Lelukokoelman uusia aarteita

Kaupallinen yhteistyö Verkkokauppa.comin kanssa

lasten lelut

lasten leikkimatto

Lapsen kasvaessa ei lähde vaihtoon vain pienet vaatteet vaan lapset tarvitsee kasvaessaan myös erilaisia leluja. Daniel täyttää muutaman päivän päästä puoli vuotta ja nyt ollaan siinä iässä, että pehmolelut, pehmokirjat ja helistimet eivät ole enää niitä kiinnostavampia vaihtoehtoja. Nykyään hän haluaa tarttua niihin leluihin, joista kuuluu kivoja ääniä, musiikkia tai joissa vilkkuu erilaisia valoja :D Parhaat lelut on ehdottomasti sellaisia, joiden parissa lapsi viihtyy mutta tietysti on myös plussaa, jos ne kehittää hänen taitojaan.

Jo raskausvaiheessa tein sen huomion, että helpointa on kun lapsen hankinnat pystyy tehdä samasta paikasta kerralla. Tämä on taas korostunut nyt uusia leluja hankkiessa! Tehtiin viime viikolla tilaus Verkkokauppa.comiin, josta löytyy satoja erilaisia leluja eri ikäisille lapsille. Suoraan sanottuna yllätyin, miten laaja valikoima heillä onkaan. Oli kätevää, kun pystyi etsimään leluja kategorioiden mukaan ja nopeasti selaamalla pääsi lukemaan jokaisen lelun esittelyn, ikäsuositukset ja hinnan. Tämä teki hommasta myös paljon nopeampaa kuin se, että lähtisin kauppoihin kiertelemään, etsimään leluja ja vielä lukemaan jokaisesta lelupakkauksesta erikseen itseä kiinnostavat tiedot. Iso pelastus tällaisessa kiireisessä elämäntyylissä on juurkin lähimpään pakettiautomaattiin saapuvat lelupaketit. Mitä me sitten ollaan löydetty Verkkokauppa.comista?

palikka lelu lapselle

Ensimmäisenä värikäs palikkaämpäri, jossa on siis ämpäri ja sen päällä on palikoiden kuvioisia reikiä. Lapsen tehtävänä on osata pudottaa palikat oikean kokoisesta reiästä. Ämpärissä on kiinni kahva, joten lapsi pystyy myös kuljettaa sitä! Mä halusin ehdottomasti Danielille tällaisen, koska mulla on lapsuudessa ollut samantyyppinen ämpäri ja se oli yksi lempileluista. Mikään ei ollut hauskempaa, kun saada äkkiä kaikki palikat oikeista koloista tiputettua :D

vauvanlelut

verkkokauppa.com

Toinen lelu on nimeltään puputorni. Tässä on myös vähän haastetta eli siinä on torni, johon saa kasattua neljä rengasta sekä päälle vielä pupun pää ”hatuksi”.  Lelun kuvauksessa lukeekin, että hauska aktiivilelu lapselle. Daniel on myös aika kova pupufani ja hän sai itse asiassa mun kaverilta samaa sarjaa olevan unilelun ristiäislahjaksi, joten tämä on iso hitti!

lasten piano
Kuten sanoin niin meillä tykätään leluista, joissa on värejä, musiikkia, ääniä ja valoja. Tätä kaikkea löytyy muun muassa leikkipianosta! Siinä on kahdeksan erilaista pianonuottia ja siitä voi soittaa klassista musiikkia sekä valmiiksi tallennettua melodiaa. Valoefekteillä varustettuna! Pakko mainita, että plussa äänenvoimakkuuden säätämisestä. Nimittäin jotkut lelut huutaa tosi kovaa eikä niitä saa millään säädettyä hiljemmalle. Oon katsellut tätä jo aikaisemmin muutamissakin kaupoissa ja huomasin, että tämä oli reippaasti edullisempi Verkkokauppa.comissa kuin muualla.

purulelu

Poitsulla puhkeaa varmaan ihan lähiaikoina ensimmäinen hammas, sen verran kovaa suusta kutittaa koko ajan. Meillä on tämä kuuluisa ranskalainen Sophie la Girafe jo bambina isommassa koossa ja se on Danielin suosikki Mutta oon huomannut, että toiselle purulelulle on myös tarvetta, koska toinen on niin kovassa käytössä ja usein myös hukassa, kun sitä tarvitsisi. Näitä saa suloisessa lahjapakkauksessa, joten tässä on täydellinen lahjaidea vaikka ristiäisiin!

plasto mopo

musta plasto mopo

Plasto-mopo on kunnon klassikko! Juuri oli puhetta Tatun kanssa, että meillä molemmilla on ollut tällainen :D Mulla oli muistaakseni punainen ja sillä mentiin lujaa, haha. Meillä ei tälle ole tarvetta vielä ihan tällä sekunilla, mutta on ainakin valmiina odottamassa. Tätä kutsutaankin lapsen ensimmäiseksi menopeliksi. Mukana tuli myös tarrasetti, joten Daniel pääsee halutessaan tuunaamaan sitä.

lasten tamburiini

IDKUVA

Ja viimeisenä lasten tamburiini, joka on vähän niin kuin helistin mutta selkeästi kiinnostavampi, jos meidän pojalta kysytään. Myös eri väriset rinkulat tekee siitä mielenkiintoisemman. Tamburiinin keskellä on peili, joten tutkittavaa riittää niin rinkuloissa kuin itsensä katselemisessa. Nemolla sattui olla juuri kuvan räpsäyksen aikaan korvat takana ja mua niin nauratti :D Ihan kuin hän ajattelisi, että noniin eikö nämä äänelliset leikit voisi jo loppua, haha.

Verkkokauppa.comista löytyy tosiaan kaikki lelut vauvasta vanhemmaksi saakka. Puruleluista, legoihin ja erilaisiin menopeleihin! Jos teillä on etsinnässä nyt tai tulevaisuudessa leluja niin kannattaa kurkata Verkkokauppa.comin valikoima. Moni lelu on siellä edullisempi kuin muualla eikä toimituksessakaan kestänyt meillä kuin kaksi arkipäivää. Me myös tilattiin kolarin jälkeen uusi kaukalo ja isofix-telakka sieltä, kun tarvittiin ne nopeasti käyttöön.

Tuleeko teidän ostettua leluja verkosta? Entä vertailetteko te mahdollisesti lelujen hintoja etukäteen?

10 Comments
 • Avatar
  Ellunen
  Posted at 23:27h, 29 tammikuun Vastaa

  Varsinkin ennen joulua vertailin lelujen ja pelien hintoja netissä ja sen mukaan tilasin mistä edukkaimmin sai. Juurikin Verkkokaupasta tuli tilattua useampi. Toi Plaston mopo on muuten ollut meillä ihan hitti. Kuten oli omassakin lapsuudessa, mulla oli mintun värisenä :D Nyt se jäi mummilamopoksi ja ostettiin kotiin uusi sinisenä. Hei mistä toi Adidaksen paita on, onpa täydellinen väri!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:37h, 30 tammikuun Vastaa

   Hei tuo on tosi hyvä taktiikka – katsoa etukäteen hinnat ja tilata sieltä, mistä edullisemmin saa :) Varsinkin joulun aikaan, kun ostettavaa on enemmän niin saattaa tehdä ison säästön. Verkkokaupassa on kyllä edulliset hinnat, tuun varmasti jatkossakin tilaamaan sieltä. Ihana kuulla, että teillä on Plaston mopo ollut kova hitti! Mä uskon, että meillä myös. Oi sininen olisi myös kiva väri. Ja Adidaksen paita on Junkyardilta, en ole varma saako enää. Mutta kannattaa kurkata :)

 • Avatar
  Joanna
  Posted at 11:51h, 30 tammikuun Vastaa

  onko tuo sun addun paita mistä ostettu? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:06h, 31 tammikuun Vastaa

   Se on Junkyardilta! En ole ihan varma, että saako tätä enää sieltä mutta kannattaa kurkata :)

 • Avatar
  Nora
  Posted at 16:10h, 30 tammikuun Vastaa

  Mistä tuo matto on?

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:06h, 31 tammikuun Vastaa

   Se on H&M:n Home-puolelta :)!

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:20h, 30 tammikuun Vastaa

  Mulla oli muistaakseni sininen Plaston mopo ja Evellä taasen on punainen :D Tuo on kyllä klassikko, samoin kuin Plaston taaperokärrykin.

  Mä olin jouluna niin laiska, että ostin kaikki Even lelut suosiolla Prismasta samalla reissulla, kun hankittiin kaikki muutkin jouluhankinnat. Yleensä jaksan vertailla hintoja asioissa tarkastikin, mutta nyt en vain jaksanut.

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:38h, 31 tammikuun Vastaa

   Ihana :D Joo ollaan katsottu myös taaperokärryjä. Niitä on niin monenlaisia, ettei tiedä minkä ottaisi. Brion oma on myös aika klassikko, mutta saa nähdä päädytäänkö Plastoon. Joo ei sitä tietysti aina jaksa, mutta jos jaksaa niin yleensä se kannattaa :)

 • Avatar
  Mss
  Posted at 21:38h, 30 tammikuun Vastaa

  Tuo purulelu on ihan ykkönen. Meidän esikoisen suosikki ja pienemmälläkin on omansa odottamassa hampaiden tuloa. Se on malliltaan hyvä, pysyy tukevasti kädessä ja saa helposti suuhun.

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:13h, 31 tammikuun Vastaa

   Ihana kuulla, että teillä on tykätty siitä :) Meilläkin se on päässyt nyt käyttöön ja näyttää olevan mieluisa! Tuo on just hyvä, kun siitä saa kätevästi kiinni. Niin helppo pikkusormien tarttua siihen :)

Post A Comment