Keväisten päivien kuvakuulumisia

Pitkästä aikaa innostuin näpyttelemään teille viime aikaisia tekemisiä ja jakamaan kaikenlaisia random-kuvia  Ehdottomasti täytyisi toteuttaa näitä postauksia useammin, koska yleensä nämä simppelit omasta elämästä kertovat jutut ovat niitä toivotuimpia. Eli lähiaikoina oon muun muassa:

Innostunut leipomaan sämpylöitä – uunituoreet sämpylät on niin herkullisia | Suunnitellut tulevia Helsingin reissuja. Ensi kuulla on tiedossa kaksi yön yli kestävää reissua sinne päin! | Järjestellyt viikonlopun synttärijuhlia muun muassa tarjoilujen ja koristelujen osalta | Viettänyt paljon aikaa selaillen kesän matkakohteita ja yrittäen päättää, minne sitä lähtisi | Lenkkeillyt ja nauttinut yhä myöhempään paistavasta auringosta…

smoothie resepti

… pyrkinyt viikonloppuisin panostamaan aamupalaan edes eri lisukkeilla ja niillä koristelulla, haha. Ja koska kaupoissa on nyt toinen toistaan kauniimpia tulppaanikimppuja niin oon myös pyrkinyt ostamaan niitä kotiin piristykseksi.

valkoiset lenkkarit

… iloinnut, kun pitkältä tuntuneen talven jälkeen saa vihdoin pukea jalkoihin (valkoiset) lenkkarit. Ja käyttää niitä niin, että nilkat on jo vähän paljaana. Ah, tätä oon ikävöinyt ♥ 

IDKUVA

… siirtynyt keväisempiin meikkeihin. Huulirasvaa ei tarvitse enää lisäillä joka välissä, joten nyt pääsee taas enemmän nauttimaan huulikiilloista! Ja ylipäätään mitä raikkaimman sävyisistä meikeistä.

balmuir rasva

… selaillut Pinterestiä ja sisustusverkkokauppoja etsien puuttuvia juttuja kotiin siinä toivossa, että tämä olisi ensi kuun aikana vihdoin valmis. Pääsen sitten esittelemään teille koko asunnon! Mikähän siinä muuten on, että sisustusinpis iskee yhä kovemmin esiin, kun vuodenaika vaihtuu? Erityisesti sen huomaa näin keväisin.

papu polvipaikat

… ihmetellyt, miten tämä pikkumies oppii kaiken niin nopeasti! Lyhyen ajan sisällä hän on siirtynyt ryömimisestä, itse istumaan, siitä konttaamaan ja vielä lopuksi nousemaan tukea vasten. Toissapäivänä hän antoi Tatulle käden siihen tyyliin, että ”ota kiinni, mä kävelen tästä pöydän kulmalta sun luo”. Ei varmaan mene kauaa, kun hän oikeasti kävelee. Apua, missä se mun vastasyntynyt vauva on??

leopardinen panta

… pitänyt lähes joka päivä jotain hiuspantaa tai scrunchieta. Saa nähdä tuleeko jossain vaiheessa totaali kyllästyminen, kun pidän näitä näin paljon :D Tämä leopardinen panta on mun ylivoimainen suosikki – se näyttää niin kivalta kokomustien tai ruskean sävyisten asujen kanssa.

tortilla täytteet

… yrittänyt vältellä ulkona syömistä tekemällä kotona paljon erilaisia ruokia. Aikaisemmin mainitsin, että ulkona syömiseen menee kuukaudessa aivan liikaa rahaa ja tästä tavasta pitäisi päästä eroon. Tai ei ehkä kokonaan eroon, mutta määrää olisi hyvä edes vähentää. Ja nyt ainakin näyttää vielä lupaavalta :D


6 Responses to “Keväisten päivien kuvakuulumisia”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Näitä postauksia on kiva lukea ja tehdä itsekin :) Monesti arjessa tapahtuu paljon kivaa pientä, mutta niistä ei kuitenkaa saa omaa postausta aikaiseksi, mutta niitä juttuja olisi kuitenkin kiva jakaa.

  Evelläkin on tällä hetkellä kova kehittysmisspurtti päällä ja päiväkotipäivänkin aikana Eve on oppinut jo monta uutta sanaa – joka päivä! Ihan älytöntä miten nopeasti kaikki taas yhtäkkiä tapahtuu. Danielkin on kasvanut melkoisesti :) Kiva nähdä pikkumies sitten ensi viikolla taas livenä, kun viimeksi hän oli vielä niin pieni <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että pidät :) Sepä! Arjessa olisi vaikka mitä jaettavaa, mutta usein se jää. Tällaisia postauksia täytyykin alkaa tehdä paljon useammin. Oi vitsit, apua miten aika menee nopeasti. Siitä on niin kauan, kun oon Even nähnyt viimeksi. Taisi olla silloin vielä ihan vauva. Niinpä, me jo odotetaan ensi viikkoa <3

 2. Avatar Anna sanoo:

  Mistä nuo valkoiset lenkkarit? Aivan ihanat!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on Vamsko-nimisestä verkkokaupasta, mutta valitettavasti näyttää olevan tällä hetkellä loppuunmyyty. Kannattaa kuitenkin tarkkailla, jos niitä tulisi lisää :)!

 3. Avatar Sini sanoo:

  Mäki oon viime aikoina jotenki erityisen innostunu huulikiilloista! Niitä on nyt vain jotenkin paljon mukavampi käyttää kuin mattapunia, mikä voi hyvinkin johtua tästä keväästä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä oot kans innostunut kiilloista :) Mä oon samaa mieltä! Jotenkin nyt tökkii kaikki mattaiset punat. Uskon, että tällä saapuneella keväällä on osuutta asiaan :p

Kommentoi