Ajatuksia vauvakirjan täyttämisestä

Heissan  Ja ihanaa sunnuntaita kaikille! Mites teidän viikonloppu on sujunut? Meillä se on mennyt melko rauhallisesti. Flunssa alkoi perjantaina mennä kokonaan ohi (onneksi, se kurkkukipu oli niin järkyttävää…), mutta silti tuli vielä ”varmuuden vuoksi” levättyä. Perjantaina Iris kävi kylässä, lauantaina saatiin lisää vieraita ja nyt ollaan matkalla Tampereelle. Käydään vähän kuvauttamasaa Danielia, mutta voin kirjoitella siitä lisää myöhemmin!

paras vauvakirja

Sain viikonloppuna myös aikaiseksi kirjoittaa Danielin vauvakirjaa. Meiltä löytyy itse asiassa kaksi kirjaa, mikä on tosi kiva! Nimitäin ne on keskenään aivan erilaiset. Molemmat on saatu lahjaksi. Toisen Daniel sai ristiäislahjaksi ja toisen Raskauskeiju-verkkokauppa lähetti pr-lahjana. Ensimmäistä on tullut täytettyä jo aika paljon, mutta jälkimmäinen saapui hetki sitten postissa eli aloitin nyt sitäkin.

Tämä Pieni ja täydellinen-vauvakirja on aivan hetki sitten ilmestynyt ja tykkään erityisesti siitä, että siellä on paljon yksityiskohtaisia kysymyksiä. Esimerkkinä miten synnytystä on yritetty saada käynnistymään ja kokeillut keinot saa ympyröidä. Meidän tuli testattua vaikka mitä, joten nämä on hauska saada kans muistoihin ylös.

pieni ja täydellinen kirja

IDKUVA

Mulla itsellä on ollut vauvakirja, jota äiti on ahkerasti täyttänyt syntymästä saakka ensimmäisiin ikävuosiin. Sitä on ollut mielenkiintoista lukea niin aikuisena kuin varsinkin nyt, kun oma lapsi on syntynyt. Pystyy hieman vertailla onko mun ja Danielin taidoissa, kasvussa yms. paljon samanlaisia piirteitä.

pieni ja täydellinen vauvakirja sivut

vauvakirjat

Teetin marraskuussa joulukorttien kanssa samaan tilaukseen muutaman kuvan raskausajalta ja Danielin ensimmäisiltä päiviltä. Mutta poitsu on kasvanut niin paljon, että uusia kuvia saisi teettää lisää. Vaikka sitä tulee lähes päivittäin tallennettua kuvia koneelle niin paperisia valokuvia ei voita mikään!

Onko teistä täytelty pienenä vauvakirjaa? Tai onko teillä kenties omalle lapselle kirja käytössä?

8 Comments
 • Avatar
  mimmu
  Posted at 16:45h, 10 helmikuu Vastaa

  Mun äiti on täyttänyt musta ja veljestä vauvakirjoja. Äiti on myös kova ollut kuvaamaan meitä lapsina aina tähän ikävuoteen asti (23). Lapsenahan se oli ärsyttävää kun aina äiti oli kamera kädessä, mutta kun nyt vanhempana katsoo kuvia, missä oli myös kavereita ja muutama edesmennytkin ystävä niin kyllä äitiä tuli kiitettyä. Rohkaisen suakin kuvaamaan muksua ahkerasti!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:30h, 12 helmikuu Vastaa

   Oi kuulostaa ihanalta <3 Mä uskon, että on ollut ärsyttävää kun äiti on kuvannut mutta kyllä varmasti nyt aikuisena arvostaa sitä. Mikään ei ole kuvaa parempaa muisto :) Niitä on niin kiva katsella vuosienkin jälkeen. Joo ehdottomasti! Meilläkin varmasti tulee aika, kun Danielia alkaa ärsyttämään kuvaaminen mutta kyllä niistä tulee ihanat muistot talteen :)

 • Avatar
  Jensku
  Posted at 19:09h, 10 helmikuu Vastaa

  Mulla on täytetty tosi laiskasti, mutta mieheni vaubakirja on ihanan täynnä ja itse myös ahkerasti täytellyt omille lapsille :) vauvakirjat on kyllä parhaita!

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:00h, 11 helmikuu Vastaa

   Oi ihana kuulla, että oot omille lapsille täytellyt :) Ja kiva, että miehelläs on vauvakirja, sitä on varmasti ollut mukava lukea. Vauvakirjat on kyllä kivoja – niistä jää ihanat muistot <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:09h, 11 helmikuu Vastaa

  Hei mitkä asusteet sulla on Danielille noiden Gugguun green vine värien kanssa? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:58h, 11 helmikuu Vastaa

   Mä tilasin tosiaan Green Vine-värissä asusteet ja ajattelin ostaa mustan Pico-haalarin kevääksi :) Se väri on niin ihana, että sopii varmasti hyvin yhteen mustan kanssa <3

 • Avatar
  Cami
  Posted at 19:24h, 11 helmikuu Vastaa

  Evelläkin on kaksi vauvakirjaa ja lupasin täyttää niitä ahkerasti. Noh, vähän on homma jäänyt, mutta pitää vielä tsempata niiden kanssa kun vielähän tässä ehtii. Omaani oli täytelty myös välillä ahkerasti ja välillä ei niin ahkerasti. Ihanahan niitä on lueskella vanhempana!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:32h, 12 helmikuu Vastaa

   Ihanaa, että teiltäkin löytyy kaksi vauvakirjaa :) Ja kyllä sitä ehtii myöhemminkin täytellä! Tärkeintä, että edes jotain on ylhäällä. On ne vaan niin ihana muisto aikuisena <3

Post A Comment