Louis Vuitton earrings

Tajusin, että mulla on vielä yksi joululahja esittelemättä kokonaan teille! Tai no, en tiedä voiko näitä edes joululahjaksi kutsua. Olin nimittäin ajatellut näiden ostoa jo hetken ja sitten satuin tekemään hyvän löydön juuri joulun alla ;-) Anyway nämä ovat kuitenkin oman esittelynsä ansainneet  Nimittäin Louis Vuittonin V-korvakorut. Viralliselta nimeltään ’Essential V Stud earrings’.

louis vuitton korut

Näin äitiyden myötä on tullut huomaamattaan rajoitettua esimerkiksi roikkuvien korvisten ja kaulakorujen käyttöä, koska Daniel on siinä iässä että häntä alkaa kiinnostaa ”kaikki roikkuvat jutut”. Olin jo hetken miettinyt, että haluaisin käyttöön jotkut ajattomat, mukavan tuntuiset ja nätit korvikset. Tarkoitan mukavan tuntuisilla sellaisia, joiden kanssa voi vaikka nukkua. Multa löytyy esimerkiksi Marc Jacobsin kultaiset korvikset, mutta ne on niin suuret napit että jatkuva käyttö sattuu korviin. Erityisesti, jos niiden kanssa nukkuu…

louis vuitton korvakorut

IDKUVA

Kuten tiedätte niin Louis Vuitton on yksi suosikkimerkeistäni ollut jo pitkään ja satuin selata heidän verkkokauppaa muuten vaan, kunnes nämä korvikset tuli vastaan. Ihastuin heti niiden yksinkertaisuuteen! Hetken mietin, että kumpiko olisi parempi värivalinta: kultaiset vai hopeat. Lopulta tulin siihen tulokseen, että hopeat, koska lähes kaikki tällä hetkellä omistamani korut ovat kultaiset. Toki mulla on paljon laukkuja, joissa on kultaiset yksityiskohdat mutta sellaiseen arkikäyttöön hopeat olisi kuitenkin paremmat. Päätin, että mietin varmuuden vuoksi vielä hetken ja laitan ne sitten tilaukseen. Mutta sattuma puuttui peliin!

louis vuitton v korut

Louis vuitton

Sillä nämä korvikset löytyi Zadaa-sovelluksesta vain muutama päivä sen jälkeen, kun olin selannut LV:n verkkokauppaa. Korvakorut olivat kuukauden vanhat, vain kerran käytetyt. Ja luonnollisesti edullisempaan hintaan kuin verkkokaupassa. Ei nyt mitenkään älyttömän edullisemmin, mutta kuitenkin. Miten voi käydä tällainen tuuri?? Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta, kun mulle käy näin :D

Kertokaa ihmeessä mitäs pidätte näistä? Entä käytättekö te mielummin yksinkertaisia vai näyttäviä korviksia?

22 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:53h, 06 tammikuu Vastaa

  Mitä maksoit näistä?

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:24h, 06 tammikuu Vastaa

   140€ plus Zadaan postit :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:17h, 06 tammikuu Vastaa

  Mä en ymmärrä miks maksaa noin paljon merkkikorviksista, jotka hädin tuskin näkyy. Musta paljon nätimpiä löytyy kultasepänliikkeistä ja ne on yhtä laadukkaita ja ajattomia.

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:20h, 06 tammikuu Vastaa

   Mä en ymmärrä sitä, miksi merkkituote täytyisi automaattisesti olla sellainen että se varmasti näkyy? Ja mä kyllä katselin joulun aikaan kultasepänliikkeiden valikoimia eikä mieluisia näkynyt, joten halusin sitten nämä mitkä oli varmasti mieluisat :)!

   • Avatar
    Maria
    Posted at 07:52h, 07 tammikuu Vastaa

    Sama mieltä sinun kanssa, Saija. Miksi pitää joku merkkituote näkyä isolla kirjaimella. Paljon tyylikämppi jos on simppeli ja pieni ja vain omistaja tietää sen arvo….:-)
    Itse käyttään paljon Attling koruja ja nehän on about sama hintaluokka. Ihan normi mielestäni.

    • Saija
     Saija
     Posted at 20:08h, 07 tammikuu Vastaa

     Sanos muuta ;-) Juuri noin mäki ajattelen! Ja paljon mielummin panostaa johonkin ajattomaan sekä yksinkertaiseen, kun johonkin tosi erikoiseen. Itse en välitä koruista, joissa on liian isosti esillä ”merkki”. Voi nuo Attlingin korut kans kauniita. Laadukkaista koruista mieluusti maksaakin enemmän :)!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:27h, 06 tammikuu Vastaa

  Oon samaa mieltä nimettömän kanssa.

 • Avatar
  Taru
  Posted at 14:30h, 06 tammikuu Vastaa

  Nää korvikset on aivan ihanat! <3 Katselin samoja itselleni joululahjaksi, mutta päädyin hankkimaan Foreon, hah! Onneksi synttärit on kohta, niin voisin hankkia nää silloin! :)
  Mä tykkään eniten pienistä siroista korviksista ja hopea on lähes aina käytössä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:34h, 06 tammikuu Vastaa

   Ihana kuulla sun kans pitävän <3 Hei mut Foreo on myös hyvä ostos ;-) Ja totta, nämä voi sitten hankkia synttärilahjaksi. Näissä korviksissa on parasta, kun ne on ajattomat ja klassiset :)<3

 • Avatar
  M
  Posted at 17:22h, 06 tammikuu Vastaa

  Ite rakastan käyttää näyttäviä korvakoruja! Töiden takia koruja tulee tosin käytettyä aika harvakseltaan :( Mutta tykkään pukeutua tosi simppelisti ja lisätä koruilla näyttävyyttä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:59h, 08 tammikuu Vastaa

   Ihana kuulla sun pitävän näyttävistä koruista :) Ja varmasti kiva, kun voi sitten töiden ulkopuolella käyttää enemmän. Korut tuo kyllä niin paljon lisää asuihin :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:41h, 06 tammikuu Vastaa

  Ihan peruskauniit nappikorvikset, mutta itse en maksaisi noin paljoa noin yksinkertaisista korviksista. Pääasia kuitenkin, että just sinä tykkäät! :) Mä tykkään myös nappikorviksista ja mulla onkin muutamat napit Ted Bakerilta ja Guessilta. Takana on vähän samat syyt kuin sullakin – riippuvat on meinaan hankalat edelleen pienen lapsen kanssa :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:05h, 07 tammikuu Vastaa

   Mun mielestä taas yksinkertaisuuteen kannattaa panostaa :) Enemmän näille on käyttöä kuin joillekin erikoisille. Mutta nämä on niin makuasioita, toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Nappikorvikset on kyllä parhaat! Ei pääse lapsetkaan repimään niistä :-D

   • Avatar
    Cami
    Posted at 09:12h, 08 tammikuu Vastaa

    Joo siis oon ihan samaa mieltä, että yksinkertaiset on paremmat kuin liian erikoiset. Lähinnä siis meinasin sitä, että nämä on vain hopeaa olevat kirjaimenmuotoiset napit eikä näissä ole sen enempää yksityiskohtai, esim. pieniä korukiviä vaikka jossakin kohtaa. Äh, toivottavasti tajuat mitä hain takaa enkä tarkoittanu mitenkään pahalla! :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 12:06h, 08 tammikuu Vastaa

     Aa joo nyt tajusin, mitä tarkoitit :) Noissa ei tosiaan kiviä ole, mutta niissä on pienet kaiverrukset alaosassa. Kuvissa ei tule ne ollenkaan näkyviin kun on niin minimaalinen yksityiskohta :)

 • Avatar
  Emu
  Posted at 06:52h, 07 tammikuu Vastaa

  Onpas nätit! Ois kiva nähdä miltä ne näyttää sitten korvissa ☺️

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:57h, 07 tammikuu Vastaa

   Hei tosi kiva, että pidät <3 Mä tuun jakamaan kuvia korvissa sitten asukuvien muodossa, joten kannattaa pysyä kuulolla :) xx

 • Avatar
  Nena Sofia
  Posted at 14:04h, 07 tammikuu Vastaa

  Todella ajattoman kauniit ja tyylikkäät korvakorut! Nappivalinta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:22h, 07 tammikuu Vastaa

   Mukava kuulla sun olevan tätä mieltä :) Mä oon kans kyllä niin tyytyväinen valintaan <3

 • Avatar
  Silja
  Posted at 20:34h, 07 tammikuu Vastaa

  Oi miten kauniit😍

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:14h, 08 tammikuu Vastaa

   Nämä on kyllä niin upeat! Ilo nähdä sun myös tykkäävän :p <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 18:27h, 08 tammikuu Vastaa

  Ekaksi aattelin et onpa tyhmää maksaa tuollaisista korviksista noin paljon. Kuitenkin, kun luin postauksen sattumalta nyt uudelleen, niin mieli muuttui! :D oikeastaanhan nuo on tosi kivan simppelit, joita voi käyttää milloin vaan. Hinta myös on minusta vähän jokaisen oma asia, itse en ehkä opiskelijana pistäisi noin paljon korviksiin, mutta jos taas itse tykkää eikä pidä niitä liian kalliina, niin miksipä ei :) sitäpaitsi niin kuin sanoit, simppeleille tulee paljon enemmän käyttöä kuin tosi erikoisille, jotka käyvät vain tiettyjen asujen kanssa. Kuvia korvissa odotellessa!

Post A Comment