Kevään trendivillitys hiuksissa

harmaa takki naiset

IDKUVA

nimi kaulakoru

Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohi tämän kevään yksi trendeistä: hiuspannat. Mäki kirjoittelin näistä teille aikaisemmin täällä & täällä. Nyt saatte nähdä asukuvia, joissa yksi omistamistani pannoista on osana. Ja isossa roolissa muuten onkin, tuntuu kuin koko asu olisi luotu sen ympärille. Mutta ei itse asiassa ole vaan tuon keltaisen puseron, joka pilkistää takin alta. Tällainen hiuspanta vain kiinnittää ensimmäisenä huomion, varmaan tuon erityisen kauniin keltaisen värin vuoksi. Sattumalta huomasin, että päällä oleva pusero menee yksi yhteen tämän pannan kanssa ja siitähän se idea sitten lähti tähän koko asuun.

naisten takit

michael kors laukku

hiuspannat

Jacket – SheIn | Sweater* – KappAhl | Jeans* – KappAhl | Shoes – Vamsko | Necklace – HERE | Gloves – Gina Tricot | Headband – HERE (*gift/adlink)

Hiuspanta pelastaa niin huonolta hiuspäivältä kuin helpottaa pitämään hiukset paikoillaan. Me räpsittiin nämä kuvat todella kovassa tuulessa ja ilman pantaa ei mun kasvot olisi varmaan edes näkynyt heiluvien hiusten takaa, haha. Sää oli muutenkin hieman erikoinen, nimittäin kuten joistain kuvista saattaa huomata niin tuulen mukana tuli myös lunta… Noh, onneksi ei annettu sen haitata!

Mitäs mieltä te ootte näistä hiuspannoista? Jatkoon vai ei jatkoon?


19 Responses to “Kevään trendivillitys hiuksissa”

 1. Avatar Riissa sanoo:

  Ehdottomasti jatkoon!! Niin helppo tapa koristaa hiuksia ja saada se viimeinen silaus asulle. Itse innostuin heti kunnolla näiden paluusta ja olen hamstrannut pantoja useissa väreissä/kuoseissa 😍

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun pitävän tästä <3 Oon niin samaa mieltä tuosta viimeisestä silauksesta. Pi kuulostaa hyvältä, kiva kun löytyy vaihtoehtoja eri asuihin :p

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Todella ihana asu! Innostuin näiden kuvien myötä myös pannasta, pistänpä hankintalistalle 😊 myös keväinen keltainen on nyt itselle kuumaa kamaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Super paljon kiitoksia Sanna :) Suosittelen! Nämä on kyllä niin kivoja, että voisi käyttää vaikka päivittäin. Kiva kuulla, että sä kans tykkäät keltaisesta. Mä oon myös aivan koukussa siihen <3

 3. Avatar Sofia sanoo:

  todellakin jatkoon! hiuspannat on niin mageita 8) <3 ps. ihana asu!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun olevan tuota mieltä :) Kiitos hirmu paljon Sofia <3 xx

 4. Avatar Tytti-Kaarina sanoo:

  Jatkoon ehdottomasti! Pitäisi itsekin löytää omaan päähän istuva väri :)

  https://www.tytti-kaarina.com/

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pannat on myös sun mieleen <3 Ja hei ehdottomasti! Toivottavasti löytyy kiva väri :)

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Hiuspannat jatkoon, sopii sulle tosi hyvin! Itselle en oo vielä löytänyt semmoista mikä sopis mutta etsinnät jatkuu, haha. Keltainen taitaa muuten olla tän kevään trendiväri, sitä on nyt näkynyt tosi paljon! Itsekin oon alkanut tykästyä siihen nyt, ennen ajattelin että se ois jotenkin liian räikee väri :D

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, ihana kuulla näin monen innostuneen hiuspannoista :p Voi ei, toivottavasti löytyy mieluisa! Ainakin H&M:llä ja just Lindexillä on hyvä valikoima pantoja, jos et ole vielä niistä katsonut. Joo keltainen on selkeästi kevään trendiväri! Tuntuu, että sitä löytyy nyt jokaisesta vaatteesta mitä kaupoissa on :D Mutta on se kyllä kaunis väri ja toimii monessa eri muodossa <3

 6. Avatar Helmi sanoo:

  Jatkoon! Innostuin juuri tuosta sun pannasta niin paljon että kävin hakemassa samaisen itsellekin! <3 Glitterissä näytti olevan monen moisia kun heidän nettisivujaan tutkin, pitääpä hakia sieltä lisää eri värisiä! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihana kuulla <3 Kiva, että musta sai inspistä! Tämä on kyllä kaunis panta ja ihana väri. Täytyy käydä varmaan itsekin tuolla Glitterissä. Haaveilen vielä hiuspinneistä, joten sieltä voisi löytyä ne kans :p

 7. Avatar Annika sanoo:

  Tykkään hiuspannoista muilla! mutta valitettavasti ne ei oiken itelle sovi, varsinkin kun on silmälasit, nii hankalat niitten kaa.
  Tyylikäs asu!

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, että sulle ne ei sovi :( Ootko kokeillut eri malleja? Jotkut on sirompia kuin toiset niin ehkä joku malli menisi myös lasien kanssa? Kiitos paljon Annika – mukava nähdä tämän asun olevan sun mieleen :)

 8. Avatar Jonna sanoo:

  Aivan ihana asu! Sopii sulle ☺️
  Ootko muuten miettinyt, että leikkaisit taas hiuksiasi lyhyemmiksi? Mun mielestä ne sun noin vuoden takaiset lyhyemmät hiukset sopi sulle kuin nenä päähän! 💇🏻‍♀️

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti Jonna :) Apua en ole, mutta nyt kun sanoit niin aloin heti miettimään asiaa :D Mä oon jotenkin kesästä saakka miettinyt, että haluan pidemmät hiukset. Toki ei sitä ikinä tiedä, jos taas jossain välissä innostuisin leikkaamaan lyhyet :p

 9. Ihana asu, toi keltanen toimii kyllä ihan mahtavana tehostevärinä <3 Mä en ole koskaan tykännyt hiuspannoista, ne aina kiristää ja päätä alkaa särkeä. Viime aikoina mä olen kuitenkin bongannut hiushuivit, ja niilläkin saa ihan superhyvin ja söpösti hiukset pois kasvojen tieltä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti kommentistasi Sanna :) Keltainen on kyllä aivan ihana väri! Oon niin ihastunut siihen ja tuntuu, että vähintään joka toinen päivä on jotain keltaista päällä. Oi hiushuivit on kyllä tosi käteviä ja kivannäköisiä :)

 10. […] 2. Hiuspannoista hullaantunut (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi