Edellisen kuukauden suosikit

Yksi postaussarja jatkuu myös tänä vuonna ja se on paljon pidetty kuukauden suosikit! Tuun vinkkaamaan jutuista, joista aidosti pidän ja joita suosittelen myös teidän testaavan. Mukaan pääsee varmasti niin vaatteista meikkeihin kuin ruuasta huonekaluihin. Ennen kuin päästään kunnolla käynnistämään tämän vuoden suosikit niin palataan katsomaan, mitä mun listalle kertyi joulukuun ajalta.

– sisältää mainoslinkkejä –

adidas sukat

Nilkkasukat* – täältä | Normisukat* – täältä

Harvemmin sitä tulee sukista vinkkailtua, mutta Adidaksen sukat ovat ansainneet oman esittelynsä. Mulla on ollut noista vasemman puoleisista nilkkasukista yksi paketti käytössä jo kahden vuoden ajan ja nyt vasta tuli ajankohtaiseksi uusien hankinta. Miettikää, sukat kesti viikottaisessa käytössä kaksi vuotta? Se on kolme kertaa pidempi aika, kun mun muilla sukilla :D

ziaja tuotteet

Ihonhoitotuotteet* – Ziaja

Moni teistä tietää, että kärsin varsinkin näin talvella kuivasta ihosta – niin kasvoissa kuin koko kropassa. Sen vuoksi mä pyrin käyttämään lähes päivittäin kaikenlaisia voiteita ehkäisemään kiristävää tunnetta. Tiedättekö sitä inhottavaa tunnetta, mikä tulee kuivuudesta? Kasvoille mulla on nyt ollut käytössä nämä Ziaja-merkin tuotteet. Oon aikaisemminkin puhunut kyseisestä merkistä ja nyt pakko nostaa esille heidän kasvovoiteet + seerumi. Nämä imeytyy ihanan nopeasti ihoon ja oikeasti tuntuu kosteuttavan monen tunnin ajan. Näitä myydään ainakin Sokoksella!

IDKUVA

Välipala – Nakd

Nämä ”nibbels”-nimeä käyttävät herkut ovat terveellisempi vaihtoehto karkille! Näihin on yhdistetty taateleita, cashewpähkinöitä ja rusinoita sekä luonnollista mansikan sekä kerman makua. Nämä on täydellisiä, kun ne on ihanan pehmeitä ja paljon maukkaampia kuin karkit

ellos sängynpääty

Sängynpääty – täältä (alessa!) | Marimekon pussilakanat – täältä

Tässä kuvassa näkyy itse asiassa kaksi suosikkia; tuo ihana sängynpääty ja Marimekon Räsymatto-pussilakanat. Kummatkin on ostettu hyvin muuton aikoihin ja oon ollut näihin ostoksiin niin tyytyväinen. Jos mä saan päättää, mitkä pussilakanat laitetaan niin lähes joka kerta valitsen nämä ;-) Haaveilen myös Tiiliskivi-kuosin lakanoista… Mutta tykkään tosi paljon meidän makkarista! Enää puuttuu jotkut kivat lukuvalaisimet seinästä.

ideal of sweden puhelimen kuoret

Puhelimen kuoret* – täältä

Saan aina paljon kyselyitä koskien mun puhelimen kuoria ja tosiaan lähes 99% mun kuorista on iDeal of Sweden-merkin. Niiden mallistot ovat vain yksinkertaisesti kauneimpia eikä laadussakaan ole mitään huonoa sanottavaa. Saatte muuten sieltä -20% alennusta koodilla ”SAIJIS20”.

vita liberata itseruskettava

Itseruskettava* – Vita Liberata

Tähän vuodenaikaan on tarvetta itseruskettavalle! Sain vähän ennen joulua testiin Vita Liberatan Fabulous-moussen ja oon tykännyt siitä. Tällä tulee tosi aidon näköinen rusketus, jos näin voi sanoa. Enkä ole ainakaan yksiäkään raitoja onnistunut tekemään, haha. Ehkä siihen vaikuttaa myös tuo levityshanska, joka on myös ansainnut maininnan. Laadukkain hanska, jonka oon koskaan nähnyt!

*tuotteet saatu


18 Responses to “Edellisen kuukauden suosikit”

 1. Avatar Jessika sanoo:

  Äääh noi lakanat 😍😍 onko teillä normaali peitto vai iso parisängyn peitto? 🤔 meillä siis on iso leveä parisängyn peitto joka on I H A N A, mutta kaikki lakanat ärsyttävän kalliita, eikä myöskään kaikista malleista aina löydy leveää vaihtoehtoa 😪 mutta en mä silti enää ikinä halua vaihtaa normaaliin peittoon :D parasta on kun mies lähtee viikonlopuksi mökille ja saan kääriytyä ihan kokonaan yksin isoon peittoon :DDD

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin aivan ihanat 😍 Meillä on kaksi normaalia peittoa, kummallekin omat. Voi sellainen leveä olisi kans kiva, mutta me ei pystytä nukkua samalla peitolla :D Aina jompi kumpi vetää sen itselleen, haha. Mutta siihen yksin kääriytyminen on varmasti ihanaa! Koskaan ei voi olla liikaa peittoa päällä :D<3

 2. Avatar Ella sanoo:

  Ihan mielenkiinnosta kysyn et minkä kokoinen pussilakanasetti teillä on tuossa parisängyssä? :) Näyttää tosi kivalta! Haaveilen myös uusista lakanoista…

  • Saija Saija sanoo:

   Meillä on kaksi normi kokoista :) Kummallekkin omat peitot. Nuo on kyllä aivan ihanat! Niin pehmeät ja ihana kuosi <3

 3. Avatar Heidi sanoo:

  Minä kärsin myös talvella kuivasta ihosta! Tämän vuoden uusi löytö on Lumenen Lähde-sarjan geelinaamio. Sitä voi käyttää ihan hetken tai jättää kasvoille yöksi. Pelasti mun naaman, kun se alkoi yhtäkkiä kuorimaan itseään kuivumisen takia! Vahva suositus sille.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon vinkistä <3 Taidan tietää millainen purkki on kyseessä! En ole sitä koskaan testannut, mutta lähtee kyllä kokeiluun. Kaikki mikä vain pelastaa kuivan ihon on tervetulleita testiin :D

 4. Avatar Cami sanoo:

  iDealin kuoret on kyllä ihan parhaita <3 Mullakin on jo monet ja uudet lisäksi matkalla, hups xD

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on, niihin ei ikinä kyllästy <3 Oi! Mä jään odottelemaan, että tuleeko sun uusista kuorista jotain kuvaa ;-)

 5. Avatar Jasmin sanoo:

  Moikka, kivoja nää kuukauden suosikki postaukset :) Kirjoitit jokin aika sitten Biorion hoitoneesteestä hiuksen kasvuun liittyen. Ootko huomannut että nesteestä on ollut apua?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon :) Kyllä mun hiukset on kasvanut! Ainakin koko ajan saisi olla tyveä värjäämässä. Toki en tiedä, kuinka imetyshormoni vaikuttaa hiusten kasvuun, mutta on ne kasvanut nyt nopeammin kuin ennen nesteen käyttöä :)

 6. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Kivoja suosikkeja! Tuota Ziajan seerumia pitää ehdottomasti kokeilla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla sun pitävän :) Suosittelen kyllä lämpimästi! Se on niin nopea imeytymään, että sitä ehtii levittää kasvoille vaikka koska tahansa :p

 7. Iiks miten ihanat nuo pussilakanat ja tumma sängynpääty näyttää kivalta. Itse olen miettinyt harmaata sängynpäätyä, mutta tämä kuva sai epäilemään olisiko musta parempi kuitenkin :)

  Laitoin juuri tilaukseen Bio-Oil nimisen putilon, jota on ylistetty kuivalle iholle. Saas nähdä toimiiko.. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin! Me kans aluksi mietittiin harmaata, mutta tultiin siihen tulokseen että kyllä musta on näyttävämpi :) Se on tuonut kivaa kontrastia valkoiseen huoneeseen. Oi tuota oon muuten joskus katsonut kaupassa. Täytyisi varmaan kans kokeilla sitä :)

 8. Avatar Inka sanoo:

  Ai vitsi nuo marimekon pussilakanat on kyllä kivat!! 😍 Itsellä on myös parit Ideal of Swedenin kuoret ja ne on kyllä tosi kivoja!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä aivan ihanat <3 Noihin tuskin kyllästyy ikinä, sen verran kivannäköinen ja ajaton tuo Räsymatto-kuosi on. Mukava kuulla sun kans tykkäävän iDeal of Swedenin kuorista :)

 9. Avatar sofia sanoo:

  Oii tuo sängynpääty näyttää tosi ihanalta *_* <3 ja tosi kauniit myös noi pussilakanat!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo sängynpääty on mun yksi ehdoton suosikki juttu koko makkarissa :) Ja oon niin samaa mieltä pussilakanoista. Varmaan kivoimmat, jotka oon ikinä nähnyt <3

Kommentoi