IN & OUT // Vino laukku, puku, tekstitaulut…

Heii Nautiskelen täällä iltapäiväkahviani (oon pyrkinyt rajoittamaan kahvin juontia niin, että päivän viimeinen kuppi olisi ennen kello kolmea) ja samalla tässä selailen Pinterestiä. Paras paikka, mistä hakea inspiraatiota. Mua voi muuten seurailla sielläkin – mun profiiliin pääsee suoraan tästä. Samalla, kun selailin sitä niin tuli mieleen, että nyt voisi olla seuraavan IN & OUT-postauksen aika. Listailin teille juttuja, joita on tullut viime aikoina vastaan ja lista näyttää tällä kertaa tältä:

hiuspinnit

Helmiäiset hiuspinnit

Jälleen kerran yhdet hiusasusteet, joihin ihastuin heti kun näin ne. Nimittäin helmillä varustetut hiuspinnit! Nämä on älyttömän kauniita ja sellaisia, jotka menee niin peruskampauksessa kuin juhlavemmissa lookeissa. Tällaisen, kun laittaa hiuksiin niin ei paljon muita asusteita tarvitse. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Vaaleanpunaiset puvut

Ah, voiko täydellisempää yhdistelmää olla? Vaaleanpunainen puku, valkoinen pusero ja valkoiset tennarit. Mä pukeutuisin tähän komboon tänä keväänä ainakin enemmän kuin mielelläni. Mun mielestä tällaiset puvut rennoilla housuilla on sellaiset, jotka menee arkena lähes mihin vaan. Jossain näkyi myös keltainen ja vaaleansininen versio, ne oli myös kivannäköisiä. Kuva 1 & 2.

dior black bag

Vinot laukut

Tämän hetken suosituin laukkumalli on selkeästi tällainen vino! Mun mielestä on kiva, kun on keksitty oikeasti erilainen malli. En sitten tiedä, kuinka käytännöllinen tämä on käytössä, mutta eiköhän tuollaiseen perustavarat mahdu. Oikeanpuoleinen Diorin Saddle on kyllä niin erityisen kaunis. Mustan + kultaisen yhdistelmä ei vain petä koskaan. Kuva 1 & 2.

aurinkolasit ketju

Aurinkolasit paksulla narulla

Kevään aurinkolasitrendit alkaa olla vahvasti esillä ja tässä näkyy yksi niistä. Valitettavasti en (ainakaan vielä) innostunut. Mulla on joskus nuorempana ollut lasit, joissa roikkui tuollainen nauha ja se oli epäkäytännöllinen. Toki ei ole pelkoa, että lasit menisi hukkaan 😀 Kuva 1 & 2.

tekstitaulu

Puiset tekstitaulut

Myönnän, että meiltäkin on näitä löytynyt, mutta nyt trendi pääsee jo out-osioon. Eli erilaiset puiset tekstitaulut. Muistan, kun näitä piti olla joka huoneessa ja kaikissa eri teksteissä. Ehkä sen takia nämä tökkiikin, kun on tullut katseltua niitä aikoinaan kyllästymiseen saakka. Kuva 1 & 2.

sadetakki naiset

Kuviolliset sadetakit

Tänä(kin) keväänä on taas tarvetta sadetakille, erityisesti mulla on käytössä mun oma koiran kanssa vesisateella lenkkeillessä. Mä tykkään sadetakeista ja tykkään eri kuoseista, mutta näiden kahden asian yhdistäminen ei miellytä omaa silmää. Vaikka mun vaaleanpunainen sadetakki on jo itsessään hieman erikoinen niin silti leokuosi olisi jo liikaa… Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan näistä kohdista? Samaa vai eri mieltä?

No Comments
 • emma
  Posted at 20:38h, 24 maaliskuun Vastaa

  en todellakaan ole mikää trendsetter ja yleensä trendien osalta tuun ainakin yhden kauden perässä mutta noi arskat narun kanssa ois ihan älyttömän mageet festareille 😀 voisi tuunata vanhoihin aurinkolaseihin!

  • Saija
   Posted at 08:36h, 25 maaliskuun Vastaa

   Hei ihanaa, että sä tykkäät niistä 🙂 Tuunaa ihmeessä vanhoihin aurinkolaseihin tällaiset! Usein festareilla on suuri vaara kadottaa aurinkolasit, joten ketjun avulla ei tarvitse ainakaan sitä pelätä 😀

 • Cami
  Posted at 08:47h, 25 maaliskuun Vastaa

  Hei mähän oon sitten aikaani edellä, sillä mä oon jo vähän aikaa sitten hankkinu tuollaisia helmipinnejä/hiusjuttuja 😀 Ei varmaan tarvi sanoa erikseen, että myös noi puvut on mun mieleen <3 Vastaavasti beiget tuollaiset joutuu OUT-osioon. Ne vaan näyttää jotenkin kulahtaneilta.

  Tuosta vinosta laukusta tulee mieleen satula 😮 En ehkä ihan heti ensisilmäyksellä rakastu, mutta katsotaan.

  OUT-osion jutuisa oon kyllä samaa mieltä. Mikähän lie funktio noilla kauheilla paksuilla naruilla on 😀 Ei sillä, että ohuetkin olis yhtälailla out.

  • Saija
   Posted at 09:11h, 25 maaliskuun Vastaa

   Selvästi oot edellä 😀 Ne on kyllä ihania, täytyy varmaan kans ostaa <3 Uskon niiden pääsevän ahkeraan käyttöön. Ja hei arvasinkin, että sä varmaan tykkäät näistä vaaleanpunaisista puvuista 😉 Haha, mullekin tuli ensimmäisenä mieleen satula. Mutta siitä huolimatta ihastuin, jotenkin niin kaunis laukkumalli. Mukava kuulla, että oltiin näin samaa mieltä tämän postauksen jutuista 🙂

 • Sofia
  Posted at 09:03h, 25 maaliskuun Vastaa

  Noi helmikoristeiset hiuskoristeet on miin ihania! Oon kattellu niitä vaikka kuinka kauan, mutta en oo raaskinu ostaa. Mulla on niin super liukkaat hiukset, että pelkään niitten putoovan ja hajoovan 😀

  • Saija
   Posted at 12:09h, 25 maaliskuun Vastaa

   Oon niin täysin samaa mieltä 🙂 Älyttömän kauniita! Ääh voi ei, tuota en ole ajatellutkaan… Sun täytyy etsiä tarpeeksi tiukka versio niin eiköhän se pysy paikoillaan :p

Post A Comment