IN & OUT // Pitkät vyöt, leojumpsuit & hylly

Tänään olisi erään kuukausittaisen vakiopostauksen aika eli kuten otsikosta saattaa arvata niin aion listata uudet IN & OUT-jutut  Täytyy sanoa, että kun kevään trendejä on alkanut ilmestyä niin suurin osa listalla olevista jutuista on poimittu niistä. Mutta löytyy myös muutamia juttuja, jotka ovat saattaneet olla trendejä jo aikaisemmin! Listalla on niin vaatteita, asusteita kuin eräs huonekalu. Kaikkea vähän joka osa-alueelta. Kertokaa ihmeessä, että ollaanko näistä jutuista tällä kertaa samaa vai kenties eri mieltä?

IDKUVA

Leopardinen jumpsuit

Leohullu täällä hei, haha. Nyt tästä mielipiteitä puolin ja toisin jakavasta kuosista on tehty jumpsuit-haalareita. Muhun nämä iskee ja lujaa! Tällainen olisi ihan täydellinen esimerkiksi kesällä yksinkertaisten sandaalien ja kultaisten korujen kanssa. Ja tarvittaessa menisi myös juhlavempana versiona laittamalla korot jalkaan. Kuva 1 & 2.

Hakola lempi-hylly

Hakolan Lempi-hylly

Oon totaalisesti ihastunut tähän suuren suosionkin aikaan saaneeseen hyllyyn. Harmittaa, että en tajunnut ostaa omaani viimeisimmiltä Hulluilta Päiviltä… Noh, laitoin sen tilaukseen eräästä toisesta paikasta! Tämän voi sijoittaa käytännössä minne vaan ja sen päälle voi laittaa mitä vaan :D Mä suunnittelin sitä työpöydän päälle ja aion sijoittaa sen päälle ainakin uudet Chanelin kirjat. Tuun varmasti myöhemmin esittelemään teille lopputuloksen. Kuva 1 & 2.

rayban hexagonal

Ray-Banin Hexagonal-aurinkolasit

Mulla taitaa olla kevään aurinko jo pahasti mielessä, kun katselen erilaisia aurinkolaseja  Nämä Ray-Banin kulmikkaat Hexagonal-mallin aurinkolasit olisi aivan ihanat! Multa löytyy samantyyppiset täysin pyöreinä, mutta joku tässä uudessa mallissa viehättää. Ehkä se, että nämä ovat yksinkertaiset mutta silti niissä on ”sitä jotain”. Kuva 1 & 2.

pitkä vyö

Pitkä roikkuva vyö

Näitä löytyy nyt monesta eri verkkokaupasta ja mua on tullut muutamat asukuvat vastaan, joissa on yksityiskohtana tällainen vyö. Ideana ilmeisesti on, että vyön ylimääräinen osa roikkuu mahdollisimman pitkällä. Vyö on tarkoituksella siis pidemmän mittainen. Oon melko varma, että tämän pituinen roikkuva vyö on vain tiellä… Eli ei iske muhun – toki oon muutenkin vasta ”aloittelija” vöiden käytössä :D Kuva 1 & 2.

hikinauha

Hikinauhat

Trendi, mikä tulee suoraan mun lapsuudesta on erilaiset hikinauhat. En kestä! Mä omistin näitä (ranteisiin laitettavia) vaikka missä väreissä ja muistan, kun käytin niitä niin paljon että ne oli ihan likaiset. Sain silloin näistä tarpeekseni, joten nyt täytyy sanoa tälle trendille jyrkkä ei. Kuva 1 & 2.

dior laukut

Diorin kuosi

Vaikka tykkään todella todella monien designerien kuoseista niin nyt löytyi poikkeus. Tämä Diorin oma ei miellytä mun silmää yhtään. Tätä on tullut paljon vastaan muun muassa Instagramissa ja jotenkin se on sekavan näköinen. En tiedä johtuisko se siitä, että nuo kirjaimet menee toistensa päälle? Saattaa olla, että mun mielipide vielä vaihtuu, mutta nyt tuntuu olevan vähän liian erikoinen kuosi mun makuun. Kuva 1 & 2.


8 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:21h, 22 helmikuu Vastaa

  Tilasitko tuon leo jumppiksen jostain jo? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:45h, 23 helmikuu Vastaa

   En vielä, kun ollaan lähdössä Tallinnaan niin katson sieltä :) Mutta jos ei löydy niin tilaan Ginalta. Tuo ensimmäinen kuva on se niiden oma ja se on kyllä kivannäköinen <3

 • Avatar
  Cami
  Posted at 11:33h, 22 helmikuu Vastaa

  Muhun ei iske noi leojumppikset yhtään, mutta oon varma että sun päällä näyttää superhyvältä :) Mä voisin kuvitella, että sulle tummahiuksisena sopisi paremmin kuin mulle vaaleahiuksisena.

  Ei myöskään iske mun silmään tuo Diorin kuosi ja mun mielestä Guccin vastaava on yhtä kamala, vaikka ei olekaan yhtä sekava. Noi jättipitkät vyöt on myös ehdoton nounou, aivan kamalia :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:54h, 23 helmikuu Vastaa

   Harmi kuulla, että leojumppikset ei iske :/ Mutta kiva, että oot tuota mieltä! Saa nähdä kuinka hyvin mulle sopisi, täytyy toivoa että Tallinnasta löytyisi niin pääsisi sovittamaan. Mä tykkään Guccin omasta, mutta se on vielä sopivan erikoinen. Tuo Diorin oma taas menee liian överiksi :s

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 09:26h, 23 helmikuu Vastaa

  Apua tosta vyöstä tulee kyllä mieleen semmoset ”pimu on peto”-tyyliset vyöt! 😂 ja ihana toi hylly, varmaan tarvii itsellekkin metsästää 😍

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:43h, 23 helmikuu Vastaa

   Haha, eikä mä muistan nuo :D Tuo hylly on kyllä tosi kaunis! Niin kivan simppeli, mutta silti ei mikään tylsä :) <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:50h, 26 helmikuu Vastaa

  Löytyikö Tallinnasta tätä? Olen menossa sinne ensi kuussa :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:25h, 26 helmikuu Vastaa

   Ei valitettavasti :( Yritin katsoa joka liikkeestä. Täytyy varmaan tilata tuo Ginan oma :)!

Post A Comment