Tuoksuvinkki kevääseen

Aivan liian harvoin tulee kerrottua teille tuoksuista, vaikka kosmetiikka-aiheisia postauksia tuleekin useasti kirjoiteltua. Nyt kuitenkin yksi tuoksu erottui edukseen niin paljon, että en malta olla vinkkaamasta tästä myös sinne ruudun toiselle puolelle  Kyseessä on Elizabeth Ardenin White Tea-tuotesarjan uutuus nimeltään Wild Rose (saatu pr-lahjana).

elizabeth arden tuoksut

elizabeth arden

elizabeth arden hajuvesi

Kyseisessä tuoksussa yhdistyy muun muassa valkoinen tee, päärynä, tonkapavut, myski, punaherukka jne. Tämä on sellainen makean kukkainen, ripauksella sellaista pientä hedelmäistä vivahdetta. Tuoksusta tuli heti sellainen ”wow-efekti”, kun tuoksaisin sitä ensimmäisen kerran. Samaan aikaan tosi vahva, mutta raikas – harva tuoksu on tällainen.

Mä tykkään tuoksuista, jotka on vähän makeita mutta silti kevyitä. Nuorempana sitä halusi mahdollisimman ällömakean ja ei ollut väliä, vaikka tuoksu ei kauaa kestänyt iholla kun sitä oli muutenkin suihkuttelemassa jatkuvasti lisää :D Näin jälkikäteen kauhistuttaa ajatuskin. Oon sitä mieltä, että tuoksuissa vähemmän on enemmän.


3 Comments
 • Cami
  Posted at 10:52h, 28 maaliskuun Vastaa

  Mun paras kaveri osti mulle Ted Bakerin Pollyn enkä malta oottaa, että saan sen <3 Pollu on ihanan kevyt, kukkainen tuoksu ja ihastuin siihen ensinuuhkaisulla :) Voisin kuvitella, että tykkäisin tästä Elizabeth Ardenin tuoksusta kans!

  • Saija
   Posted at 14:42h, 28 maaliskuun Vastaa

   Oi ihana kaveri sulla <3 Mä näinkin jossain kuvan noista Ted Bakerin tuoksuista ja ne näytti tosi herkullisilta ainakin pakkausten perusteella. Oon melko varma, että tykkäisit tästä – sun täytyy joskus tuoksutella tätä :p

 • Kesä saapui kosmetiikkakaappiin - Saijis
  Posted at 21:31h, 02 heinäkuun Vastaa

  […] mun valinta on usein eri merkkien juuri kesäksi tehdyt versiot ja tänä vuonna lemppareita on tämä aikaisemmin esittelemäni sekä kuvassa näkyvä Juicy Couturen Viva La Juicy Bowdacious. Tässä tuoksussa on muun muassa […]

Post A Comment