MINILOMA TALLINNASSA

Kun on hetken poissa kotoa ja palaa takaisin niin joskus siihen omaan arkirytmiin palaaminen on yllättävän hankalaa :D Esimerkiksi tällä viikolla musta on tuntunut jokaisena aamuna ihan sunnuntailta ja iltaisin maanantailta. Nyt on niin vaikea uskoa, että on jälleen viikonloppu.. Pieni irtiotto arjesta meni siis ainakin perille, kun ei enää muista miten sitä arkea edes eletään. Haha! Mutta meillä oli tosi onnistunut miniloma Tallinnassa  Pääsette kurkkaamaan siihen nyt näiden räpsittyjen kuvien kautta:

radisson blu olumpi

macarons tallinna

vauvan kanssa hotelliin

Lähdettiin tosiaan sunnuntaina laivalle, jossa yövyttiin yksi yö. Sitten aamulla laivan aamupalan kautta Tallinnaan, jossa vietettiin vielä yksi yö hotellissa. Mun äiti lähti myös mukaan, joten saatiin Tatun kanssa viettää myös hieman kahdenkeskistä aikaa, sillä välin kun hän katsoi Danielia. Käytiin muun muassa pitkästä aikaa yhdessä saunassa, koska Tatu oli varannut meille saunallisen sviitin. Tämä sauna oli kuulemma ollut suurin kriteeri huoneen valinnassa :D Huone oli kyllä hyvä – saatiin se 12. kerroksesta, josta sieltä kelpasi katsella Tallinnan maisemia. Ainut pettymys oli vain se kaikista tärkein eli se sauna. Haha, nyt naurattaa mutta sillon ei… Se oli nimittäin aivan tehoton ja mä esimerkiksi olin siellä aivan kananlihalla. Noh, ehkä parempi onni ensi kerralla!

bershka tallinna

IDKUVA

Jacket – HERE (on sale!) | Bag – Louis Vuitton | Scarf* – House of Brandon | Sunnies – Gucci (*gift/adlinks)

ravintolat silja europa

Jos joku meni nappiin niin sää  Vitsit mistä auringonpaisteesta päästiin nauttimaan! Tallinnassa oli muutenkin kevät varmaan kaksi kuukautta edellä. Siellä lakaistiin hiekkoja pois kaduilta ja se jos mikä on mulle sellainen kevään merkki. Melkein jopa harmitti, että jätin tennarit kotiin. Muuten reissulla tuli shoppailtua niin suosikkikaupoissa kuin laivan tax freessä, kierreltyä ja käveltyä niin että päivän askeltavoite tuli täyteen parissa tunnissa ja syötyä hyvää ruokaa.

tula kantoreppu

Shirt* HERE | Pants – HERE | Watch – Marc by Marc Jacobs | Headband – H&M (*gift/adlinks)

tallinna

jäätelö tallinna

Nyt istun sängyllä, hörpin päivän kolmatta (tai neljättä?) kahvikuppia ja suunnittelen samalla tulevia postauksia. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä, mitä kivaa mä löysin Tallinnasta?


20 Responses to “MINILOMA TALLINNASSA”

 1. Avatar Nicola sanoo:

  Ihanan kuuloinen miniloma ollut teillä. 😍 Ja kyllä kiinnostaa, että mitä kaikkea löysitkään.

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä tosi kiva, tällaisia pitäisi tehdä useammin 😍 Jee mukava kuulla! Laitetaan esittely tulemaan lähiaikoina <3

 2. Avatar Annikaa sanoo:

  Ihania nuo kuvat missä oot Danielin kanssa ja muutkin! Kiinostas nähdä ostoksia:)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Ne onnistui kyllä tosi paljon! Mukava kuulla, että ostosten näkeminen kiinnostaa :p

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Ne kyllä onnistui tosi hyvin. Mukava kuulla, että kiinnostaa nähdä mitä tarttui mukaan :p

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Aivan ihana loma vaikuttaa olleen teillä! Tuli itsellekkin olo että täytyy joku kerta lähteä jonnekkin minilomalle. Piristäisi varmasti talven jälkeen :) ja ehdottomasti kiinnostaa ostokset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä niin onnistunut :) Suosittelen lämpimästi! Tällaiset minireissut piristää yllättävän paljon. Oi niin kiva kuulla teidän olevan kiinnostuneita näkemään ne <3

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Ostospostaus kiinnostaa:)

 5. Avatar Minna sanoo:

  Ihana loma :) kyllä kiinnostaa ostokset :)!

 6. Avatar Miina sanoo:

  Ihanat kuvat sinusta ja Danielista😍

 7. Avatar Sofia sanoo:

  kuulostaa kyllä niin ihanalta <3 mullakin on jo pitkään tehnyt mieli lähteä laivalle ja viroon ja nyt se matkakuume taas kasvoi x) jos sitä kohta vaikka pääsisi!

  • Saija Saija sanoo:

   Meidän miniloma onnistui kyllä tosi hyvin :) Voi nyt ehdottomasti reissua varaamaan! Tallinnassa ainakin oli niin kiva käydä, kun siellä oli aivan kevät. Tuntui kuin olisi reissannut kauemmaksikin :p <3

 8. Avatar Katri sanoo:

  Tommonen viikonloppureissu ois kyllä tosi ihana, pitäs saada vaikka toi oma mister innostumaan ja lähtemään reissuun!

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen :) Sun pitää jotenkin houkutella hänet! Tällainen pienikin reissu piristää kummasti <3

 9. Avatar Cami sanoo:

  Höh, mä jo ehdin innostua tuosta saunallisesta huoneesta ja harkitsin Samin viemistä yllärinä sellaiseen. Jos se sauna ei kuitenkaan aiheuta ku vilunväreitä, niin ehkä ei sitten :D Ihan superkivalta reissu vaikuttaa kuitenkin muuten ja ois kyllä ihana päästä itsekin pitkästä aikaa Tallinnaan! Pääsiäisenä me lähdetään Tukholman risteilylle, mutta voishan tuonne koittaa karata vaikka kaksin!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo jos meette tuonne niin kannattaa ainakin pyytää sellainen huone, jossa sauna varmasti toimii. Mun ymmärtääkseni niitä oli muutamakin eri :) Tallinna on kyllä aivan ihana kaupunki, mutta niin on myös Tukholma. Kiva, että pääsette silloin risteilylle. Mä kans haaveilen Tukholmaan menosta tässä joskus kevään aikana :p

 10. […] Toinen panta kokoelmaan! Näin tämän alunperin Janinalla ja kun vielä näin sen livenä Tallinnassa niin ihastuin lisää. Leopardi on vaan just sellainen kuosi, mikä iskee nyt kovaa ♥ Jos teitä kiinnostaa nähdä tästä kuvia mun päässä niin kyseinen panta vilahti tässä postauksessa. […]

Kommentoi