Ystävänpäivän tunnelmia

ystävänpäivä blogi

ystävänpäivän leivokset

tulppaanit

IDKUVA

Aivan ihanaa ystävänpäivää kaikille 

Toivottavasti kaikken päivä on ollut onnistunut! Me saatiin tänään ystävä kylään ja sen kunniaksi piti metsästää ystävänpäiväleivokset. Tai no munkit nuo paremminkin on, mutta super hyviä anyway! Sanni toi vielä tullessaan sushia meille, joten tämä päivä on mennyt syödessä, haha. Mutta kyllä oli sen arvoista ja mikä voisi olla parempi päivä ystävän kanssa herkutteluun kuin juuri tämä.

Nyt muutama jakso Kauniita ja rohkeita ennen nukkumaan menoa. Huomenna juhliminen jatkuu, nimittäin tiedossa on Tatun synttärit. Tullaan juhlimaan molempien synttäreitä vielä myöhemmin yhdessä, mutta huomenna mennään ainakin koko perhe ulos syömään ja katsotaan vähän, että mitä muuta keksitään!


2 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:52h, 16 helmikuun Vastaa

  Ihana ystävänpäivä teillä 💖 milloin tulee taas asukuvia?

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:03h, 17 helmikuun Vastaa

   Oli kyllä tosi onnistunut päivä <3 Ensi viikolla tulee taas :)!

Post A Comment