Tallinn & other shopping

Ensimmäisenä mielettömän kivaa naistenpäivää jokaiselle naiselle siellä ruudun toisella puolella  Niin ja hei, kivaa perjantaita myös! Mä kyselin teiltä Tallinna-postauksessa, että olisitteko kiinnostuneita näkemään mitä siellä ollessa tuli shoppailtua. Ja niin moni tuntui innostuvan ideasta, että päätin laittaa tämän nyt toteutukseen. Tein tosiaan muutamia löytöjä Tallinnasta ja yhden löydön samalla reissulla tax freestä. Sen lisäksi oon tehnyt muutaman tilauksen verkkokaupoista, joten ajattelin nyt yhdistää nämä kaikki tähän samaan esittelyyn. 

– sisältää mainoslinkkejä –

tommy hilfiger sukat

Valkoiset sukat* – Puma/House of Brandon | Punaiset sukat – Tommy Hilfiger

Tämä tyttö on aina vannonut Adidaksen sukkien nimeen, mutta koska nyt on samaa aikaan mennyt niin monet sukat rikki niin jouduin reissussakin ostamaan uusia. Puman valkoiset sukat vaikuttaa yhtä laadukkailta kuin Adidaksen omat ja värivaihtelun vuoksi tuli ostettua myös punaiset + tummansiniset versiot Tommy Hilfigerin liikkeestä. Aika villi valinta vai mitä? Eiköhän näille silti käyttöä tule! Pakko muuten erikseen kehua tätä Tommy Jeans-nimistä Hilfigerin liikettä Tallinnassa. Ihan mielettömän hyvä asiakaspalvelu ja he jopa kantoivat ostoskassin mulle kassan tälle puolelle sekä saattelivat ulos. Tunsin itseni ihan prinsessaksi siellä :D

chanel huulirasva

Huulirasva – Chanel

Se mun paljon hehkuttamani Yves Saint Laurentin huulirasva meni sitten loppumaan mennessä junamatkalla. Enkä tietenkään ollut tajunnut hankkia sitä lisää tai ottaa mitään huulirasvaa mukaan. Noh, yritin etsiä sitä laivalta. Tuloksetta… Bongasin kuitenkin tämän Chanelin huulirasvan ja muistelin, että eräs lukija joskus suositteli tätä mulle. Se lähti kassan kautta testiin, koska en millään pystynyt olla koko reissua ilman rasvaa. Ei tämä sitä YSL:n omaa voita, mutta menettelee.

keltainen pusero

Keltainen pusero* – täältä

Tässä yhdistyy kaksi trendiä, joista tykkään: keltainen väri & isot napit. Tämä sävy taittaa hieman oranssiin ja on mun silmään niin kauniin näköinen. Ja nuo isot napit tekee siitä vielä kivemman. Heti, kun näin tämän puseron niin tiesin siitä tulevan monikäyttöinen. Arkena farkkujen kanssa, ulos syömään nahkahousujen tai hameen kanssa, kesällä farkkushortisen kanssa ja niin edelleen. Harvoin heti vaatteen nähtyä keksii monta yhdistämistapaa!

raitamekko naiset

Raitamekko* – täältä

En tiedä onko mulla enemmän mielessä kevät vai kesä, mutta ainakin vaatteet sopii molempiin. Tämä raitamekko on todella ohutta neulosta, joten se on myös monikäyttöinen juurikin eri vuodenaikoina. Ilman noita punaisia resoreita tuskin olisin huomannut tätä, koska onhan ne nyt niin mageet yksityiskohdat!

IDKUVA

Ray-Banin aurinkolasit – Zadaa (second hand) | Leopardiset aurinkolasit – H&M

Bongasin Zadaasta myynnistä Clubmaster-reiskat melko edulliseen hintaan ja vielä uudenveroisessa kunnossa! Tallinnan H&M:ltä löytyi pyöreät leokuosiset arskat kultaisilla yksityiskohdilla. En tiedä mikä siinä on, mutta tosi usein löydän just viimeisen kappaleen jotain :D Niin kävi myös näiden kohdalla!

housut vyöllä

Marjapuuron pinkit housut – Stradivarius | Vaaleanpunaiset housut* – täältä

Aina Stradivariuksessa käydessä mä löydän sieltä housuja! On siellä myös kivoja yläosia, mutta jotenkin kaikki housut, hameet ja shortsit kiinnittää mun huomion ensimmäisenä. Ehkä he osaavat tehdä mielenkiintoisempia alaosia kuin muut liikkeet :D Nämä ihanasti laskeutuvat housut oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tuo vyö oli vielä piste iin päälle. Vaaleanpunaiset versiot on hieman pidemmät ja niissä nauhavyö. Nämä molemmat näyttää varmasti hyvältä just valkoisten lenkkareiden kanssa. Kevät tuu jo!!

leopardipanta

Hiuspanta – H&M

Toinen panta kokoelmaan! Näin tämän alunperin Janinalla ja kun vielä näin sen livenä Tallinnassa niin ihastuin lisää. Leopardi on vaan just sellainen kuosi, mikä iskee nyt kovaa Jos teitä kiinnostaa nähdä tästä kuvia mun päässä niin kyseinen panta vilahti tässä postauksessa.

Mitäs te piditte näistä uutuuksista? Löytyikö jotain erityisiä suosikkeja?

*tuotteet saatu


8 Responses to “Tallinn & other shopping”

 1. Milla sanoo:

  Moikka! Tykkään tosi paljon sun blogista ja oon ollut lukijana vuosikaudet, mutta yksi juttu on alkanut viime aikoina häiritsemään kovin. Esittelet suht paljon sun pikamuotiostoksia, minkä koen aika ajattelemattomaksi nykypäivänä, kun ilmastonmuutos on ollut niin paljon esillä. Et varmastikaan oo tarkoituksella halunnut asettua mihinkään esikuvan rooliin, mutta vaikuttajana sulla on nimenmukaisesti valtaa vaikuttaa muiden, varsinkin nuorten, ostokäyttäytymiseen. Nykyään kun olisi tosi tärkeetä kiinnittää siihen ostokäyttäytymiseen entistä enemmän huomiota niin tälläset pikamuotiin painottuvat ostostenesittelyt taistelee tosi paljon eettisiin valintoihin kannustamista vastaan. Tietenkin on myös muita osa-alueita, joilla tehdä ympäristöystävällisempiä tekoja, mutta en jotenkaan pysty ymmärtämään miksi kukaan tarvitsisi kahtia vaaleanpunaisia housuja, niin esimerkiksi siinä olisi ollut hyvä paikka miettiä omia ostelutottumuksiaan toiseen kertaan.
  Mä en millään tavoin halua syytellä sua vaan toivon, että ottaisit tän rakentavana kritiikkinä ja ehkä pysähtyisit miettimään minkälaisella planeetalla haluaisit meidän jälkipolvien elävän. Just nyt tulevaisuus näyttää tosi huonolta ja se ahdistaa ainakin mua tosi paljon :-(

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Tosi kiva, että kommentoit ja vau, miten kauan oot kulkenut mukana! Arvostan sitä <3 Pahoittelut, kun mun vastaus viipyi. Mun on koko viikonlopun ajan ollut vaikeuksia avata täältä kommenttiboksista tämä vastaa-kohta. Ei tapahtunut mitään, kun painoin siitä mutta nyt näköjään toimii normaalisti :) Tosiaan hyvä, kun otit asian puheeksi. Mä kirjoittelen aikaisemmin ilmastonmuutoksesta oman postauksen. En tiedä ootko huomannut sitä, mutta pitäisi löytyä hausta ilmastonmuutos-nimellä. Mua ahdistaa myös ja on ahdistanut jo pidemmän aikaa. Tein heti sen Sitran testin ja sain siinä suomalaista keskimääräisesti pienemmän tuloksen. Ja tähän tietysti vaikutti se, että en ole lentänyt yhtäkään lentomatkaa kohta kahteen vuoteen, oon vähentänyt lihan syöntiä jne. Koko ajan tulee tehtyä enemmän muutoksia omassa arjessa, esim oon vähentänyt maitotuotteiden käytön lähes minimiin. Raejuustoa syön, koska en ole löytänyt sille korvaavaa tuotetta. Nykyään se ilmastonmuutos on enemmän mielessä, kaikessa asioissa mitä sitä tekee. Esimerkiksi ostin Danielille kevääksi haalarin ja takin kirpparilta, molemmat käytettyinä. Pipoa yritin etsiä myös, mutta en löytänyt niin jouduin ostaa uuden. Mä shoppailen myös itse nykyään paljon vähemmän kuin esimerkiksi vuosi sitten ja nykyään teen ostoksia kirppareilta. Tässäkin postauksessa näkyy aurinkolasit, jotka löytyi käytettyinä. Nyt vain sattui osumaan kaksi erilaista shoppailukertaa pienen ajan sisälle, kun tuli tämä Tallinnankin reissu. Niin sen vuoksi saattaa näyttää siltä, että elämä on nyt täynnä pikamuotia, mutta ei ole. Mä itse asiassa mietin kauan noiden housujen kohdalla, mutta koska oli sataprosenttisen varma että tuun niitä käyttämään ja paljon niin päätin ostaa. Haluan tänä kesänä nauttia housuista ja hameista, kun viime vuonna se ei raskauden vuoksi ollut mahdollista. Tällä hetkellä ostoslistalla ei ole mitään, joten varmasti menee pidempi aika ennen kuin ostan yhtään mitään. Nyt, kun löytyy nämä housut niin ei tule uusille tarvetta. Postauksessa oli muuten pari pakollista juttua, kuten sukat ja huulirasvat. Muut on myös sellaisia, joiden ostoa mietin kauan ja varsinkin siltä näkökulmalta, että tuleeko ne satavarmasti käyttöön. En halua tehdä enää yhtäkään heräteostosta. Nykyään pyrin muutenkin miettimään niin, että vaikka on tarvetta jollekin niin haluan ensin miettiä että onko se varmasti oikeasti pakollista. Mä voisin tästä aiheesta kirjoitella kyllä enemmän, koska kuten sanoit niin sitä on tietyssä esikuvan roolissa ja haluan näyttää hyvää esimerkkiä. Kiitos sulle vielä, kun tulit kommentoimaan ja tästä mun vastauksesta tuli nyt tosi pitkä sekä ehkä hieman sekava, mutta toivottavasti tästä saa jotain selvää :) xx

 2. Annika sanoo:

  Ihania nuo vaaleanpunaiset housut, mulla on ton tyyppiset mustana, mutta oon miettinyt ostaisinko vaaleanpunaisetkin. Saa nähä:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä tosi kauniit :) Mustat on toimiva valinta, menee lähes minkä yläosan kanssa. Mutta nämä vaaleanpunaiset on myös kivat ja niin ihanan tyttömäiset <3

 3. K sanoo:

  On kyllä kivoja ostoksia! Koska kirjoitat postausta Danielista? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti sulle kommentista :) En ole suunnitellut mitään erityistä, mutta kyllä mä pian voisin. Kiinnostaisiko teitä nähdä kuulumisia vai kirjoitusta jostain erityisestä aiheesta? :)

   • K sanoo:

    Hei! Ihan kuulumisia olisi kiva kuulla, ruokailusta, nukkumisesta, hulinoista, vaiheista ja niin edelleen kehityksestä. :) Sekä realistista postausta vauva arjesta onko helppoa vai onko jokin muuttunut, mitä kaipaat sellasta mitä oli ennen äitiyttä,miten ajattelumaailma ja parisuhde on muuttunut lapsen myötä, oletteko ajatelleet että haluatteko lisää vai riittääkö yksi:) Ihan kaikkea haluaisin kuulla :)

    • Saija Saija sanoo:

     Niin kiva kuulla, että noin moni eri aihe tähän liittyen kiinnostaa sua! Mä saan tästä kommentista vaikka mitä ideoita postauksiin – kiitos paljon, laitan näitä toteutukseen :)

Kommentoi