Vyölle uusi mahdollisuus

mustat saappaat

karvatakki

Vaikka kuinka rakastankin erilaisia asusteita; laukkuja, kenkiä, koruja, kelloja… niin silti olemassa yksi, jota asukuvista ei ole juurikaan voinut bongata. Ja se on vyö! En tiedä oonko saanut jotkut traumat yläasteen ”tissivöistä” eli näistä vöistä, jotka laitettiin vyötärölle tissien alapuolelle. Niitä nimittäin tuli omistettua muutamakin erilainen ja sellainen löytyi yhdessä välissä käytöstä joka ikinen päivä, haha.

IDKUVA

tikatut saappaat

kultainen vyö

Viime vuonna ostin pitkästä aikaa uuden vyön ja se näkyi asukuvissa täällä. Mutta siltikään musta ei tullut vöiden käyttäjää (vaikka niille olisi joskus ihan oikeaa tarvetta pitämään housuja ylhäällä). Myin kyseisen vyön hetki sitten ystävälleni, joka oli etsinyt juuri tuollaista pidemmän aikaa. Ajattelin, että ei musta vain tule vöiden käyttäjää, kunnes bongasin Zaran alesta tällaisen kultasolkisen samettivyön. Kaikkien vöiden joukosta se vain kiinnitti mun huomion ja sattumalta siitä löytyi oikeaa kokoa. Lisäksi vyössä roikkui reilun viiden euron alelappu, mikä vahvisti päätöstä ostaa sen ja samalla antaa ylipäätään vöille uuden mahdollisuuden.

kultasolkinen vyö

beige karvatakki

Jacket* SheIn (old) | Sweater HERE | Jeans* HERE | Shoes Spartoo | Scarf HERE | Belt Zara | Bracelet Michael Kors | Sunnies H&M (*gifts/adlinks)

Haaveilin joskus kultaisesta Guccin vyöstä, mutta se jäi ostamatta juuri tämän ”en osaa käyttää vöitä-ajatuksen” takia. Nyt täytyy sanoa, että tämä kuvissa näkyvä yksilö on oikeasti aika kivannäköinen. Toimii kivasti näyttävänä yksityiskohtana pelkistetyssä asussa. Ja eipähän tarvinnut olla kertaakaan nostamassa farkkuja ylös, esimerkiksi tuolilta noustessa.


8 Responses to “Vyölle uusi mahdollisuus”

 1. Cami sanoo:

  Mulla oli myös tänään pitkästä aikaa vyö käytössä. Ne ei vaan oo jotenkin mun juttu, vaikka käteviähän ne on. Omani on todella yllättäen vaaleanpunainen helmikoristeltu vyö New Yorkerista ja ulkomuodoltaan se on niin mun tyyliä :) Ehkä yritän myös skarpata sen käytössä! Ihana tää sun asu ja vyö on kyllä kaunis 🎀

  • Saija Saija sanoo:

   Oi sun vyö kuulostaa ihanalta :) Ja voin vain kuvitella, miten se on sun tyyliä! Mä kans varmaan skarppaan tämän käyttöä entisestään. Ehkä sitä saa vöistä vielä vakioasusteita. Kiitos sulle paljon sanoistasi <3 xx

 2. Taru sanoo:

  Mä oon kans haaveillut Guccin vyöstä, mutta en ikinä käytä vyötä, joten Gucci tuntuu tosi turhalta sijoitukselta! :D Tuo vyö näyttää kyllä upeelta tässä asussa! Pitääpäs kanssa tutustua muihinkin vöihin ja miettiä sitten Guccia uudestaan! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ihan sama juttu mulla :D Kannattaa ostaa joku muu vyö ja katsoa tuleeko sille käyttöä! Tällaisen avulla näkee, että pystyykö sitä ”oppimaan” käyttämään vyötä :)

 3. maija sanoo:

  Hei mistä oot ostanu tuon Michael Korsin rannekorun? :)

 4. Sofia sanoo:

  Onpa kaunis asu! Ja niin kuin sanoit, tuo vyö tuo kivan yksityiskohdan tohon asuun :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Sofia :) Eikö! Asu olisi jotenkin tylsä ilman vyötä. Täytyy kokeilla yhdistellä tätä myös muihin asuihin, ehkä tästä tulee vielä paljon käytetty asuste :p

Kommentoi