Aurinkoisen talvipäivän lookki

LV logomania

Louis vuitton huivi

Vihdoin kotona, olohousut jalassa ja iso Pepsi Max-lasi vieressä  Tämä on ensimmäinen kerta, kun kunnolla istun alas koko viikonlopun aikana. Pikkuvauvan äitinä kiirettä riittää aina, mutta meillä on ollut myös vauhdikas viikonloppu! Nimittäin ohjelmaa on riittänyt paljon jokaiselle päivälle. Ensin perjantaina lähdettiin Danielin kanssa kahdestaan käymään mummulassa, siitä treffaamaan ihanaa vanhaa työkaveria ja hänen tyttöään. Lauantaina saatiin jo aamusta mun äiti vierailulle ja tiedossa oli shoppailupäivä.  Ostoslistalla oli muun muassa uusi puhelin äidille. Tänään taas ollaan kuvailtu ja iltapäivä vietettiin Tatun kummipojan synttäreillä. Siitä vielä käymään toisessa mummolassa ja nyt kotona. Paljon kivaa tekemistä, mutta nyt on pieni rentoutuminen sallittu.

IDKUVA

nahkahanskat vila

vaaleanpunainen takki

Tässä uusimpia asukuvia pakkasen keskeltä. Okei ei näiden kohdalla nyt mitään älytöntä pakkasta ollut, mutta talvi kuitenkin. Haha! Kuvissa näkyy yksi lempitakeistani monen vuoden takaa yhdistettynä klassisimpiin juttuihin, kuten luottohousuihin (jos pitäisi päättää yhdet housut, joita käytän loppuelämäni niin ne olisi nahkahousut), pehmeään LV:n huiviin, suloisiin hanskoihin ja mukaviin kenkiin. Pakko muuten sanoa, että kauhistuin kun näin kuvan kengistä. Mulla nimittäin on oikeasti sukat jalassa eikä mun nilkat ollut noin paljaana. Mun asento on vaan näköjään nostanut housut vähän ylös 😀

adidas kengät

louis vuitton huivi

Jacket – SheIn (old) | Shirt* – HERE | Pants – HERE (on sale!) | Shoes* – HERE | Scarf – Louis Vuitton | Gloves – Vila | Sunnies – H&M (*gifts/adlinks)

Nyt vielä hetki sarjoja ja sitten nukkumaan – ihanaa loppuiltaa teille, jotka luette tämän vielä tänään ja kivaa alkanutta maanantaita teille, jotka luette tämän aamulla!


No Comments
 • Siiri Kiviharju
  Posted at 23:09h, 27 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana asu. Tykkään vaaleanpunaisen takin ja ruskean huivin yhdistelmästä. Mä oon jäänyt ihan koukkuun paksupohjaisiin lenkkareihin ja oon kulkenut ne jalassa pitkin talvea. Ainoa vaan, että nyt kun on näin kylmä niin on ollut pakko vetää kunnon talvikengät jalkaan, jottei nilkat jäädy. 😀

  https://www.siirikiviharju.com

  • Saija
   Posted at 10:43h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon 🙂 Mä tykkään kans! Tuo yhdistelmä toimii niin hyvin. Hei sama täällä 😀 Lenkkarit on aina ihan parhaat kengät – oli vuodenaika mikä tahansa. Paitsi nyt tosiaan on niin kylmä, että tekee mieli käyttää enemmän uggeja 😀

 • Tiina/Fit Fat Mama
  Posted at 23:28h, 27 tammikuun Vastaa

  Oi vitsi tuo vaaleanpunainen takki on kaunis :). Itellä taas vaihteeksi musta talvitakki, ehkä ensi vuonna repäisisi ja hankkisi välillä jonkun muun haha 😀

  • Saija
   Posted at 07:23h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon Tiina 🙂 Se on kyllä niin ihana väri ja sopii monen muun värin kanssa hyvin yhteen. Haha, ehkä sitten ensi vuonna repäiset ja hankit kans vaaleanpunaisen takin 😉

 • Cami
  Posted at 08:43h, 28 tammikuun Vastaa

  Siis aivan ihana toi vaaleanpunainen takki <3 Ei liene yllätys, että tykkään hulluna tästä asusta xD Mullekin on tulossa uusi (vaaleanpunainen) pörrötakki ja vitsi, että ootan et se tulis 🙂

  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  • Saija
   Posted at 10:43h, 28 tammikuun Vastaa

   Ei tullut yllätyksenä 😉 Mutta ihana kuulla, että pidät! Ja oi, vaaleanpunainen pörrötakki kuulostaakin jo niin hyvältä. Jään odottelemaan sun kuvia siitä. Kiitos ja samoin sinne :)<3

 • Sofia
  Posted at 09:46h, 28 tammikuun Vastaa

  Niin nätti lookki :)! toi takki on ihanan värinen <3 ja mageet noi hansikkaat 8)

  • Saija
   Posted at 10:41h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Sofia <3 Ihana kuulla sun pitävän tästä! Eikö olekin, tuo karva tekee noista niin kivannäköiset 🙂

 • Kia
  Posted at 09:54h, 28 tammikuun Vastaa

  Tää asu ei jotenkin iske muhun yhtään, olisin itse kietaissut huivin kaulan ympäri, nyt näyttää jotenki ”keskeneräiseltä”, noi hanskojen karvat ”katkaisee” ton käden oudosti ja noi housujen lahkeet on hassusti löysät, ne ei oo pillimalliset eikä selkeesti suorat 😖 + ehkä vähän liikaa eri materiaaleja kun on karvaa ja lv kuosia ja nahkaa ja kiiltonahkaa

  • Saija
   Posted at 10:46h, 28 tammikuun Vastaa

   Harmi kuulla, että sä et pidä tästä asusta :s Mä taas tykkään tosi paljon! Esimerkiksi nuo hanskat on mun silmään just täydelliset tuon karvan takia. Se tekee yksinkertaisista hanskoista vähän erikoisemmat ja tuo asuihin kivaa extraa. Ja mun mielestä näyttää just hyvältä, että niin hanskat kuin housut on nahkaa. Mutta nämä on niin makuasioita 🙂

 • More or Less Katri
  Posted at 12:07h, 28 tammikuun Vastaa

  Ihana asu, mutta sulla ei ole sukkia! En ymmärrä tätä muotia. kääk, näyttää niin kylmältä!

  • Saija
   Posted at 08:12h, 29 tammikuun Vastaa

   Kiitos 🙂 Itse asiassa mulla on sukat! Mä kirjoitin siitä tuohon tekstiinkin 🙂

 • Jasmin
  Posted at 10:43h, 29 tammikuun Vastaa

  Voi vitsit onpas kiva asu, jotenkin syötävän herkullinen 😀 Semmosen nootin annan että kun kerrot mistä asun vaatteet on ostettu niin olisi selkeämpää jos vaatteet perässä lukee kauppa suoraan, eikä linkki kyseiseen verkkokauppaan. Näkisi suoraan mistä vaate on ettei tarvi erikseen klikata nettikauppaan 🙂
  Kivaa Loppu viikkoa! 🙂

 • Alkutalvesta päälle puettuja - Saijis
  Posted at 10:09h, 02 helmikuun Vastaa

  […] 6. Hempeää vaaleanpunaista (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment