Ulkoilusta aidosti nauttiminen

IDKUVA

Yksi asioista, jotka on lapsen saamisen jälkeen muuttunut on ulkoilusta nauttiminen. Joo kävin ennen paljon juoksulenkeillä, mutta nyt oon aidosti alkanut nauttimaan niin ilmasta, mahdollisesta seurasta, maisemista ja siitä liikkumisesta. Me ulkoillaan Danielin kanssa päivittäin vaunulenkeillä ja eilen mentiin myös muskariin vaunuttelemalla. Viikonloppuisin käydään koko perhe ulkoilemassa yhdessä ja tietysti päivittäin tulee myös Nemon kanssa lenkkeiltyä.

revolution race housut

revolution race

Juoksulenkeillä en ole vielä synnytyksen jälkeen käynyt. Jälkitarkastuksessa lääkäri sanoi, että vähintään puoli vuotta olisi hyvä muistaa olla toipilas. Ja tätä oon pyrkinyt noudattamaan parhaani mukaan eri tilanteissa. Välillä tietysti oon saattanut Nemon kanssa ulkona juosta pienen pienen pätkän, mutta hyvin varovasti. Kovasti tekisi mieli lähteä jo kunnon juoksulenkille, mutta eniten mietityttää että osaanko enää juosta 😀 Haha, nojoo eiköhän se taito ole tallella. Täytyy toivoa, että myös intohimo sitä kohtaan on tallella, koska olisi kiva aloittaa keväällä taas kunnon lenkit.

revolutionrace vaatteet

musta ulkoilutakki

Ollaan lähdössä isommalla porukalla pääsiäisen aikoihin Ukkohallaan. Siellä tulee varmasti ulkoiltua eri tavalla ja jollain tapaa mua kiinnostaisi kokeilla hiihtämistä. En siis edes omista suksia ja edellinen hiihtokerta taitaa olla yläasteen ajoilta… Mutta se voisi olla kivaa pitkästä aikaa! Vähän vaihtelua laskettelulle. Saa nähdä täytyykö tässä lähteä vielä suksiostoksille vai tyydynkö kaikkiin muihin ulkoilumahdollisuuksiin.

Tämän päivän ulkoilut on ulkoiltu ja nyt makaan sängyssä peiton alla. Nemo on vielä mun jalkojen päällä lämmittämässä lisää  Tänään on ollut niin kiireinen päivä, että yöunet tuntuu juuri nyt lottovoitolta. 

Kuvituksena erään ig-kamppiksen kuvia, joita ei ollut alunperin tarkoitus jakaa edes blogiin mutta nämä sattui sopimaan mun tämän hetkisiin ajatuksiin. Joten miksi ei! Tämä postaus ei siis ole yhteistyö.

Ennen kuin tämä menee liian sekavaksi niin toivottelen teille hyvää yötä ja palaillaan taas huomenna, xx.


No Comments
 • Emma
  Posted at 06:59h, 31 tammikuun Vastaa

  Mä ostin just sukset (olin itsekin hiihtänyt viimeksi yläasteella) ja oli kyllä rankkaa, mutta hauskaa! Kunnon liikuntaa! Ajattelen, että haluan käydä oman lapsen kanssa hiihtämässä, niin on hyvä omistaa sukset 🙂 Pari vuotta pitää vielä kyllä odotella, että meidän poju on hiihtoiässä 😀

  • Saija
   Posted at 10:49h, 31 tammikuun Vastaa

   Voi vitsit, nyt sait mut innostumaan lisää 😀 Se on kyllä varmasti rankkaa, kun edellisestä kerrasta on kauan mutta ihana kuulla että oli myös hauskaa! Oi mutta äkkiä se aika menee ja ennen sitä nauttii yksin hiihtämisestä <3 Meilläkin toki menisi vielä monen monta vuotta ennen kuin saisin poitsusta hiihtokaverin 😀

 • Ansku
  Posted at 10:55h, 02 helmikuun Vastaa

  Hei, tuli mieleen tosta hiihtämisestä, että jos et halua vielä ostaa suksia niin uskoisin että niitä saa sieltä myös vuokrattua:) Ja se hyvä puoli ois vuokratuissa että ne varmaan sais kelin mukaan valmiiksi voideltuna. Toki sitten jos enemmän haluaa hiihtää niin omat on hyvät sillon.

  • Saija
   Posted at 10:54h, 03 helmikuun Vastaa

   Hei tuo on hyvä idea 🙂 Täytyy ottaa selvää, että mistä sieltä voisi saada vuokrattua. Tänä talvena tuskin tulee olemaan niin kovaa käyttöä, että olisi järkeä ostaa omat. Katsoo sitten ensi talvena tilannetta uudelleen 🙂

Post A Comment