Vuoden ensimmäisen kuukauden suosikit

Helou Ja terveisiä sairastuvalta… Mulla alkoi jo viime viikon puolessa välissä pieni kurkkukipu ja yritin sitä parantaa. Samaten yritin koko viikonlopun parantaa itseäni, mutta tänään aamulla olo oli niin hirveä, että pakko se on luovuttaa ja levätä. Tällä kuulla on tiedossa paljon kivoja juttuja, joten täytyy nyt parantaa itsensä kunnolla terveeksi. Pidetään peukut pystyssä, että pian olisi jo parempi olo!

Ajattelin tänään tulla vaihtuneen kuun kunniaksi listaamaan asioita, jotka nousi erityisesti suosioon vuoden ensimmäisen kuun aikana. Mun kuukauden suosikeista löytyy aina asioita laidasta laitaan ja niin myös tälläkin kertaa – syötävää, vaatteita, kosmetiikkaa jne. Mennään siis asiaan:

proteiinipannukakut

Proteiinipannukakut

Jos halutaan vähän jotain luksusta viikonloppujen aamupalaan niin tehdään tosi usein protskupannareita. Tai no Tatu tekee, koska hän paistaa ne paremmin kuin mä :D Mun mielestä parhaat lisukkeet niihin on banaaniviipaleet ja Nutella. Näin hetki sitten Instagramissa ohjeen banaanipannukakkuun – se lähtee seuraavaksi testiin.

jumppa rulla

Jumpparulla

Ostettiin hetken mielijohteesta tarjouksesta tällainen jumpparulla ja täytyy sanoa, että yksi parhaimmista ostoksista pitkään aikaan! Tämä on niin hyvä avaamaan niskan jumeja, joita mulle tulee aina välillä esimerkiksi huonosta imetysasennosta. Tästä on myös iso apu kaikenlaisiin lihaskipuihin niin naisille kuin miehille.

IDKUVA

Huulivoide – Yves Saint Laurent (mainoslinkki)

Oon vinkannut tästä jo muun muassa mun yhdellä videolla, mutta haluan antaa sille vielä suosittelun tässä kuukauden suosikit-koosteessa. Tämä huulivoide imeytyy super nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti! Ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä voidetta vaan kosteus säilyy huulilla. Iso plussa myös siitä, että tästä ei tuu sellaista kiiltoa vaan voide on mattamaista.

aimn urheiluvaatteet

Urheilupusero* – Aimn/House of Brandon (mainoslinkki)

Kuten eräässä postauksessa mainitsin niin oon totaalisesti ihastunut Aimn-merkin urheiluvaatteisiin. Tämä yläpuolella näkyvä pitkähihainen pusero on ihanan joustavaa ja pehmeää materiaalia. Täydellinen lenkkeilypäiville takin alle ja sitten keväällä juoksulenkeille.

barebells patukat

Proteiinipatukat – Barebells

Jos pitäisi sanoa yksi suurin heikkos niin se olisi nämä Barebellsin patukat. Oikeasti. Voisin elää näillä, haha. Erityisesti tämä White Chocolate Almond-maku on mun ylivoimainen suosikki  Onneksi nämä ovat kuitenkin parempi vaihtoehto kuin pussillinen karkkia. Ainoa miinus on hieman arvokas hinta… Eli onneksi hinta edes vähän hidastaa mua ostamasta näitä joka päivä.

foreo ihonhoitolaite

Kasvojen puhdistuslaite – Foreo

Sain Tatulta joululahjaksi tämän Foreon Luna 2-kasvojen puhdistuslaitteen ja oon nyt jouluaatosta saakka sitä käyttänyt lähes joka ilta. Jos pitäisi arvioida tätä noin reilun kuukauden käytön jälkeen niin antaisin 7/10 pistettä. Tykkään siitä, miten puhtaaksi tämä jättää ihon! Varsinkin nyt talvella, kun iho on kuiva niin haluan sen puhdistuvan niin hyvin kuin mahdollista, että kosteusvoiteet pääsee ”syvälle” vaikuttamaan. Odotan innolla, millaisia tuloksia tulee pidemmällä käytöllä!


12 Responses to “Vuoden ensimmäisen kuukauden suosikit”

 1. Avatar Iina / MouMou sanoo:

  FOREO on ihana! Sain ensin blogin kautta sen naamiolaitteen (UFO mini), minkä jälkeen ostin tuosta sun kasvopesuharjasta pienemmän version. Nyt mietin sen silmänympäryslaitteen ostamista, koukussa ollaan! :D <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi se naamiolaite houkuttelisi myös <3 Tykkään niin kaikista naamioista! Ja kieltämättä ei se silmänympäryslaitekaan huono olisi, haha. On nämä kyllä aika koukuttavia laitteita :D

 2. Avatar Nea sanoo:

  Mulla kans alkoi viime viikolla flunssa pienellä kurkkukivulla…Tänään sitten paheni flunssa todella ja pitänyt kans pitää vaa lepopäivää tänään :/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :( Kurkkukipu on niin inhottavaa! Ja aamut pahimpia. Toivotaan, että kummatkin parantuu nopeasti. Paranemisia sinne <3

 3. Avatar Taru sanoo:

  Ostin tuon YSL:n huulivoiteen sun innoittamana ja se on ollut kyllä hintansa arvoinen! Ihan mahtava tuote, kiitos hyvästä suosituksesta! <3 Mun kuukauden suosikeista löytyy myös tuo Foreon Luna 2, se on kyllä ihana osa iltarutiinia ja tekee ihosta niin pehmeän! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö!! Ihana kuulla, että musta oli apua <3 Se on kyllä niin hintansa arvoinen. Mukava kuulla, että sä kans pidät Foreosta - se tuo kyllä luksusta ihonhoitoon :)

 4. Avatar Sara sanoo:

  Heippa, mistä tuo käsisaippuapumppu on viimeisessä kuvassa? :)

 5. Avatar Sara sanoo:

  Kivoja suosikkeja :) Muistatko mistä toi ekan kuvan talouspaperiteline on? Kivan simppeli!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Sara :) Joo se on ostettu Clas Ohlsonilta. Mäki tykkään, niin simppeli ja kivan värinen :p

 6. Avatar Julia sanoo:

  I like you pillow!☺

Kommentoi