Keväisiä löytöjä vauvalle

Kevät tekee tuloaan ja se täytyy ottaa huomioon myös vauvan vaatekaapissa. Koko ajan kasvava lapsi tarvitsee tietysti kevääksi ulkoiluvaatteet, mutta myös muita tarpeellisia juttuja. Laitoin hetki sitten ison kasan Danielin pieniä vaatteita myyntiin kirpparille ja osaksi niillä rahoilla on nyt hankittu uusia tilalle. Osa on uusia, muutama on kirppislöytö ja otin mukaan esittelyyn myös Tallinnan reissulta käteen jääneet hankinnat. Kevääksi tuskin tarvitsee muuta hankkia, mutta kesäksi puolestaan meillä ei ole kuin muutama lyhythihainen body. Eli ostoslistalla on ainakin muutamat shortsit ja lippis, joita ajattelin katsella lapsimessuilta.

zara lastenvaatteet

Farkkupaita & neule – Zara

En ole aikaisemmin Zaran lastenvaatevalikoimaan tutustunut, mutta Tallinnassa se puoli näytti niin houkuttelevalta että eksyttiin sinne ensimmäisenä. Mä bongasin tuon harmaan neuleen ja Tatu puolestaan farkkupaidan. Tatulla itsellään on juuri samanlainen paita, joten piti sitten hankkia poitsulle samanlainen. Nyt he voivat sitten samistella :D

adidas setti lapsille

Adidaksen setti* – täältä (alessa!)

Mun mielestä nämä kaikki lasten Adidaksen vaatteet on älyttömän söpöjä! Vaikka käytetään vielä paljon bodyja niin kiva, että pikkuhiljaa käyttöön pääsee myös paitoja ja huppareita.

levis t-paita

T-paita – Levi’s

Harmittelin hetki sitten, kun Danielin kaikki Leviksen bodyt oli mennyt pieneksi enkä löytänyt niitä enää isommassa koossa. Mutta hyvä niin, koska Tallinnan Stockmannilta löytyi aivan sattumalta kyseisen merkin t-paita. Ja vielä erityisen pehmeässä kankaassa 

rodidas takki

rodidas

Takki – Mini Rodini (second hand)

Törmäsin tähän takkiin, kun Daniel oli vain muutaman viikon vanha. Silloin mietin, että joskus mä tämän vielä hänelle hankin ja nyt se päivä koitti! Kyseessä on Mini Rodinin ja Adidaksen yhteistyömalliston ”Rodidas-takki”. Nämä takit ovat todella suosittuja ja yleensä kirppareilla niistä saa huutaa kilpaa monen muun kanssa. Taitaa arvokin olla tänä päivänä enemmän kuin mitä se on joskus ollut uutena. Onnistuin kuitenkin saamaan meille yhden, joka sattui olla vielä aivan uudenveroisessa kunnossa!

blaa prisma

Bodyt – Blaa

Blaan uutuudet oli täynnä toinen toistaan suloisempia kuoseja ja niistä ensimmäisenä ihastuin tuohon suloiseen mangusti-bodyyn. Se lähti seuraavassa koossa jemmaan ja vähän näyttää siltä, ettei kauaa mene kuin se on sopiva! Prismaan ilmestyi myös muutama viikko sitten heidän uutuuksia ja sieltä napattiin kesäksi samassa koossa leijona-body. Onneksi hankittiin tämä silloin, koska seuraavalla viikolla huomasin lähes kaikkien kokojen olleen loppuunmyyty.

gugguu green vine

Musta pipo – Mini Rodini | Tupsupipo & lapaset – Gugguu

Kevään asusteissa näkyy simppeliä peruspipoa ja tupsuista versiota. Ihastuin tähän Gugguun Green Vine-väriin palavasti heti, kun näin sen. Niin raikas väri! Heidän dropista lähti tilaukseen tämä suloinen pipo ja lapaset. Danielilla oli syksystä helmikuuhun saakka mustat vauvalapaset, jotka lähti kirpparilla kiertoon. Nyt tilasin tilalle isommat, joissa on peukullekin paikat. Siinä olikin ihmettelimistä, kun peukalo laitettiin eri paikkaan kuin muut sormet :D

nike ensiaskel kengät

Niken kengät* – täältä

Meiltä löytyy nyt kahdet ensiaskelkengät ja molemmat ovat eri koossa. Näille tulee todellakin käyttöä, koska meillä on nyt viimeisen viikon ajan harjoiteltu ylös nousemista erilaisia huonekaluja vasten. Nykyään sitteri kiinnostaa istumisen sijaan nousemisen muodossa, haha. Saa nähdä, koska meillä sitten otetaan ensimmäiset askeleet. Tatu on kuulemma jo kävellyt 8 kuukauden iässä, joten ei sitä tiedä vaikka Daniel tekisi saman.

izipizi aurinkolasit

Aurinkolasit – Izipizi

Näille olisi ollut tarvetta jo varmaan kuukauden ajan, koska aurinko on paistanut monesti kun ollaan oltu liikkeellä ja sitä on saanut keksiä kaikenlaisia virityksiä sen suojaamiseen. Vaunuverho laittaa vaan hermotumaan, koska sen takaa ei näe mitään… Luin monista vauvojen aurinkolaseista eri keskusteluja ja monessa nämä Izipizin omat nousi suosikeiksi. Sen myös huomasi varastosaldoista, koska nämä oli koko ajan joka paikasta loppu. Onneksi Stockmannin verkkokauppaan tuli täydennystä ja sain napattua meille yhdet. Luin, että vauvakoko on melko pientä mallia joten otin suoraan tuon kids-koon ja ne istui täydellisesti!

mini rodini lakanat

IDKUVA

Pussilakanat – Mini Rodini

Tämä ei ole kevään uusi ostos vaan oon ostanut nämä pussilakanat jo joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Ne on kuitenkin jäänyt esittelemättä, joten otin ne nyt tähän postaukseen mukaan! Leopardi on ehdottomasti suosikein kaikista MR:n kuoseista ja olinkin iloinen, kun satuin löytämään nämä lakanat puoleen hintaan heidän sivuiltaan.

mini rodini pico

Haalari – Mini Rodini (second hand)

Meille oli selvää, että halutaan kevääksi haalari mikä Danielilla oli syksylläkin eli MR:n Pico. Musta väri tuntuu vaan kaikista käytännöllisimmältä ja väriä kokonaisuuteen saa sitten asusteilla! Tämän haalarin kanssa kävi muutenkin hyvä tuuri, koska myin pienemmän koon samalla hintaa kuin ostin tämän uuden. Eli tämän kevään haalariin täytyi laittaa rahaa 0€. On monta hyvää syytä kannattaa kierrätystä! Nyt tälle saa vain näyttää tarraharjaa, koska Nemo makoili tämän päällä vähän ennen kuin sain räpsäistyä kuvan. Aina etsii pehmustetun paikan päikkäreillensä :D

*tuote saatu


13 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 20:31h, 15 maaliskuu Vastaa

  Me mennään huomenna humputtamaan Jumboon Eveliinan kanssa ja tarkoitus on käydä ainakin Newbiellä, kun Eve sai sinne lahjakortin ja siellä on vielä ota 3 maksa 2-tarjous :) Tilasin Evelle just myös uudet kevyemmät rattaat ja tilattiin samalla just tollanen lego-palikka, tosin vaaleanpunaisena tietysti ;) <3 Ihania uusia hankintoja Danielilla <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:04h, 16 maaliskuu Vastaa

   Oi teidän suunnitelmat kuulostaa ihanilta <3 Mua harmittaa, kun täällä ei ole Newbiellä omaa liikettä :/ Onneksi sentään KappAhlin liikeessä on joitain niiden juttuja. Mä näin jossain tuollaisen vaaleanpunaisen Lego-palikan ja se oli kyllä suloinen! Kiitos paljon ja kivaa päivää teille :p <3

   • Avatar
    Cami
    Posted at 09:56h, 16 maaliskuu Vastaa

    Lapsimessuilla on muuten yleensä ollut oma piste Newbiellä ;) Voidaan siellä sit hullaantua!

    • Saija
     Saija
     Posted at 10:15h, 16 maaliskuu Vastaa

     Uu kiva, siellä täytyy sitten ehdottomasti pyörähtää hullaantumassa ;-)

 • Avatar
  Laur
  Posted at 05:43h, 16 maaliskuu Vastaa

  Ihanat nuo Blaan bodyt :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:07h, 16 maaliskuu Vastaa

   Ne on kyllä suloisia ja kaikki kuosit niin suloisia :)!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 08:22h, 16 maaliskuu Vastaa

  Mikä päivä menet lapsimessuille? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:42h, 16 maaliskuu Vastaa

   Lauantaina :)!

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 10:35h, 18 maaliskuu Vastaa

  Hei! Luokitellaanko tuollaiset tossumaiset kengätkin ensiaskelkengiksi?? Itse olen kuullut että ensiaskel kengät tulisivat olla kovapohjaiset ja tukevat mutta myötäilevät nilkoista. Eikä enää oikein suositellakkaan vissiin näitä ensiaskelkenkiä, vaan ihan tavallisia kenkiä jotka ovat tukevat ja oikeankokoiset sekä pohjan pystyy taittamaan ”kahtia” :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:18h, 19 maaliskuu Vastaa

   En osaa tarkkaan sanoa, mutta Nike myy näitä kenkiä ensiaskelkenkinä ja samaten Adidas myy niitä toisia, jotka meillä on :) Nämä ovat kai paremminkin seisomaan nousemiseen ja sellaiseen askeleen ”harjoittelemiseen”, mutta sitten itse kävelyn opetteluun on paremmat kunnon kengät. Me varmaan ostetaan sitten kunnon kengät, kun näyttää siltä että kävely alkaa kiinnostamaan – mutta siihen menee vielä hetki :)

 • Avatar
  Inka
  Posted at 08:29h, 24 maaliskuu Vastaa

  Hei, ihanat lakanat! Mikä pinnasängyn reunapehmuste teillä on käytössä? Näyttää niin ryhdikkäältä ja hyvin istuvalta. Meillä sama pinnasänky ja toivoisin löytäväni paremmin istuvan reunapehmusteen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:43h, 24 maaliskuu Vastaa

   Oon samaa mieltä, ne on aivan ihanat <3 Tuo reunapehmuste on Ikeasta! Ollaan oltu siihen kyllä niin tyytyväisiä, se on pysynyt tosi hyvin ryhdissä :)

 • Vauvalle vaatteet kesäksi - Saijis Vauvalle vaatteet kesäksi
  Posted at 16:04h, 07 kesäkuu Vastaa

  […] kesään liittyvää vaatetta ja tarviketta. Aurinkolasit ostettiin jo keväällä (esittelin ne täällä), mutta kaikki muut puuttui… Kesävaatteet oli oikeastaan myös syy siihen, miksi lähdettiin […]

Post A Comment