Synttärisankarin tunnelmia

vohvelit

IDKUVA

tuoret mansikat

Tiedättekö mitä? Täytän tänään 25-vuotta!! Jälleen tuli yksi vuosi mittariin ja sitä juhlistettiin aamulla sänkyyn kannetulla aamupalalla  Nyt olisi tarkoitus lähteä suihkuun, laittautua ja siirtyä juhlapaikalle valmistelemaan tilaa iltaa varten. Meillä on tosiaan Tatun kanssa yhteissynttärit, kun hän täytti myös hetki sitten saman verran vuosia. Kiva saada kaikki kaverit meidän kanssa juhlimaan saman katon alle!


12 Responses to “Synttärisankarin tunnelmia”

 1. Avatar Annika sanoo:

  Oi onnea ja piä kivat juhlat!:)

 2. Avatar Jenni sanoo:

  Ihanaa synttäripäivää ja mukavia juhlia! :)

 3. Avatar Henna sanoo:

  Oi,onnea teille molemmille! :)

 4. Avatar Jensku sanoo:

  Myöhäiset onnittelut! Toivottavasti oli kivat juhlat!

 5. Avatar Jere sanoo:

  Ihanan näkönen aamupala ja älyttömästi onnea Saija! :)

  http://www.jereviinikainen.fi

 6. Avatar Ellen sanoo:

  Ihania kuvia! Ootko tehnyt postausta, jossa oisi enemmän juttua vauvalle tehdyistä hankinnoista, vaatteista ja muista? Yritin haulla etsiä, mutta en löytänyt mitään =) Nämä kiinnostaa nyt, kun laskettu aika kesällä :D

Kommentoi