SPRING ON MY MIND

vaaleanpunainen takki

louis vuitton laukut

talviasu

vaaleanpunainen baskeri

louis vuitton reppu

IDKUVA

Jacket* – Vero Moda/similar HERE | Dress* – HERE | Bag – Louis Vuitton | Shoes* – Vamsko | Hat – H&M | Gloves – Gina Tricot (*gifts/adlinks)

Heissan! Tällä kertaa kirjoittelen tätä tekstiä tien sijaan raiteiden päältä. Ollaan menossa Julian ja Danielin kanssa päiväksi Helsinkiin. Kiva päästä pitkästä aikaa pyörähtämään siellä  Tiedossa on pr-toimistoilla vierailemista, hyvää ruokaa, shoppailua ja jotain muuta mitä ikinä keksitäänkin.

Toivotaan, että Helsingissä on näin yhtä hieno sää kuin mitä meillä oli sunnuntaina. Näistä kuvista on niin aistittavissa kevään tuntua! Auringonpaiste inspiroi mua pukeutumaan neulemekkoon ja sukkahousuihin. Aikaisemmin kerroin, että inspiraatio pukeutumisen suhteen on ollut koko talven huipussaan niin voin sanoa, että kevään suhteen vasta onkin. En malta odottaa tulevia asukuvauksia.

Poitsu nukahti juuri mun syliin, joten nyt alan nauttia ravintolavaunusta haettua kahvia. Ihanaa päivää teille kaikille, palataan taas!


17 Responses to “SPRING ON MY MIND”

 1. Avatar Roosa sanoo:

  Tosi kaunis ja keväinen asu <3 Täällä Tukholmassakin on ollut nyt aina viikonloppuisin tosi ihanat aurinkoiset ilmat! Nyt tosin sataa mutta ei haittaa kun viettää koko päivän sisällä toimistossa :D:D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Roosa <3 Oi ihanaa, kevät on niin parasta aikaa! Ja toivotaan, että taas keväiset säät saapuu sinne sillon kun ei tule oltua toimistossa :p

 2. Avatar Cami sanoo:

  Oispa ollu niin kiva nähdä tänään, mutta en taida päästä irti töistä ajoissa :( Eiköhän me kevään aikana ehditä kuitenkin näkemään toivottavasti <3 Odotan itse kans erittäin malttamattomana kevättä, vaikka just tänään täällä Helsingissä onkin aivan kammottava ilma. Etenkin loman jälkeen tämä loska ja harmaus on tuntunut erittäin tylsältä :(

  • Saija Saija sanoo:

   Niin olisi ollut :( Mutta kyllä me varmasti nähdään joku muu kerta! Luvataan tulla mahdollisimman pian uudestaan Helsinkiin <3 Kevät saisi kyllä saapua kunnolla jo. Niin paljon energiaa tuo auringonpaiste antaa :)!

 3. Ihanat vaaleanpunainen takki ja baskeri. Vihdoin kevät tuntuu tulevan, joten just tällaset värit on taas mukava piristys pimeän talven jälkeen.

  Mukavaa kevättä. :)

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Ne on kyllä tosi kivat ja sopi hyvin yhteen. Oon niin samaa mieltä, nämä värit piristää niin paljon pimeän jälkeen. Täytyy käyttää lisää keväisiä värejä niin pääsee kunnolla fiilikseen :)!

 4. Avatar J sanoo:

  Mielettömän upea asu! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kiitos paljon <3 Tämä oli myös mun mielestä niin kiva, että puen kyllä uudelleen :)!

 5. Avatar Jasmin sanoo:

  Onpa ihana asu! Kivat värit :)

 6. Avatar Marine sanoo:

  Aivan ihana asu, todella tyylikäs ja keväinen. Vaaleanpunainen on tällä hetkellä <3.

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo kuulla, että tämä asu on sun mieleen :) Sanos muuta, se on niin kaunis väri. Tekisi vain joka päivä mieli pukeutua siihen <3

 7. Avatar Sanna sanoo:

  Ihana asu kyllä, toi takki on supersöpö ja neulemekot nyt toimii aina! Toivottavasti teillä oli kiva päivä täällä Helsingissä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon :) Neulemekot on kyllä niin toimivia ja helppoja käyttää. Meillä oli tosi onnistunut päivä Helsingissä. Meni aika vain niin nopeasti, että täytyy pian lähteä uudestaan <3

 8. Avatar Emma sanoo:

  Hei! Sä kun oot käynyt merkonomin ja suuntautunut taloushallintoon, niin saiko silti käydä useamman kuin yhden työharjoittelun asiakaspalvelussa, vai pitikö toisena/kolmantena vuonna olla vain taloushallintoon liittyvässä harjoittelussa?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mä oon käynyt kaksi harjoittelua asiakaspalvelussa :) Kolmas oli toimistotyöhön painottuva matkatoimistossa. Muistaakseni oli niin, että jos ei löytänyt sopivaa toimistotyötä niin sai mennä asiakaspalvelutyöhönkin. Saattaa olla, että tilanne on muuttunut mutta silloin oli ainakin näin :)

 9. […] 7. Baskeripää (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi