Valentine’s Day gift tip

Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa

daniel wellington alekoodi

Juhlapäivien toinen suosikkini lähestyy, nimittäin heti joulun jälkeen listalla oleva ihana ystävänpäivä. Sopivasti nämä kaksi juhlaa on vielä näin peräkkäin! Ystävänpäivä on mitä parhain päivä viettää aikaa hyvän ystävän tai rakkaan kanssa. Annettu aika on jo itsessään ihana lahja, mutta silloin voi myös muistaa läheistä pienellä lahjalla. Mä sain muutama päivä sitten postissa Daniel Wellingtonin suloisen lahjasetin, joka sopii tähän juhlaan täydellisesti.

ystävänpäivälahja

daniel wellington

Kaunis viininpunainen lahjarasia pitää sisällään rannekellon, rannekorun, sydäncharmin sekä IU-kortin, johon voi kirjoittaa henkilökohtaisen viestin lahjan saajalle. Mun lahjasettistä löytyy kello konjakinruskealla nahkarannekkeella, kultainen hieman paksumpi rannekoru ja kultainen charmi. Tämä pieni sydän on tarkoitettu nahkaisen rannekkeen koristeeksi ja siihen on kaiverrettu love-sana.

Kuten moni on varmasti huomannut niin mun asukuvissa vilahtaa aina tasaisin väliajoin DW:n erilaisia kelloja. Oon omistanut näitä jo monia vuosia ja edelleen ensimmäiset ovat hyvässä kunnossa. Tykkään yhdistellä näitä kaikenlaisiin asuihin niin arkena kuin juhlissa. Yleensä juhliin oon laittanut juuri kello + rannekoru kombon.

IDKUVA

daniel wellington kello

Näitä lahjasettejä on valikoimassa kahdeksan erilaista ja niissä on niin eri kokoisia kellotauluja, erilaisia rannekkeita, kultaisia kuin hopeisia yksityiskohtia – jokaiselle löytyy varmasti mieluinen versio. Nämä lahjasetit ovat nyt -10 % alessa ja koodilla ”SAIJIS” saatte vielä -15 % lisää alennusta!! Tämä alekoodi koskee ihan kaikkia Daniel Wellingtonin sivuilla olevia tuotteita. Ja heillä on maailman laajuisesti myös ilmaiset postikulut. Koodi on voimassa 17.02 asti.

Tykkäättekö te käyttää enemmän kelloja, joissa on metallinen vai nahkainen ranneke?

No Comments
 • Emma
  Posted at 14:22h, 01 helmikuun Vastaa

  Missä paikoissa olit työharjoitteluissa kun kävit merkonomi koulua? 🙂 Itse oon YO merkonomilla ja pohdin tässä minne menis keväällä asiakaspalvelun toppiin, kun moni eri paikka vaikuttaa kiinnostavalta.

  • Saija
   Posted at 06:39h, 02 helmikuun Vastaa

   Mä oon ollut kahdessa eri kaupassa ja matkatoimistossa 🙂 Jos haluat johonkin kauppaan niin kannattaa valita sellainen paikka, jossa oikeasti pääsee tilailemaan tuotteita, saa somistaa sekä tietysti olla kassalla. Mutta kuulin silloin, että jotkut olivat vain saaneet olla kassalla ja kaikki muu oppi jäi välistä. Matkatoimistossa sain palvella asiakkaita, lähettää kirjallisia tarjouksia sähköpostitse jne. Mahdollisia hyviä paikkoja on kyllä paljon, toivottavasti löytyy mieluinen! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 08:39h, 02 helmikuun Vastaa

  Mistä nuo lakanat on? 😊

  • Saija
   Posted at 09:55h, 02 helmikuun Vastaa

   Ne on H&M Homesta :)!

Post A Comment