VM Carpetin Hattara-matto

Kaupallinen yhteistyö: VM Carpet

IDKUVA

Oli kiva huomata, että kysellessäni postaustoiveita teiltä niin moni mainitsi uuden kodin ja erilaisten sisustusjuttujen esittelyt  Koko kodin esittely saa vielä hetken odottaa muutamia hankintoja, mutta ennen sitä näytän muutaman jutun, jotka ovat ansainneet oman postauksen. Ja yksi niistä on meidän olohuoneeseen hetki sitten saapunut VM Carpetin upea Hattara-matto vaaleanharmaassa sävyssä ja 160x230cm koossa.

marimekko puffi

hattara matto

Muistan, kun lähetti toi pakettia ovelle ja mun olisi tehnyt mieli alkaa hyppimään siinä ovella – niin innoissani siitä olin! Samaan aikaan hieman jännitin, että miten se sopii ja millainen se nyt on luonnossa (olin nähnyt vain lukuisia kuvia siitä)… Mutta se oli ja on edelleen aivan täydellinen. Voisi jopa sanoa, että kuin tehty meidän olohuoneeseen! Vaikka joissain ”sisustussäännöissä” sanotaan, että ei saa yhdistää saman sävyistä sohvaa ja mattoa niin oon eri mieltä. Me rikottiin tätä sääntöä ja ei voitaisi olla tyytyväisempiä.

hattara matto vaaleanharmaa

vm carpet hattara matto

Kyseessä on suomalaisen VM Carpetin yksi suosituimmista matoista. Se on matalanukkainen ja tuntuu niin ylellisen pehmeältä jalkojen alla. Perheessä, jossa on koira sekä pieni lapsi niin maton täytyy olla sellainen joka kestää kulutusta – sitä normaalia arkea. Meillä oli täällä uudessa kodissa eräs toinen matto hetken aikaa, mutta se oli tosi huonolaatuinen eikä kestänyt yhtään käyttöä. Olin kuullut näistä VM Carpetin matoista niin paljon hyvää palautetta ja nyt näin hetken käytön jälkeen voin yhtyä jokaiseen lukemaani palautteeseen.

chihuahua pitkäkarvainen

vm carpet matot

Vaaleanharmaa Hattara on eläväpintainen ja jollain tapaa niin ylellinen, että mulle tulee ihan mieleen hotellien matot. Täydellistä pientä luksusta omaan kotiin!

Vielä pitäisi tehdä pari muutosta/hankintaa olohuoneeseen. Muun muassa ostaa joku kasvi tv-tasolle, piilottaa telkkarista roikkuvat johdot, lisätä sohvalle valkoisia tyynyjä. Niin ja meille on tulossa se uusi sohvapöytä tässä joskus lähiviikkoina. Eli näistä luettelemistani jutuista ja uusista verhoista (jotka varmaan bongasitte jo kuvista) lisää tulevissa sisustuspostauksissa.


14 Comments
 • Avatar
  Sini
  Posted at 11:21h, 06 helmikuu Vastaa

  Ihan supersöpö matto ja todellakin sellaisen hienostuneen näköinen! Tykkään kyllä kovasti ja sopii teidän olohuoneeseen kuin nenä päähän ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:00h, 06 helmikuu Vastaa

   Eikö olekin <3 Tästä ei matto enää paremmaksi voi muuttua! Ja oon sun kanssa samaa mieltä - sopii tänne niin hyvin :)

 • Avatar
  Taru
  Posted at 12:58h, 06 helmikuu Vastaa

  Ihana matto! <3 Ja toi Marimekon istuintyyny! En malta odottaa lisää sisustuspostauksia! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:00h, 06 helmikuu Vastaa

   Ihana kuulla Taru sun kans tykkäävän :) Tuo istuintyyny oli myös hyvä ostos! Kauan mietin, että ostaako vai ei ja onneksi lopulta päätin ostaa. Jes, niitä on tulossa pian lisää <3 xx

 • Avatar
  Satsu
  Posted at 15:41h, 06 helmikuu Vastaa

  Jääkö helposti karvat kiinni tuohon istuintyynyyn? :) tai pöly ym?

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:10h, 07 helmikuu Vastaa

   Ehkä ihan pikkusen saattaa jäädä joitain karvoja, mutta ei häiritsevästi :)

 • Avatar
  P
  Posted at 16:24h, 06 helmikuu Vastaa

  Onpa nätti matto ja näyttää juuri siltä, että sillä on kiva kävellä paljain jaloin. :) Sellainen tuli mieleen, että oletteko kokeilleet mattoa toisin päin niin että se tavallaan jää sohvan ”rajojen” sisäpuolelle ja lähemmäs sohvaa, osin vaikka sen alle? Nyt matto näyttää jotenkin irralliselta ja kokoaan pienemmältä.

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:25h, 07 helmikuu Vastaa

   Mukava kuulla sun pitävän siitä :) Ei olla kokeiltu, kun jotenkin koen sen hankalaksi siivoamisen kannalta jos matto on sohvan alla. Mutta täytyy katsoa, jos joskus kokeilisi. Nyt ollaan tyytyväisiä siihen, että se on näin :)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 16:56h, 06 helmikuu Vastaa

  Upee! Koko olkkari näyttää niin kauniilta 😍

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:52h, 07 helmikuu Vastaa

   Super paljon kiitoksia Suvi :) Tykätään kans niin paljon <3

 • Avatar
  Henna Seppälä
  Posted at 12:10h, 07 helmikuu Vastaa

  Teillä on kyllä mielettömän kaunis koti! <3 Ja tuo matto, ihan täydellinen. Itsekin oon ihastellut tuota samaista mattoa jo jonkin aikaa, ehkä joskus tulevaisuudessa se löytää tiensä meidänkin kotiin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:19h, 07 helmikuu Vastaa

   Kiitos tuhannesti Henna <3 Niin ihana kuulla sun tykkäävän! Me ollaan kans niin tyytyväisiä lopputulokseen. Ja voin kyllä lämpimästi suositella mattoa - pehmeä ja laadukas :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 16:13h, 07 helmikuu Vastaa

  Ihana tuo Nemo :) Meillä pitäisi just uusia käytävä/eteis-matto. Vaikea löytää metrin leveää ja 3 metriä pitkää mattoa eikä mitään semmosta ohutta vaan juuri leveämpää.

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:26h, 07 helmikuu Vastaa

   Nemo kyllä viihtyy niin hyvin aina kameran edessä :D <3 Voi ei! Varmaan mittatilauksena täytyy ostaa, jos tuntuu hankalalta löytää. Se on aina niin inhottavaa, kun ei löydä sitä mitä etsii :/

Post A Comment