Did someone say patterns and colors?

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

IDKUVA

lindex lastenvaatteet

Siniset housut – täältä

vauvan bodyt

YAY – se on perjantai  Meillä on super kiva viikonloppu edessä: tänään aiotaan ottaa rennosti, katsella sarjoja ja käydä saunassa. Huomenna täytyy hoitaa viimeisiä juttuja ennen sunnuntaita, koska lähdetään silloin Tallinnaan. Tiedossa on pieni miniloma, jota odotan kyllä innolla! Eli kaikkia juttuja täytyy käydä hakemassa ennen kuin voin kunnolla aloittaa pakkaamaan, lisäksi ajattelin tehdä postauksia valmiiksi ja haluan myös siivota koko kodin. En ikinä halua lähteä mihinkään ennen kuin koti on siisti :D Samaistuuko teistä kukaan tähän? Puhtaaseen kotiin on vain niin kiva palata pienenkin reissun jälkeen.

lindex vauvanvaatteet

raitahousut vauva

Yay body – täältä | Raitapöksyt – täältä

vauvan sukat

Päästiin hetki sitten tutustumaan Lindexin vauvanvaatteisiin, jotka ovat uudistuneet täysin! Entinen Newborn-niminen sarja on vaihtunut Lindex Babyyn. Tässä uudessa vauvanvaatesarjassa on kiinnitetty huomiota materiaaleihin, nimittäin ne on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja kierrätysmateriaaleista. Vauvanvaatteet ovat sellaisia, että niiden tulee kestää kulutusta koska ne saattaa vaihtua monta kertaa päivässä ja yleensä vaatteet myös päätyy kiertoon seuraavalle lapselle/kirpparille. Sen vuoksi onkin kiva, että näissä on huomioitu kestävyys!

vauvan unilelu

Kuvioitu body – täältä

lindex yöasut

Mustavalkoraidallinen yökkäri – täältä | Nalleyökkäri – täältä

keltaiset housut lapset

Raidallinen body – täältä | Keltaiset housut – täältä

Me löydettiin sarjasta monia suosikkeja, kuten ihanan kirkkaan punainen yay-body, raitapöksyt, keltaista, sinistä, eläinkuoseja ja hauskoja yökkäreitä. Tykkään, kun Lindexin yökkäreissä on vetskarit kaksisuuntaisesti niin saa helposti vaihdettua vaipan. Ootteko te jo käynyt tutustumassa näihin uutuuksiin?

Nyt kuului huikkaus, että sauna on valmis. Ihanaa viikonloppua teille kaikille, pidetään peukut pystyssä että saadaan nauttia aurinkoisista päivistä niin täällä Suomessa kuin Virossa!


8 Responses to “Did someone say patterns and colors?”

 1. Avatar Roosa sanoo:

  Täällä toinen pakkomielteinen kodin siivooja😄 Miestä aina ärsyttää, kun ei voida lähteä sinne Etelä-Pohjanmaalle sukulaisiin esimerkiksi heti koulupäivän jälkeen, kun pakko ehtii siivota kunnolla 😅

  • Saija Saija sanoo:

   Jee! Niin kiva, että löytyy muitakin pakkomielteisiä siivoojia :D Haha eikä, mulla olisi aivan sama. Pakko olisi päästä siivoamaan koti ennen lähtöä. Se on vaan niin paljon kivempi lähteä ja tulla, kun on siistiä :p

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Moikka! Aivan ihania vaatteita ja super suloinen Daniel :) Emme ole juurikaan ostaneet poitsulle vaatteita koska lahjaksi saatiin tosi paljon. Nyt on pakko suunnata Lindexille ihastelemaan :) Kiitos kivasta blogista! Aloin aktiivisesti seuraamaan kun aloit odottaa Danielia. Oma poikani on nyt 4 kuukautta ja erityisesti vauva-aiheiset jutut kiinnostaa. Aurinkoa ja onnea perheellenne!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Minttu :) Ihanaa, että siellä on kans pieni poika ja hei tosi kiva, kun ootte saanut vaatteita lahjaksi! Se kyllä helpottaa niin paljon, kun ei tarvitse niitä käydä ostelemassa. Mutta suosittelen lämpimästi näitä Lindexin vaatteita. Tämä uusi sarja on täynnä vaikka mitä kivaa. Yksi mustavalkoinen body vielä houkuttelisi. Huippua, että oot löytänyt mun blogi <3 Kiitos sulle paljon ja samoin myös sinne :)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Lähettekö koko perhe? 😊

 4. Avatar Laura sanoo:

  Pitääkin jatkossa ostaa lastenvaatteet jatkossa Lidexiltä, tuo GOTS-puuvilla ja kestävät materiaalit ovat mielestäni tosi tärkeitä juttuja! 😊

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ehdottomasti kannattaa suosia näitä :) Me ollaan jo aikaisemmin ostettu sieltä lastenvaatteita, mutta ehdottomasti tullaan myös jatkossa ostamaan. Sinne jäikin yksi body, joka houkuttelisi :p

Kommentoi