alan siirrellä koneelle kuvia kuluneilta päiviltä niin pääsen kertomaan teille niistä lisää! Ihanaa päivää kaikille, xx.


No Comments
 • Tiina/Fit Fat Mama
  Posted at 13:47h, 03 huhtikuun Vastaa

  Vitsi miten hauska toi panta 🙂 pitäis iteki kokeilla jotain tuon tyylistä niin tulis vaihtelua hiuksiin 🙂

  • Saija
   Posted at 17:57h, 03 huhtikuun Vastaa

   Tuo on niin kiva! Ja ehdottomasti hei testaamaan, tällaiset pannat tuo niin kivaa piristystä hiuksiin 🙂

 • Suvi
  Posted at 19:44h, 03 huhtikuun Vastaa

  Asu on aivan ihana ja toi panta on kyllä mielettömän söpö! 🙂

  • Saija
   Posted at 13:25h, 06 huhtikuun Vastaa

   Super paljon kiitoksia kommentista Suvi :)!

 • Kaisa
  Posted at 19:57h, 04 huhtikuun Vastaa

  Olisi kiva kuulla välillä Danielista.. Ei ole hetkeen tullut hänestä postausta. Olisi myös kiva kuulla vaikka ihan arkiruoista mitä teillä syödään vaikka kahden viikon ajan ? Sekä olisi kiva myös kuulla sinun ja tatun parisuhteesta isompi postaus, kuinka olette tavanneet, miksi rakastuitte, miten teillä on mennyt, kauanko olette olleet yhdessä, oliko lapsi pitkään harkittu? Kaikkea pohdintaa ja realistista tahtoisin lukea sillä aika vähän blogissa tällaista on, sinun tai ylipäätään kenen tahansa bloggaajan. Aina kaikki tuntuu olevan kauhean siloteltua ja että itseään pönkitään ylemmäs, mutta niin välillä olisi kiva lukea näitä ihan realistisia ajatuksia/asioita :)!

  • Saija
   Posted at 13:25h, 06 huhtikuun Vastaa

   Danielista on itse asiassa tulossa pian postaus 🙂 Kiitos kivoista vinkeistä! Noihin lapsikysymyksiin oon vastaillut jo raskauden aikana, voin linkittää tähän sen postauksen jos se on mennyt ohi. Mutta muut ideat on sellaisia, joita en olekaan vielä toteuttanut. Oon samaa mieltä – realistiset jutut on mielenkiintoisia. Aina niitä ei ole jaettavaksi ja joskus tuntuu, että se ”oma arki” on niin tylsää ettei se varmaan kiinnosta ketään, vaikka todellisuudessa asia on varmaan toisin päin 😀 Pidän siis tämän mielessä jatkossa, kiitos sulle toiveista <3 Tässä postaus, jossa puhun raskautumisesta:

   http://saijis.indiedays.com/2018/02/10/all-about-pregnancy/

 • Julia
  Posted at 10:27h, 05 huhtikuun Vastaa

  Ihana asu! Löytyyköhän noita takkeja vielä, oon just tommosta ettiny! Jos löydät niin viititkö linkata sen mulle 🙂

  • Saija
   Posted at 15:59h, 05 huhtikuun Vastaa

   Kiitti Julia 🙂 Epäilen, että ei kun tämä on jo sen verran vanhaa mallistoa. Toivottavasti kuitenkin löytyy joku vastaava <3

Post A Comment