Puhelinkuvien syövereistä

Mä täällä istuskelen ikkunan edessä ja nautin kasvoihin osuvasta auringonpaisteesta  Vitsit, miten paljon energiaa ja hyvää fiilistä se voi antaa! Tuntuu, että tämä sää innostaa jopa tekemään enemmän kaikkea. Oon koko aamun hoitanut rästiin jääneitä juttuja ja nyt tulin päivittelemään teille kuulumisia puhelimen kuvien muodossa.

Jos haluatte nähdä lisää kuvia enemmän reaaliajassa niin mua voi siis seurata Instagramissa nimimerkillä @saijis.

tallinna ruokapaikat

1. Suosikkikahvilassa, suosikkikakkua. Tuo porkkanakakku on niin taivaallista, että melkein teki mieli hyppiä ilosta kun näin että sitä on jälleen saatavilla! 2. Nyt kelpaisi pala kakkua tai sitten tällainen sorbetti-gelato. Makuna oli muuten eksoottinen karpalo. Halusin kokeilla jotain uutta ja täytyy sanoa, että maku oli kirpeän raikas. Jos joskus löydätte tätä makua jostain niin kannattaa testata. 3. Muutama kyseli, että mikä oli hotellin nimi missä Tallinnassa yövyttiin niin vastataan tähän vielä yleisesti, että Radisson Blu Olumpia. 4. Laivalla perinteisesti pakko saada iso katkarapuleipä.

macarons ohje

Reissussa tuli muutenkin herkuteltua enemmän, kuten näillä macaronseilla. Tämä pakkaus oli niin houkutteleva, etten malttanut jättää sitä kaupan hyllylle. Mun suosikkimakuja macaronseissa on lähes poikkeuksetta aina kaikki marjaisat. Vaikka ei tämän setin kahvin makuinen versiokaan ollut hassumpi!

instagram collage

1. Tämä hotellihuone sai mut haaveilemaan 180 senttisestä sängystä, haha. Ja mitä luksusta, kun oli valmiiksi kaksi tyynyä. Mä käytän nukkuessa aina kahta tyynyä, koska toinen löytyy pään alta ja toinen polvien välistä. 2. Jos syön aamupalan kotona niin lautaselta löytyy joko smoothieta tai kaurapuuroa. 3. Jos taas syön hotellissa niin en edes katso puuron päälle vaan vedän kaikkea leivästä munakkaaseen ja pekoniin :D 4. Helsinkiin takaisin saapuessa täytyi tietysti käydä Jungle Juice Barin kautta. Tarvittaisiin ehdottomasti vaunuihin sellainen juomateline, johon saisi laittaa smoothien. Tai sitten oma termarimuki, jonka saisi aina kahvilassa täyttää.

memphis kamppi

Julian kanssa Helsingissä ollessa mietittiin kauan, että mihin mennään lounaalle. Aina yhtä hankala päättää, kun haluaisi testata jotain uutta ja pää lyö tyhjää :D Päädyttiin lopulta Memphikseen syömään kana-caesarpitaleivät bataattiranskiksilla – oli muuten erittäin hyvä valinta, nammm.

instagram followers

1. Eräänä pakkasaamuna taivas oli niin kaunis, että oli pakko räpsästä kuva. Pakkasta oli niin paljon, että sekunti kuvan ottamisen jälkeen puhelin sammui enkä tiennyt onnistuiko tämä. Mutta onnistui se! 2. Mitä olisikaan kuvakollaasit ilman yhtä sushikuvaa ;-) Tämä on vain sellainen ruoka, jolla voisin vaikka elää loppuelämäni. 3. Ystävänpäivän kuvailuja uudesta kellosta ja rannekorusta. Mä jotenkin tykkään kellon + rannekorun yhdistelmästä. Niitä käyttäessä ei paljon muita koruja edes tarvitse. 4. Ja lisää ruokakuvia. Burgereilla Pancho Villassa Tatun synttäreiden kunniaksi.

marimekko puffi

Mä sitten tykkään meidän kodista niin paljon Kävi muuten hyvä tuuri tuon Marimekon puffi-rahin kanssa. Pohdin sen ostamista loppukesästä saakka (osa varmaan muistaa tämän postauksen). Nyt sitten tämän vuoden puolella vihdoin päätin tilata sen ja melkein heti paketin saapumisen jälkeen selvisi, että se on poistumassa valikoimasta. Onnistuin siis napata yhden viimeisistä kappaleista!

IDKUVA

1. Laivan meriaaimiaisella paras juttu oli jälkkäripöytä, josta lautasella valikoitui hunajamelonia, macaronseja (yllätys, yllätys), pieni suklainen muffinssi ja joku täytetty keksi. Nyt voisi melkein aloittaa jonkun herkkulakon :D 2. Mä vastasin eräänä lauantaina ruuasta, joten testiin lähti paljon hehkutettu uunifetapasta. Oli muuten hyvää ja yllätti myös Tatun niin positiivisesti, että saan kuulemma tehdä joskus uudelleen. Lisäsin tähän myös paljon valkosipulia sekä käytin valkosipulista oliiviöljyä. 3. Junassa vakkarit eli kahvia ja jotain pientä naposteltavaa. 4. Pipot on saanut väistyä ja tilalle on tullut baskerit. Heti näinkin pienellä muutoksella sai aikaan kunnon kevätfiiliksen.

Mitäs te piditte tällaisesta puhelimen kuvien koostepostauksesta?

8 Responses to “Puhelinkuvien syövereistä”

 1. Cami sanoo:

  Okei, kyllä meidänkin perheen nyt vaan täytyy lähteä Tallinnaan. Sait ylipuhuttua nyt mainostamalla vielä meriaamiaista, jolta saa macaronseja <3

  • Saija Saija sanoo:

   Haha ihana :D Hyvä, jos inspiroin tällä! Macaronit oli kyllä niin iloinen yllätys aamupalalla :p Nappasin heti parhaimmat päältä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä voisin. Se on kivannäköinen ja tumman sävyn vuoksi siihen käy lähes minkä värinen huivi tahansa :)

 2. Veera sanoo:

  hei millä tuo macarons kuva on muokattu? tosi ihanan näköinen! <3 plus teidän koti näyttää super ihanalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on muokattu Lightroomin kuvanmuokkausohjelmalla :) Muokkaan sillä kaikki mun kuvat, niin koneella kuin puhelimella. Ja itse asiassa puhelimeen sovellus on ilmainen, joten kannattaa ehdottomasti testata sitä. Voi kiitos hirmuisesti Veera :) <3

 3. Minna sanoo:

  Millä laivalla olitte?
  Ihania kuvia :)

Kommentoi