Se perinteinen maanantai…

Tiedättekö ne ihanat maanantait, jolloin vain tuntuu siltä että päivällä on kaikki sua vastaan? Mikään ei onnistu vaan aina, kun yrität tehdä jotain niin matto vedetään jalkojen alta… Just siltä musta on tuntunut tänään. Aina ei voi olla hyvä päivä vaan huonot päivät kuuluu kaikille. Ajattelin nyt kertoa teille, miksi tämä päivä on ollut ei niin hyvä vaan paremminkin koomisen kehno :D

IDKUVA

kultainen rannekello

musta pitkä naisten takki

Aamulla kaadoin kahvia silmät ristissä ohi kupin ja kahvia valui tiskialtaan reunaa myöden altaan toiselle puolelle?? (miten ihmeessä tämä on edes mahdollista…)

Tatu sanoi aamulla töihin lähtiessä, että varo sitten ulkona on tosi liukas. No arvatkaa muistinko sen? En tietenkään. Melkein olin naamallani heti, kun astuin rappuset alas.

Ihmettelin, kun meikkivoidepurkista ei meinannut millään tulla mitään. Ajattelin käyttää ”vähän enemmän” voimaa ja kuinkas kävikään? Meikkivoidetta oli ympäri vessaa. Sitä oikein lensi meikkipussiin, peilikaapin oviin ja kylppärin seinään.

Pesin tänään pyykkiä ja varmaan puoli tuntia koneen päälle laittamisen jälkeen ihmettelin, että laitoinko sitä ollenkaan päälle. Olin laittanut, mutta vesihana oli jäänyt kiinni. Heh.

Onnistuin myös sekoilemaan sähköpostien kanssa. Lähetin yhden viestin itselleni (kyllä, edelleen mietin miten onnistuin tässäkin) ja yhden viestin ilman tarvittavia liitteitä. Lopulta päätin sulkea koko s-postin.

Jään jännityksellä odottamaan, mitä tänään vielä tapahtuu. Ehkä vaan vedän peiton korviin ja meen aikaisin nukkumaan. Huomenna toivottavasti parempi onni 

neuleet cubus

nilkkurit vamsko

siniset farkut naiset

Jacket* – HERE | Sweater – Cubus | Jeans – HERE | Shoes – HERE | Sunnies – Gucci (*gifts/adlinks)


11 Comments
 • Annika
  Posted at 10:58h, 12 helmikuun Vastaa

  Ihanan aito postaus! Toivottavasti sulla on tänään parempi päivä:)

  • Saija
   Posted at 11:36h, 12 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon Annika <3 Joo on, ehdottomasti sata kertaa parempi päivä tänään jo tähän mennessä :)

 • Marine
  Posted at 11:25h, 12 helmikuun Vastaa

  Voihan maanantai tosiaan, aamulla lähdin töihin 4.30. Yön aikana oli tie muuttunut niin sohjoksi että en päässyt meidän pihatietä ylös. Pakittelin ja yritin, auto ei noussut. Ei muuta kun pihaan ja kokeilemaan jos toinen auto nousisi mäen. Enpä päässyt pihaankaan, molempiin suuntiin ylämäet( pieni hiekkatie). Ei muuta kun herättämään mies apuun. Saatiin kuin saatiinkin toinen auto mäen päälle mutta työn takana oli. Kiitos miehelle <3.
  Onneksi illalla odotti ystävän kanssa turvesauna, avanto (ensimmäistä kertaa) ja ihana iltapala.

  • Saija
   Posted at 09:57h, 13 helmikuun Vastaa

   Eii!! Meille meinasi käydä samoin, kun käytiin Tampereella kavereiden luona. Tuo on kullä niin paha, jos pitää sohjoisella tiellä yrittää mennä ylämäkeen :( Onneksi miehesi oli kotona niin pääsi auttamaan! Ja onneksi saitte auton mäen päälle. Ihanaa, kun illalla oli sitten kivoja juttuja niin ei mennyt koko päivä aivan huonosti :)<3

 • Sini
  Posted at 12:31h, 12 helmikuun Vastaa

  Ääääh niin tyypillinen maanantai todellakin :D Epäonniset tapahtumat tuppaa yleensä just sattumaan samalle päivälle!

  • Saija
   Posted at 09:16h, 13 helmikuun Vastaa

   Sanos muuta! Mikähän siinä onkin, että kaikki osuu aina samalle päivälle :-D

 • juuuli
  Posted at 14:51h, 12 helmikuun Vastaa

  Tekisitkö postauksen mitä juttuja suosittelisit/mitä tarvii kesävauvalle? Netissä on kaikenmaailman listoja, mutten usko että läheskään kaikkea tarvitsee hankkia.

  • Saija
   Posted at 09:15h, 13 helmikuun Vastaa

   En varmaan ihan omaa postausta aiheesta tee, mutta voin tähän kirjoittaa :) Meillä jäi ainakin turhaksi kaikki lyhythihaiset bodyt! Paniikissa shoppailtiin niitä, kun oli kunnon hellekesä mutta ei se vauva niitä silti tarvi. Vauvat pitää pukea niin hyvin syntymän jälkeen, että ei hän kärsi kuumuudesta. Tai jos kärsisi niin sitten voisi mennä pelkällä vaipalla/kääriä hihat bodysta. Jossain kehotetaan aurinkosuojalla/aurinkolaseilla varustautumaan, mutta me ei ainakaan ensimmäisinä viikkoina kovin paljoa liikuttu missään. Kesävauva ei myöskään tarvitse kaukalossa mitään pussia vaan peitto tarpeen tullen lämmittää. Kysy ihmeessä, jos tulee jotain muuta mieleen :)

 • heh
  Posted at 22:04h, 12 helmikuun Vastaa

  Ihan normaalia elämäähän tuo on :D

  • Saija
   Posted at 09:12h, 13 helmikuun Vastaa

   Joo niinhän se on, mutta koomista että kaikki sattuu samalle päivälle :D

 • Viimeisiä talviasuja (toivottavasti) - Saijis
  Posted at 08:52h, 21 maaliskuun Vastaa

  […] 3. Ripaus punaista (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment