Viimeisiä talviasuja (toivottavasti)

Heissan  Pahoittelut pienestä hiljaisuudesta täällä blogin puolella! Mä oon saanut kiusakseni todella ihmeellisen flunssan, nimittäin aina välillä se vetää energiat ihan nollille ja tekee kurkusta niin paisuneen ettei ruoka mene alas… Välillä taas on energiaa kuin duracell-pupulla eikä ole flunssasta tietoakaan. Toisaalta toivoisin, että nousisi kuume ja tulisi kunnon flunssa niin ehkä se menisi kokonaan ohi, tämä vuorottelu ei nimittäin ole yhtään kivaa. Mutta iloisempiin aiheisiin eli päätin nyt, että nämä alkaa olla viimeisiä talviasuja ja kevät saa tulla. Vaikka tänä talvena on inspistä pukeutumisen suhteen riittänyt niin kyllä mä jo mieluusti ottaisin käyttöön kaikki keväiset takit ja valkoiset lenkkarit. Eli seuraavaksi toivottavasti (pidetään peukut pystyssä) keväisempiä asuja tänne. Tässä kuitenkin vielä talven lookkeja inspiraatioksi näille kylmille päiville.

Mä bongasin näistä heti erityisen suosikkini ja se on numero 1. Mikä asu nousee sun suosikiksi?

IDKUVA

1. Baskeripää (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

hiuspanta naiset

2. Hiuspannoista hullaantunut (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

punainen neule

3. Ripaus punaista (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

ugg alennus

4. Asu lumimyrkystä selviytymiseen (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

gucci gg marmont laukku

5. Keltainen + käärmeennahkakuvio (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

timberland naiset

6. Pehmeässä pörrötakissa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)


16 Responses to “Viimeisiä talviasuja (toivottavasti)”

 1. Avatar Annika sanoo:

  2 on mun lemppari. Tyylikäs asu ja on kaikki muutkin kyllä:)
  Minäkin ootan kevättä, mutta ei siitä vielä oo täälläpäin tietoakaan, kun lunta on niin paljon. :D
  Paranemisia sulle!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Annika :) Mukava nähdä sun löytäneen erityisen suosikin! Kevät saisi kyllä jo tulla, tuntuu kuin talvi olisi kestänyt ikuisuuden :D

 2. Avatar Cami sanoo:

  Et kyllä ikinä arvaa mikä on näistä mun lemppari ja miksi xD

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Kaikki tämän postauksen asut oli upeita, mutta lempparit ehkä silti eka ja vika <3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidit kaikista ja että löytyi myös erityiset suosikit :) Kiitos kommentistasi Roosa <3

 4. Avatar Henna sanoo:

  Täällä sama homma flunssan suhteen… kurkku on taas niin jäätävän kipeä niellessä ja kaikista jännintä että mulla kipu siirtyy puolelta toiselle päivittäin?!
  Ilmeisesti sit täällä Sjoella liikenteessä tällaista outoa tautia…

  Asu nro 4 on ehdoton suosikki! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :/ Ohoh! Siis kurkkukipu on kyllä niin ärsyttävää, kun se rajoittaa syömistä ja juomista. Ilmeisesti tätä on nyt liikkeellä, kun tiedän muutaman muunkin jolla on sama vaiva :s Kiva, että löysit oman suosikkisi <3

 5. Avatar Sofia sanoo:

  Ihania asuja! Nelonen taitaa olla mun suosikki :) Jotenki tosi kiva, vaikka samalla ihanan arkinen. Toisaalta tykkään kyllä kutosestakin tosi paljon (ja haluaisin saman itselleni) ja ykkösen vaaleanpunainen takki on niin kaunis, että tekis mieli valita koko asu suosikiksi :D mutta kyllä nelosen rento tunnelma vie voiton tällä kertaa, silti niin kaunis! Tuntuu, että tollasista lumimyrskyasuista on paljo vaikeempi saada kivoja, mut tykkään tosta hempeestä värien yhdistelmästä tosi paljon

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihanasti perusteltu vastaus <3 Nelonen näyttäisi olevan monen suosikki :) Mä ajattelin aluksi, että se on liian tylsä mutta hyvä jos on ollut näin monen mieleen. Sanos muuta, niistä on oikeasti vaikea saada kivannäköisiä. Varsinkin, kun välillä tuntuu että samat takit ja asusteet on näkynyt täällä miljoona kertaa :D Kiitos sulle Sofia kommentistasi <3

 6. […] keväisempi asu, aivan kuin tässä postauksessa toivoin. En varmaan ole ainoa, joka oli eilen innoissaan auringonpaisteen osuessa kasvoihin […]

 7. Avatar Hemppe sanoo:

  Mulla on ollut tommosta samaa tautia nyt lähes kolme viikkoa, välillä voimat ihan pois ja kurkku sekä nenä ihan tukossa, mutta sit taas välillä ihan hirmusesti energiaa! Kumma tauti, oon kans toivonu et tulis ihan kunnon tauti päälle et vois potea sen pois mutta ei näytä saapuvan. :/ Ehkä mun ottamilla vitamiineilla on jotain vaikutusta tuohon, ettei pääse iskemään. :D

  Mä tykkäsin näistä kaikista, mut jos yks lemppari pitäis valita niin se ois numero 5! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eii! Niin kauan :o Mä niin tiedän miltä susta tuntuu. Tämä on kyllä inhottavan sitkeä tauti! Toivottavasti siellä alkaa pian helpottamaan. Mäkin toisaalta toivon sen tulevan kunnolla päälle niin lähtee joskus poiskin, mutta taas toisaalta toivon että tämä loppuisi nyt yhtään pahenematta :D Kiitos, kun kerroit oman suosikkisi <3

 8. Avatar Mimmu sanoo:

  Suosikkiasut ovat 1,4 ja 5 :)

Kommentoi