Edellisen kuukauden suosikit

Yksi postaussarja jatkuu myös tänä vuonna ja se on paljon pidetty kuukauden suosikit! Tuun vinkkaamaan jutuista, joista aidosti pidän ja joita suosittelen myös teidän testaavan. Mukaan pääsee varmasti niin vaatteista meikkeihin kuin ruuasta huonekaluihin. Ennen kuin päästään kunnolla käynnistämään tämän vuoden suosikit niin palataan katsomaan, mitä mun listalle kertyi joulukuun ajalta.

– sisältää mainoslinkkejä –

adidas sukat

Nilkkasukat* – täältä | Normisukat* – täältä

Harvemmin sitä tulee sukista vinkkailtua, mutta Adidaksen sukat ovat ansainneet oman esittelynsä. Mulla on ollut noista vasemman puoleisista nilkkasukista yksi paketti käytössä jo kahden vuoden ajan ja nyt vasta tuli ajankohtaiseksi uusien hankinta. Miettikää, sukat kesti viikottaisessa käytössä kaksi vuotta? Se on kolme kertaa pidempi aika, kun mun muilla sukilla :D

ziaja tuotteet

Ihonhoitotuotteet* – Ziaja

Moni teistä tietää, että kärsin varsinkin näin talvella kuivasta ihosta – niin kasvoissa kuin koko kropassa. Sen vuoksi mä pyrin käyttämään lähes päivittäin kaikenlaisia voiteita ehkäisemään kiristävää tunnetta. Tiedättekö sitä inhottavaa tunnetta, mikä tulee kuivuudesta? Kasvoille mulla on nyt ollut käytössä nämä Ziaja-merkin tuotteet. Oon aikaisemminkin puhunut kyseisestä merkistä ja nyt pakko nostaa esille heidän kasvovoiteet + seerumi. Nämä imeytyy ihanan nopeasti ihoon ja oikeasti tuntuu kosteuttavan monen tunnin ajan. Näitä myydään ainakin Sokoksella!

IDKUVA

Välipala – Nakd

Nämä ”nibbels”-nimeä käyttävät herkut ovat terveellisempi vaihtoehto karkille! Näihin on yhdistetty taateleita, cashewpähkinöitä ja rusinoita sekä luonnollista mansikan sekä kerman makua. Nämä on täydellisiä, kun ne on ihanan pehmeitä ja paljon maukkaampia kuin karkit

ellos sängynpääty

Sängynpääty – täältä (alessa!) | Marimekon pussilakanat – täältä

Tässä kuvassa näkyy itse asiassa kaksi suosikkia; tuo ihana sängynpääty ja Marimekon Räsymatto-pussilakanat. Kummatkin on ostettu hyvin muuton aikoihin ja oon ollut näihin ostoksiin niin tyytyväinen. Jos mä saan päättää, mitkä pussilakanat laitetaan niin lähes joka kerta valitsen nämä ;-) Haaveilen myös Tiiliskivi-kuosin lakanoista… Mutta tykkään tosi paljon meidän makkarista! Enää puuttuu jotkut kivat lukuvalaisimet seinästä.

ideal of sweden puhelimen kuoret

Puhelimen kuoret* – täältä

Saan aina paljon kyselyitä koskien mun puhelimen kuoria ja tosiaan lähes 99% mun kuorista on iDeal of Sweden-merkin. Niiden mallistot ovat vain yksinkertaisesti kauneimpia eikä laadussakaan ole mitään huonoa sanottavaa. Saatte muuten sieltä -20% alennusta koodilla ”SAIJIS20”.

vita liberata itseruskettava

Itseruskettava* – Vita Liberata

Tähän vuodenaikaan on tarvetta itseruskettavalle! Sain vähän ennen joulua testiin Vita Liberatan Fabulous-moussen ja oon tykännyt siitä. Tällä tulee tosi aidon näköinen rusketus, jos näin voi sanoa. Enkä ole ainakaan yksiäkään raitoja onnistunut tekemään, haha. Ehkä siihen vaikuttaa myös tuo levityshanska, joka on myös ansainnut maininnan. Laadukkain hanska, jonka oon koskaan nähnyt!

*tuotteet saatu


18 Comments
 • Avatar
  Jessika
  Posted at 22:08h, 09 tammikuun Vastaa

  Äääh noi lakanat 😍😍 onko teillä normaali peitto vai iso parisängyn peitto? 🤔 meillä siis on iso leveä parisängyn peitto joka on I H A N A, mutta kaikki lakanat ärsyttävän kalliita, eikä myöskään kaikista malleista aina löydy leveää vaihtoehtoa 😪 mutta en mä silti enää ikinä halua vaihtaa normaaliin peittoon :D parasta on kun mies lähtee viikonlopuksi mökille ja saan kääriytyä ihan kokonaan yksin isoon peittoon :DDD

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:37h, 10 tammikuun Vastaa

   Eikö olekin aivan ihanat 😍 Meillä on kaksi normaalia peittoa, kummallekin omat. Voi sellainen leveä olisi kans kiva, mutta me ei pystytä nukkua samalla peitolla :D Aina jompi kumpi vetää sen itselleen, haha. Mutta siihen yksin kääriytyminen on varmasti ihanaa! Koskaan ei voi olla liikaa peittoa päällä :D<3

 • Avatar
  Ella
  Posted at 22:23h, 09 tammikuun Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta kysyn et minkä kokoinen pussilakanasetti teillä on tuossa parisängyssä? :) Näyttää tosi kivalta! Haaveilen myös uusista lakanoista…

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:35h, 10 tammikuun Vastaa

   Meillä on kaksi normi kokoista :) Kummallekkin omat peitot. Nuo on kyllä aivan ihanat! Niin pehmeät ja ihana kuosi <3

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 09:16h, 10 tammikuun Vastaa

  Minä kärsin myös talvella kuivasta ihosta! Tämän vuoden uusi löytö on Lumenen Lähde-sarjan geelinaamio. Sitä voi käyttää ihan hetken tai jättää kasvoille yöksi. Pelasti mun naaman, kun se alkoi yhtäkkiä kuorimaan itseään kuivumisen takia! Vahva suositus sille.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:39h, 10 tammikuun Vastaa

   Oi kiitos paljon vinkistä <3 Taidan tietää millainen purkki on kyseessä! En ole sitä koskaan testannut, mutta lähtee kyllä kokeiluun. Kaikki mikä vain pelastaa kuivan ihon on tervetulleita testiin :D

 • Avatar
  Cami
  Posted at 10:32h, 10 tammikuun Vastaa

  iDealin kuoret on kyllä ihan parhaita <3 Mullakin on jo monet ja uudet lisäksi matkalla, hups xD

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:51h, 10 tammikuun Vastaa

   Niin on, niihin ei ikinä kyllästy <3 Oi! Mä jään odottelemaan, että tuleeko sun uusista kuorista jotain kuvaa ;-)

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 10:34h, 10 tammikuun Vastaa

  Moikka, kivoja nää kuukauden suosikki postaukset :) Kirjoitit jokin aika sitten Biorion hoitoneesteestä hiuksen kasvuun liittyen. Ootko huomannut että nesteestä on ollut apua?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:51h, 11 tammikuun Vastaa

   Kiitoksia paljon :) Kyllä mun hiukset on kasvanut! Ainakin koko ajan saisi olla tyveä värjäämässä. Toki en tiedä, kuinka imetyshormoni vaikuttaa hiusten kasvuun, mutta on ne kasvanut nyt nopeammin kuin ennen nesteen käyttöä :)

 • Avatar
  Nena Sofia
  Posted at 11:49h, 10 tammikuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja! Tuota Ziajan seerumia pitää ehdottomasti kokeilla :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:34h, 10 tammikuun Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän :) Suosittelen kyllä lämpimästi! Se on niin nopea imeytymään, että sitä ehtii levittää kasvoille vaikka koska tahansa :p

 • Avatar
  Littlenordicdream
  Posted at 12:21h, 10 tammikuun Vastaa

  Iiks miten ihanat nuo pussilakanat ja tumma sängynpääty näyttää kivalta. Itse olen miettinyt harmaata sängynpäätyä, mutta tämä kuva sai epäilemään olisiko musta parempi kuitenkin :)

  Laitoin juuri tilaukseen Bio-Oil nimisen putilon, jota on ylistetty kuivalle iholle. Saas nähdä toimiiko.. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:54h, 11 tammikuun Vastaa

   Eikö olekin! Me kans aluksi mietittiin harmaata, mutta tultiin siihen tulokseen että kyllä musta on näyttävämpi :) Se on tuonut kivaa kontrastia valkoiseen huoneeseen. Oi tuota oon muuten joskus katsonut kaupassa. Täytyisi varmaan kans kokeilla sitä :)

 • Avatar
  Inka
  Posted at 21:09h, 10 tammikuun Vastaa

  Ai vitsi nuo marimekon pussilakanat on kyllä kivat!! 😍 Itsellä on myös parit Ideal of Swedenin kuoret ja ne on kyllä tosi kivoja!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:24h, 11 tammikuun Vastaa

   Ne on kyllä aivan ihanat <3 Noihin tuskin kyllästyy ikinä, sen verran kivannäköinen ja ajaton tuo Räsymatto-kuosi on. Mukava kuulla sun kans tykkäävän iDeal of Swedenin kuorista :)

 • Avatar
  sofia
  Posted at 08:47h, 11 tammikuun Vastaa

  Oii tuo sängynpääty näyttää tosi ihanalta *_* <3 ja tosi kauniit myös noi pussilakanat!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:26h, 11 tammikuun Vastaa

   Tuo sängynpääty on mun yksi ehdoton suosikki juttu koko makkarissa :) Ja oon niin samaa mieltä pussilakanoista. Varmaan kivoimmat, jotka oon ikinä nähnyt <3

Post A Comment