VM Carpetin Hattara-matto

Kaupallinen yhteistyö: VM Carpet

IDKUVA

Oli kiva huomata, että kysellessäni postaustoiveita teiltä niin moni mainitsi uuden kodin ja erilaisten sisustusjuttujen esittelyt  Koko kodin esittely saa vielä hetken odottaa muutamia hankintoja, mutta ennen sitä näytän muutaman jutun, jotka ovat ansainneet oman postauksen. Ja yksi niistä on meidän olohuoneeseen hetki sitten saapunut VM Carpetin upea Hattara-matto vaaleanharmaassa sävyssä ja 160x230cm koossa.

marimekko puffi

hattara matto

Muistan, kun lähetti toi pakettia ovelle ja mun olisi tehnyt mieli alkaa hyppimään siinä ovella – niin innoissani siitä olin! Samaan aikaan hieman jännitin, että miten se sopii ja millainen se nyt on luonnossa (olin nähnyt vain lukuisia kuvia siitä)… Mutta se oli ja on edelleen aivan täydellinen. Voisi jopa sanoa, että kuin tehty meidän olohuoneeseen! Vaikka joissain ”sisustussäännöissä” sanotaan, että ei saa yhdistää saman sävyistä sohvaa ja mattoa niin oon eri mieltä. Me rikottiin tätä sääntöä ja ei voitaisi olla tyytyväisempiä.

hattara matto vaaleanharmaa

vm carpet hattara matto

Kyseessä on suomalaisen VM Carpetin yksi suosituimmista matoista. Se on matalanukkainen ja tuntuu niin ylellisen pehmeältä jalkojen alla. Perheessä, jossa on koira sekä pieni lapsi niin maton täytyy olla sellainen joka kestää kulutusta – sitä normaalia arkea. Meillä oli täällä uudessa kodissa eräs toinen matto hetken aikaa, mutta se oli tosi huonolaatuinen eikä kestänyt yhtään käyttöä. Olin kuullut näistä VM Carpetin matoista niin paljon hyvää palautetta ja nyt näin hetken käytön jälkeen voin yhtyä jokaiseen lukemaani palautteeseen.

chihuahua pitkäkarvainen

vm carpet matot

Vaaleanharmaa Hattara on eläväpintainen ja jollain tapaa niin ylellinen, että mulle tulee ihan mieleen hotellien matot. Täydellistä pientä luksusta omaan kotiin!

Vielä pitäisi tehdä pari muutosta/hankintaa olohuoneeseen. Muun muassa ostaa joku kasvi tv-tasolle, piilottaa telkkarista roikkuvat johdot, lisätä sohvalle valkoisia tyynyjä. Niin ja meille on tulossa se uusi sohvapöytä tässä joskus lähiviikkoina. Eli näistä luettelemistani jutuista ja uusista verhoista (jotka varmaan bongasitte jo kuvista) lisää tulevissa sisustuspostauksissa.


14 Responses to “VM Carpetin Hattara-matto”

 1. Avatar Sini sanoo:

  Ihan supersöpö matto ja todellakin sellaisen hienostuneen näköinen! Tykkään kyllä kovasti ja sopii teidän olohuoneeseen kuin nenä päähän ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Tästä ei matto enää paremmaksi voi muuttua! Ja oon sun kanssa samaa mieltä - sopii tänne niin hyvin :)

 2. Avatar Taru sanoo:

  Ihana matto! <3 Ja toi Marimekon istuintyyny! En malta odottaa lisää sisustuspostauksia! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla Taru sun kans tykkäävän :) Tuo istuintyyny oli myös hyvä ostos! Kauan mietin, että ostaako vai ei ja onneksi lopulta päätin ostaa. Jes, niitä on tulossa pian lisää <3 xx

 3. Avatar Satsu sanoo:

  Jääkö helposti karvat kiinni tuohon istuintyynyyn? :) tai pöly ym?

  • Saija Saija sanoo:

   Ehkä ihan pikkusen saattaa jäädä joitain karvoja, mutta ei häiritsevästi :)

 4. Avatar P sanoo:

  Onpa nätti matto ja näyttää juuri siltä, että sillä on kiva kävellä paljain jaloin. :) Sellainen tuli mieleen, että oletteko kokeilleet mattoa toisin päin niin että se tavallaan jää sohvan ”rajojen” sisäpuolelle ja lähemmäs sohvaa, osin vaikka sen alle? Nyt matto näyttää jotenkin irralliselta ja kokoaan pienemmältä.

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla sun pitävän siitä :) Ei olla kokeiltu, kun jotenkin koen sen hankalaksi siivoamisen kannalta jos matto on sohvan alla. Mutta täytyy katsoa, jos joskus kokeilisi. Nyt ollaan tyytyväisiä siihen, että se on näin :)

 5. Avatar Suvi sanoo:

  Upee! Koko olkkari näyttää niin kauniilta 😍

 6. Teillä on kyllä mielettömän kaunis koti! <3 Ja tuo matto, ihan täydellinen. Itsekin oon ihastellut tuota samaista mattoa jo jonkin aikaa, ehkä joskus tulevaisuudessa se löytää tiensä meidänkin kotiin!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Henna <3 Niin ihana kuulla sun tykkäävän! Me ollaan kans niin tyytyväisiä lopputulokseen. Ja voin kyllä lämpimästi suositella mattoa - pehmeä ja laadukas :)

 7. Avatar Katri sanoo:

  Ihana tuo Nemo :) Meillä pitäisi just uusia käytävä/eteis-matto. Vaikea löytää metrin leveää ja 3 metriä pitkää mattoa eikä mitään semmosta ohutta vaan juuri leveämpää.

  • Saija Saija sanoo:

   Nemo kyllä viihtyy niin hyvin aina kameran edessä :D <3 Voi ei! Varmaan mittatilauksena täytyy ostaa, jos tuntuu hankalalta löytää. Se on aina niin inhottavaa, kun ei löydä sitä mitä etsii :/

Kommentoi