Baarituoleilla uusi istuskelupaikka

Kuten aikaisemmin mainitsin niin meillä on ollut jo hetken harkinnassa baarituolit keittiön saarekkeen ääreen. Harkinnassa sen vuoksi, koska mua sai ”lämmitellä” tämän sisustusidean suhteen hieman pidempään. Tatu jo kesällä muuton aikoihin otti baarituolit esille, mutta saarekkeen taakse hankittiin lopulta hyllykkö. Kuitenkin aina tasaisin väliajoin asia nousi esille ja pikkuhiljaa aloin lämpenemään idealle. Ehkä Tatun hyvillä perusteluilla oli osuutta asiaan!

hay baarituolit

hay tuoli

hay hee baarituoli

hay hee

Baarituolit – täältä (mainoslinkki)

Yli puoli vuotta siihen meni, että innostuin mutta sitten kun se tapahtui niin tuolit olisi pitänyt saada heti. Perus :D Molemmat haluttiin mustat tuolit, jotka olisivat ajattoman malliset. Kaikenlaisten tuolien selailujen jälkeen päädyttiin Hayn Hee-baarituoleihin. Ne sopii hyvin niin meidän muuhun ruokailuryhmään kuin koko asuntoon. Ja ne on ihan mielettömän tukevat istua, vaikka ulkonäöstä saattaa luulla muuta. Nyt meillä on uusi paikka nauttia esimerkiksi aamukahvi ja samalla saatiin vieraille lisää istumatilaa!

Mitäs mieltä te ootte näistä tuoleista?

8 Responses to “Baarituoleilla uusi istuskelupaikka”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Mekin haaveiltiin joskus baaripöydästä ja tuoleista, mutta Eveliinan myötä hylättiin se haave ainakin toistaiseksi. Teillä on onneksi tuo saareke ja myös se ”normaali” ruokapöytä missä pystyy pienen lapsen kanssa syömään paremmin :) Nyt me haaveillaan pyöreästä ruokapöydästä ja uusista tuoleista. Toisi vähän vaihtelua meidän alakertaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi teidän järjestely kuulostaa hyvältä :) Saarekkeet on kyllä niin käteviä! Ruokailuryhmä vaikuttaa niin paljon siihen, miltä keittiö näyttää. Mä tykkäsin tosi paljon sillon, kun meillä oli pyöreä pöytä :)

 2. Hyvä ratkaisu! Näyttää kivalta ja käytännölliseltä.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon Milla :) On kyllä tosi käytännöllinen. Ja lopputuloksesta tuli kivempi kuin aluksi kuvittelin <3

 3. Avatar Iina sanoo:

  Hei, onko teillä vielä ne Riviera Maisonin luun muotoiset ruoka- ja juomakupit Nemon käytössä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole enää. Niistä lähti ne maalaukset pohjasta, joten en enää uskaltanut käyttää… Tosi harmi, kun ne oli niin kivat ja melko arvokkaat :(

 4. Avatar Katti sanoo:

  Kivan näköiset! Sopii hyvin sisustukseenne. Otitteko tuohon saarekkeeseen ne matalammat vai korkeammat tuolit? Itsellänikin ollut ne hetken haaveissa, mut en tiedä kummat olisi meidän saarekkeeseen paremmat :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :) Otettiin matalammat! Katsottiin, että meidän saareke on hieman normaalia korkeutta matalampi. Kannattaa vähän mittailla, mutta mielummin varaa enemmän tilaa istumakorkeuteen ettei tuu jaloille ainakaan liian ahdas :)!

Kommentoi