Vuoden ensimmäisiä höpöttelyjä

IDKUVA

takit vila

Aivan ihanaa uutta vuotta 2019 jokaiselle teistä  Jälleen edessä on uusi alku tai näin tykkään aina vuoden alussa ajatella! Kaikki alkaa kuin puhtaalta pöydältä. Nyt olisikin aika asettaa tavoitteita ensi vuodelle, mutta ei ole mitään hajua että mitä ne voisi olla. Tuntuu, että viime vuonna moni tavoite täyttyi, joten mielessä on vain ajatus; mitäs sitten? Ehkä täytyy miettiä joitain tavoitteita esimerkiksi säästämisen suhteen. Noh, näitä ehtii miettiä kyllä vaikka vuosi lähtikin jo käyntiin. 

calvin klein pipo

adidas tennarit

Meidän vuosi vaihtui rennoissa merkeissä. Oltiin kotona, tehtiin pizzaa, käytiin saunassa ja katsottiin raketteja. Juuri ja juuri tämä mamma jaksoi valvoa puoli yhteen asti ;-) Tänään tarkoitus olisi jatkaa samaa kaavaa eli sarjoja ja perheen kesken hengailua. Tatu on ollut nyt kaksi viikkoa lomalla, joten huomenna on paluu arkeen meillä kaikilla. Oon jo tottunut siihen, että ollaan kaikki kotona päivisin joten saattaa olla outoa huomenna, kun ollaan taas Danielin kanssa kahdestaan. Mutta toisaalta ihana saada rytmiä päiviin takaisin.

punainen takki asu

punainen takki

Jacket HERE | Knit* HERE | Jeans Vero Moda | Shoes* HERE | Beanie* HERE (adlinks/*gifts)

Tässä vähän sekalaisia höpöttelyjä näin vuoden alkuun. Täytyy ottaa tästä yksi tavoite tälle vuodelle (kirjoitin aluksi ensi vuodelle, heh) eli enemmän random kuulumisia tänne blogiin. Kuvituksena toimii uusimmat asukuvat, joiden kuvailu näkyi myös uusimmalla videolla. Kuten edellisessä postauksessa kerroin niin tämä punainen takki on aivan ihana! Menee niin monien eri vaatteiden ja asusteiden kanssa.

Mites teidän uusi vuosi meni? Entä mitäs pidätte tästä asusta?

15 Responses to “Vuoden ensimmäisiä höpöttelyjä”

 1. Cami sanoo:

  Hah, mäpäs jaksoin valvoa vähän yli yhteen ja se jos mikä oli jo kova suoritus meikäläiselle :D Pyrin yleensä menemään nukkumaan jo joskus klo 22 aikaan, mutta nyt tein poikkeuksen tietysti hyvästä syystä. Mekin vietettiin UV ihan kotona oman perheen kesken. Käytiin alkuillasta katsomassa vähän raketteja Even kanssa ja illalla katsottiin isännän kanssa GOTia melkein vuoden vaihtumiseen saakka. Uusi vuosi vastaanotettiin kaksin meidän makkarin ikkunasta raketteja katsellen. Otettiin samalla parit lasit samppanjaa ja sen jälkeen uni maistuikin jo minulle. Kivaa kuitenkin oli eikä UV aiheuta ainakaan mussa enää mitään bilettämishaluja :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ohoh sä vedit paremmaksi :D Mä kans pyrin menemään nukkumaan ihan viimeistään kymmeneltä, joten kyllä sai sinnitellä että jaksaa edes tuohon kahteentoista. Teidän uusi vuosi kuulostaa ihanalta! Me kans katseltiin raketteja makkarin ikkunasta, kun sieltä oli parhaimmat näkymät. Joo mä oon samoilla linjoilla sun kanssa. Ei olla oltu juhlimassa kolmeen viimeisimpään uuteen vuoteen enkä edes kaipaa sitä. Mielummin otan silloin rennosti ja oon seuraavankin päivän täynnä energiaa :p

 2. Hemppe sanoo:

  Aivan ihana tuo sun takki! <3 Meilläkin oli koti-ilta poikaystävän kanssa, käytiin pihalla polttamassa pari tähtisädetikkua ja muuten ihasteltiin sitten raketteja makkarin ikkunasta (näkyivät yllättävän hyvin). :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä <3 Voi teidän uusi vuosi kuulostaa ihanalta! Just tuollaiset rennot tekemiset on parasta. Haha, mikä sattuma. Me myös katseltiin raketteja makkarin ikkunasta, kun siitä näkyi parhaiten :p

 3. Sonja sanoo:

  Aivan upee asu!

  • Saija Saija sanoo:

   Super paljon kiitoksia <3 Tulipas hyvä mieli tästä kommentista :)

 4. PäiviH sanoo:

  Heippa! Tämä ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta ajattelin että tästä kysymys löytää myös sinulle :) Bongaisin eräästä vanhasta postauksestasi aivan ihanan vaaleanpunaisen pörrötakin ja nyt kyselisin, onko se minkä merkkinen? Postauksessa oli myös linkki HOB sivuille mutta sieltä se oli loppunut :/

 5. Maymas sanoo:

  Aivan ihana asukokonaisuus!! Onko tuo kyseinen takki kuinka ohut, voiko sitä käyttää tähän vuodenaikaan? :S
  Hyvää uutta vuotta koko perheelle! <3

  • Saija Saija sanoo:

   On paksu, just hyvä näille keleille :) Tarkenee hyvin! Voi kiitos paljon ja ihanaa uutta vuotta myös sulle <3 xx

 6. […] 1. Punahilkka-takissa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi