6kk kuvaukset

puolivuotis kuvaukset

vauvakuvaus

vauvan purulelu

vauvan hiukset

vauvakuvaukset

IDKUVA

Kuvat: Valokuvaus Emilia Hölttä

Saatiin hetki sitten valmiit kuvat, joten oli pakko tulla jakamaan näitä myös teidän kanssa Käytiin tosiaan eräänä sunnuntaina Tampereella ihanan Emilian kotistudiolla kuvauttamassa Danielia hänen 6kk synttäreiden kunniaksi. Kun saatiin koevedokset niin täytyy sanoa, että valinnan vaikeus iski – olisi tehnyt mieli valita kaikki. Tässä kuitenkin suosikit! Saatiin kivasti ikuistettua kovaa vauhtia kasvanut tukka ja pienet varpaat.

Täytyy varmaan teettää näitä myös valokuvakehyksiksi sekä vauvakirjaan.


9 Responses to “6kk kuvaukset”

 1. Avatar Sini sanoo:

  Oi miten ihanat hiukset pienellä! Onnea puolen vuoden iästä *.*

 2. Avatar Henna sanoo:

  Siis aivan ihana vauva,onnea puolivuotiaalle, itselläni on jo 2 v poika ja siis niin komea jo nyt,laskelman mukaan hänestä tulee 190 cm, lapset ovat kyllä parasta elämässä.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti :) Oi niin pitkä, vautsi! Oon samaa mieltä, lapset on parasta mitä elämässä voi tapahtua <3

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Hei! Ei nyt liity postaukseen, mutta etkös säkin ole tilannut Shein.com-nimisestä verkkokaupasta?
  Onko sun paketti jäänyt tulliin ja paljonko tullit maksoi? Vai teitkö tulli-ilmoituksen etukäteen?

  Mulla siis jäi n.115e paketti tulliin ja se tuli maksamaan 30e lisää😬 Oon monen monta vuotta tilaillut netistä kaikkea, ja nyt ekan kerran jäi tulliin. En oo aikasemmin kuullut että perus vaatekauppojen paketit jäisi, mutta toisaalta kiinastahan ne tuleekin..

  + ihania kuvia pikkuisesta! 😍

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oon tilannut monesti :) Apua! Mulla ei ole koskaan jäänyt tulliin. Niiden paketit tulee aina ensin jonnekin terminaaliin ja sitten tilaajalle niin oon käsittänyt, että näin ne välttyy tullilta. En sitten tiedä, onko joku muuttunut :/ Onpa tyhmää, jos nyt aina jää tulliin. Ähh! Mulla on tiedossa yhteyshenkilö, jonka kanssa oon hoitanut yhteistyöjuttuja niin voisin häneltä kysyä tästä. Daniel kiittää kehuista 😍

   • Avatar Sanna sanoo:

    Juu tosiaan seurasin paketin kulkua sieltä sivuilta, niin ulkomaanterminaalissa ja tullipostissa se paketti jumitti monta päivää kunnes tuli postissa lappu tullauksesta :/ harmi kyllä, kun tykkään niin kovasti heidän vaatteista, mutta ei viitsi tilata jos aina jää tulliin.

    Hei olis ihan mahtavaa jos viitsisit kysyä!

 4. Avatar Sofia sanoo:

  Voi miten ihana pikkumies siellä <3!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon <3 Hän on kyllä kuin tehty kameran eteen. Saatiin niin onnistuneita kuvia :)!

Kommentoi