Alkaneen viikon random x 5

hyvät mustat farkut

daniel wellington kellot

talviasu

leopardipaita

musta karvatakki

bubbleroom kengät

IDKUVA

Jacket* Junkyard | Shirt Zara/similar HERE | Jeans* House of Brandon | Shoes Bubbleroom | Scarf New Yorker (*gifts/adlinks)

1. Tänään spostiin saapunut ilmoitus matkaan lähteneestä paketista teki extra iloiseksi, koska siellä on tulossa Danielille uusi turvakaukalo + isofix-telakka. Ne, jotka ei seuraa mua Instagramissa niin ei tiedäkään, että oltiin joulun välipäivien aikana kolarissa. Henkilövahinkoja ei onneksi tullut, mutta auto lähtee pian korjaukseen ja Danielin jutut meni uusiksi. Onneksi ei jouduttu kauaa odottaa uutta kaukaloa!

2. Netflixiin saapunut Marie Kondon sarja, josta ehdin ensimmäisen jakson katsoa jo  Meillä on Viaplay ja C-More käytössä, mutta oli pakko ottaa vielä tämäkin ihan vaan kyseisen sarjan takia. KonMari-fani täällä hei…

3. Tatu on ollut mukana tämän uuden kodin sisustusideoinnissa enemmän kuin edellisten asuntojen kanssa yhteensä, haha. Tällä hetkellä hän suunnittelee keittiössä baarituolien hankintaa saarekkeen luo. Okei on niistä ollut puhetta jo kauan, mutta nyt ollaan jo lähes ostovaiheessa. Mua on siis pitänyt suostutella tuolien suhteen hetki, mutta ehkä mä alan lämmetä ajatukselle ;-)

4. Päivällä puhelimeen tullut ehdotus huomisista sushitreffeistä. Ei varmaan ole vaikea arvata mun vastausta – en nimittäin koskaan kieltäydy sushista!

5. Leopusero, joka pääsi päälle tänään jo varmaan kolmatta päivää putkeen. Koska se on niiiin kiva. Satuin löytämään sen Tampereen Ratinan Zarasta sattumalta, vaikka oon etsinyt tällaista jo viime keväästä saakka 😍 Parhaiten jutut löytää silloin, kun niitä ei etsi.


20 Responses to “Alkaneen viikon random x 5”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka! Onkohan tuo Junkyardista ostettu takki kuinka lämmin? 😊

  • Saija Saija sanoo:

   On tosi lämmin! Mulla oli esim näissä kuvissa alla vain tuo ohut pusero ja hyvin tarkeni pakkasessa :)

 2. Avatar Cami sanoo:

  Hei kiva, että se uusi kaukalo tulee jo nyt! Sitten kun tuut Helsinkiin seuraavan kerran, niin voitaisiin kans mennä sushitreffeille? :) Mä meinaan kans rakastan sushia yli kaiken! Tiedän pari erinomaista paikkaa, joista varmasti tykkäisit :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo onneksi tulee näin nopeasti :) On nimittäin hieman jännittänyt käyttää vanhaa, kun kumminkin kolarissa ollut… Hei tosi hyvä idea! En olekaan koskaan Helsingissä ollessa käynyt sushille, joten ehdottomasti mennään :p

 3. Avatar K sanoo:

  Minkä kaukalon tilasitte ? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Britax Römer Primo. Se meillä oli ja toimi todistetusti hyvin kolarissa, joten tilattiin sama :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Onko linkkiä puseroon? 😊

 5. Avatar J sanoo:

  Hei. Vaatehuone postaus toiveissa. Onkohan tulossa? 😊

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on tulossa 😍 Vielä muutama juttu täytyy viimeistellä niin esittelen sen sitten täysin valmiina :)

 6. Hei ihana tämä asu!! <3

 7. Avatar Katariina sanoo:

  Hui! Mitä tuossa kolarissa siis tapahtui? Ja hyvä että ootte kaikki kunnossa pikkuista myöten! Ja muistanko väärin että oliko teillä kaiken lisäks uudehko auto? Kolarit on aina niin inhottavia, jouduin itse onnettomuuteen elokuussa kun toinen auto teki u-käännöksen mun eteen, auto meni siinä rytäkässä lunariin ja ittelle 1,5 kk niska/hartia kivut. Mut hyvä jos teiän auto saadaan vielä korjattua.

  • Saija Saija sanoo:

   Oltiin ohittamassa risteystä, jossa oli liikennevalot poissa käytöstä ja sitten se jolla oli kolmio niin tuli meidän eteen. Tatu ehti huomata sen ja sai vähän jarrutettua, mutta ei se auttanut :/ Oli niin liukas, että auto vain liukui eteenpäin. Joo on ja se nyt saadaan korjattua. Lähellä oli ettei mennyt lunastukseen, mutta ei onneksi. Voi ei! Kaikki kolarit on niin kauheita :( Onneksi ei käynyt kuitenkaan pahemmin <3

 8. Nyt on todella ihana asu tässänäin! Myös marieta katsottu netflixistä, jos oppisi jotain myös itsekin tuosta järjestelystä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Katri :) Hei tosi kiva, että sielläkin on katsottu kyseistä sarjaa! Se on kyllä mielenkiintoinen ja kiva, kun voi tosiaan oppia uutta järjestelystä :p

 9. Avatar Aino sanoo:

  Hui miten kamalaa! Toivottavasti teille ei käynyt mitään ja selvisitte järkytyksellä. Miten kova se oli, jos jouduitte vaihtamaan kaukalon? Ja onpa kivat kuvat! Missä noin kaunis lokaatio on?

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta <3 Onneksi ei käynyt pahemmin! Meillä oli törmäyshetkellä vauhtia noin 35-40km/h. Vakuutusyhtiö oli heti sitä mieltä, että tulee vaihtaa ja muutenkin Britaxilla on törmäyksen nopeusrajoituksena 10km/h. Kiitos paljon Aino! Nämä kuvat on otettu Uppalan Kartano-nimisen ravintolan edessä :)

 10. Avatar Tee sanoo:

  Toi takki näyttää ihanalta! Onko millasta mitoitusta? Reilu/Nafti? Pähkäilen kahden koon välillä..

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä aivan ihana <3 Ja on vähän reilua, mulla on koko S ja kivasti alle mahtuu myös neule :)

Kommentoi