IN & OUT // Minttua, outoja bootseja & KonMaria…

Moii! Ja terveisiä täältä nukkuvan pienokaisen vierestä  Normaalisti Daniel nukkuu ulkona päikkärit, mutta hän nyt sattui nukahtamaan mun viereen sängylle, joten en malttanut siirtää häntä. Toki ulkona on niin kylmä, että pukemisvaiheessa hän olisi viimeistään herännyt eli parempi näin. Innostuin tämän tuhinan keskellä listaamaan tämän hetken IN ja OUT-jutut. Tässä mukana on juttuja niin muodin, lifestylen kuin sisustuksen osalta. Eli aloitetaan!!

IDKUVA

Mintun värinen neule

Jos viime keväänä hitti oli laventelin värinen neule niin tänä vuonna tulee minttu. Voi kuinka suloiselta kyseinen väri näyttääkään! Mä oon suuri neuleiden fani, joten en pistäisi pahitteeksi jos mun vaatekaappiin eksyisi tällainen ;-) Minttu näyttäisi niin hyvältä yhdistettynä mustaan väriin! Kuva 1 & 2.

konmari netflix

KonMari-sarja Netflixissä

Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastaa järjestellä kaappeja, asetella eri purkunoita ja karsia tavaraa heti, jos koen ettei jollekin ole käyttöä tai se ei Marie Kondon tapaan ”pirskahtele”. Sen vuoksi oonkin ollut ihan innoissani tästä uudesta sarjasta, jossa pääsee kurkistamaan muiden järjestelyä. Enkä ole ainoa, ainakin Facebookin KonMari-ryhmä on herännyt uudella tavalla henkiin sarjan ilmestymisen jälkeen. Taitaa moni muukin tykätä seurata muiden järjestelyä :D Kuva 1 & 2.

kirjainkoru

Kirjainkoru

Muistatteko, kun vuosia sitten oli trendinä nimikorut? Kultaiset ja hopeat. Nyt tilalle on tullut kirjainkorut. Eikö olekin kauniita? Mulla on avaimenperänä S-kirjain, mutta voisin hyvin kuvitella pitäväni myös tällaista korua. Tai miksei vaikka D-kirjainta, koska olisi myös suloinen idea pitää korua, joka liittyy omaan lapseen. Kuva 1 & 2.

karvalaukku

Pörrökassi

Oon törmännyt näihin pörröisiin kasseihin jo ennen joulua muutamissa ulkomaalaisissa blogeissa ja jostain syystä nämä ei iske. Vaikka jotkut pörrölaukut on söpöjä niin nämä ei sopisi mun tyyliini. Ehkä johtuu siitä, että mä käytän jo tekoturkistakkeja ja pörröisiä kaulahuiveja. Uskon kuitenkin, että tätä on ainakin pehmeä kantaa :D Kuva 1 & 2.

ananasvalaisin

Ananas-valaisin

Yksi poiminta sisustuksesta, nimittäin ananas valaisimen muodossa. Jossain määrin tykkään vielä ananaksista, esimerkiksi kulhoissa tai vaikka kynttilöissä – toisin sanoen kaikissa pienissä jutuissa. Mutta jossain menee myös raja. Ehkä nämä ei iske sen takia, kun tämä on kuitenkin paljon näyttävänpi ja isompi verrattuna pieniin sisustustavaroihin. Kuva 1 & 2.

nauhalliset bootsit

Pehmeät bootsit

Rehellisesti sanottuna en tiedä, mitkä näiden oikea nimi on? Jos joku tietää niin saa kertoa! Mä oon mukavuudenhaluinen ja tykkään esimerkiksi tosi paljon uggeista, mutta joku näissä näyttää mulle punaista. Voin vaan kuvitella, miten lämpimät nämä on. Silti mun täytyy sanoa ei… Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä jutuista? Samaa vai kenties aivan eri mieltä?

22 Responses to “IN & OUT // Minttua, outoja bootseja & KonMaria…”

 1. Riina sanoo:

  Heeeiii noita karvakenkiä (sillä nimellä meillä päi niitä kutsuttii) oli kova hitti ku olin ala-asteella eli joskus 2000 luvun alus :D noi oli aivan yli lämpöset mutta paskat kävellä :”D taitaa vieläki löytyä kyseiset kengät porukoiden kaapeista ’:D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha karvakengät kuvastaa niitä oikein hyvin :D Voi ne on varmasti ollut tosi lämpöiset! Nyt kuule hakemaan ne käyttöön, ne on taas muotia. Tuntuu, että nykyään kaikki uudet trendit on nuoruudesta tuttu :-D

 2. Elina sanoo:

  Noi pehmeät bootsit on olleet kuukengät ainakin mun nuoruudessa! Mulla oli sellaiset, tietty, ja olihan ne ihanat, mutta enää en kyllä lämpene myöskään. :-D

 3. Helmi sanoo:

  Siis noi lämpimät kengät on juurikin kuukengät😅 mun elinaikana en oo kertaakaan livenä tollaisia nähnyt, mutta joulua ennen huomasin yhden suositun brittivloggaajan tuovan noita ”moon bootseja” muotiin taas.. (instagramissa on kuviakin, @lydiaemillen) Oli itse asiassa Suomessa matkalla ennen joulua ja käytti tuollaisia täällä😂

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä, hauska nimitys :D Hei mä oon itse asiassa nähnyt hänen vlogin Suomesta ja nyt, kun sanoit niin siinä tosiaan hänellä on tällaiset :D Ne on selkeästi nousemassa trendiksi, mutta mä uskallan väittää että tämä trendi jää multa välistä. Hänelle ne kyllä jollain tapaa sopi :)!

 4. Taru sanoo:

  Onkohan noi alimmat Moon Bootsit? :D Mä oon jotenkin aina inhonnut niitä, mutta näin ihan superihania asuja, joissa oli kenkinä valkoiset Moon Bootsit ja oon nyt vähän vaihtanut mielipidettä niistä :D En tiedä onko ne vielä niin kivat että pitäisi ostaa! :D
  Oon muista OUT-kategorian tuotteista samaa mieltä! Toi ananas on vähän too much ja pörrölaukku tosi epäkäytännöllinen sateella! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo näin moni sanoo :D Multa on mennyt koko nimitys tai no koko kenkätrendi nuoruudesta aivan ohi. Ihana kuulla, että sä oot vaihtamassa mielipidettä niistä! Mun mielestä on aina mielenkiintoista nähdä, miten ihmisillä on erilaiset mielipiteet. Saa nähdä muuttuuko mun mielipide, ikinä ei saa sanoa ei ikinä. Haha :D Hei joo mä en edes tajunnut miettiä tuota vesisadetta. Todellakin ihan liian epäkäytännöllinen sadepäiville :/

 5. Kia sanoo:

  Juu, nuo kengät ovat tosiaan moonbootsit. Muistan hyvin ne omilta ala-asteajoilta. Ovat näköjään tulleet taas muotiin. Bongasin joku kerta kirpparilta Marimekon vastaavat ja melkein harkitsin jopa ostamista kovana Marimekko-fanina, kunnes totesin, ettei edes nätti kuosi tee noista kengistä hienoja :D

  • Saija Saija sanoo:

   Vitsit teistä moni muistaa ne :D Saa nähdä, kuinka iso hitti näistä vielä tulee! Marimekon kankaat on kyllä aivan ihania ja yleensä ”pelastaa” monet jutut, mutta ei sitten ilmeisesti näitä. Haha :D

 6. Cami sanoo:

  Nuo pehmokengät taitaa tosiaan olla viralliselta nimeltään moonbootsit 😀 Ei kuulu munkaan suosikkeihin. Tuo ananas-valaisin vois kyllä sopia mun tyyliin joskaan sille ei kyllä olisi mitään paikkaa täällä. Pörrö myös sopii moniin eri juttuihin, mutta ei kasseihin.

  Tuo kirjainkoru olisi ihana ❤️ Jos löydät jonkun erityisen kauniin jostain niin vinkkaa 😍 Voisin tilata vaikka E-kirjaimellisin korun :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ilmeisesti :) Ananas-valaisin voisi olla kyllä sun tyyliä! Mä oon samaa mieltä, että pörrö toimii monessakin jutussa mutta ei valitettavasti tällaisessa laukussa. Hei mä vinkkaan, joku siro kaunis kirjainkoru olisi kyllä aivan ihana <3

 7. Sari sanoo:

  Pakko sanoa että ihanaa kun jaksat näin aktiivisesti vastailla kommentteihin! Yks syy minkä takia tulee aina palattua sun blogiin uudestaan ! :-) huomaa kyllä ettet pidä blogia vaan ilmaisten juttujen perässä kun osa bloggaajista tekee, suuret propsit siitä!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana palaute, kiitos tuhannesti <3 En todellakaan! Silloin, kun aloitin blogin niin ei ollut tietoakaan ilmaisesta tavarasta vaan hommaa tehtiin intohimosta. Se sama intohimo löytyy musta edelleen, teen tätä siksi kun tykkään tästä. Ja vuorovaikutus teidän kanssa täällä kommenttiboksissa on parasta :) xx

 8. Lotta sanoo:

  Haha kuulun näemmä vähemmistöön, kun oon sitä mieltä, että tollaset moonbootsit ois nyt talvella niin hienot JA KÄYTÄNNÖLLISET. :D Ihanaa ois vaan vetästä jalkaan, kun lähtee vaunulenkille vauvan kans! Haaveilen Inuikii -merkkisistä kengistä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei se on kiva, että sä pidät näistä :) Ja vaikka en nyt lämpeä niin eihän sitä koskaan tiedä, jos mielipide muuttuu. Niin on joskus käynyt aikaisemminkin :D Mä käytän usein uggeja, mutta nuo ajaa vähän saman asian. Jään odottelemaan, jos sulta tulisi joskus kuvia tällaisten kanssa :)

 9. Sini sanoo:

  Enpäs ookaan huomannu kuinka söpö väri toi minttu on, niin syötävän suloinen etenkin neuleena <3

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä kaunis väri juuri kuten sanoit, että erityisesti neuleen muodossa :) Niin suloinen <3

 10. Hemppe sanoo:

  Eiiih nuo moon bootsit muistuttaa mua liikaa lapsuusajoista että ei kyllä iske täälläkään! :D Just näin, kun joku niitä hehkutti IG:ssä, mutta ei vaan uppoo mulle. Mintunvihree neule ois kyllä ihana! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Ne on kyllä melko erikoiset! Ja uskon, että tämä on vain nopea ohi menevä trendi. Ensi talvena noita varmaan taas kauhistellaan :-D Eikö, ihan täydellinen <3

Kommentoi